Διεκόπη η δίκη του Johnny Depp με την Amber Heard και ο ηθοποιός έκανε κάτι απίθανο

Νατάσσα Σχοινά
Διεκόπη η δίκη του Johnny Depp με την Amber Heard και ο ηθοποιός έκανε κάτι απίθανο

Ο Johnny Depp στη δίκη με την Amber Heard

AP

Ο Depp αποφάσισε να κάνει ένα ταξίδι για να αποφύγει την υπερβολική πίεση των Μέσων για το θέμα.

Η δίκη του Johnny Depp με την Amber Heard, στην οποία ο ηθοποιός κατηγορεί την πρώην σύζυγό του για συκοφαντική δυσφήμιση για τη ζημία που προκάλεσε το κείμενό της στη Washington Post με τους ισχυρισμούς της περί ενδοοικογενειακής βίας στην καριέρα του, βρίσκεται σε διάλειμμα. Οι δύο ηθοποιοί έχουν μιλήσει στο δικαστήριο και ο καθένας έχει εξιστορήσει γεγονότα από τη δική του πλευρά, με κατηγορίες εκατέρωθεν για βία και κακοποίηση να έχουν ακουστεί δημόσια μπροστά στη δικαστή Penney Azcarate.

Στην παρούσα φάση, η δίκη έχει διακοπεί μέχρι τη Δευτέρα 16 Μαΐου, οπότε και θα συνεχιστούν οι εξετάσεις των μαρτύρων, με τα καταληκτικά επιχειρήματα να αναμένονται να ακουστούν την Παρασκευή 27 Μαΐου. Ο Depp, ωστόσο, κατά τη διάρκεια αυτού του εβδομαδιαίου διαλείμματος, δε βρίσκεται στην Αμερική.

Johnny Depp και Amber Heard δεν περπατούν ποτέ κοντά ο ένας στον άλλον στο δικαστήριο

Ο Johnny Depp ταξίδεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο

Σύμφωνα με το Hollywood Life και μία πηγή κοντά στον ηθοποιό, ο Depp αποφάσισε να ταξιδέψει από το Fairfax της Virginia στο Ηνωμένο Βασίλειο αυτές τις μέρες για να πάρει για λίγο το μυαλό του από τη δίκη και να αποφύγει τις πιέσεις των Μέσων.

«Ο Johnny αποφάσισε να επιστρέψει το Ηνωμένο Βασίλειο όσο η δίκη έχει διακόψει για την εβδομάδα. Είναι πολύ αναζωογονητικό για τον Johnny, γιατί του έχει δώσει κάποιο προσωπικό χώρο μακριά από όλη την προσοχή των Media γύρω από την υπόθεση. Ο Johnny εκτιμά ότι μπορεί να πάει στην πόλη και να περπατάει στον δρόμο απαρατήρητος. Χρησιμοποιεί αυτήν την εβδομάδα για να ανακτήσει δυνάμεις για την επόμενη φάση της δίκης», είπε.

Depp Heard Lawsuit

Μουσική με φίλους

Ο Depp φαίνεται πως εστιάζει στη μουσική στην παρούσα φάση, έναν τομέας με τον οποίο ασχολείται ήδη πριν γίνει ηθοποιός. Το 2015, μάλιστα, σχημάτισε και ένα γκρουπ με τον Alice Cooper και τον Joe Perry που ονομάζεται «Hollywood Vampires».

«Η μουσική ήταν πάντα θεραπευτική για τον Johnny, οπότε παίζει με φίλους, συμπεριλαμβανομένου και του Jeff Beck, που είναι ένας από τους πιο κοντινούς του. Είναι υπέροχο για εκείνον που είναι γύρω από ανθρώπους που τους ξέρει και τους εμπιστεύεται και νιώθει όλη τη στήριξη και την αγάπη», είπε, χωρίς να παραλείψει την αγάπη που λαμβάνει από τους θαυμαστές του.

«Τώρα, νιώθει την αγάπη σχεδόν όπου πηγαίνει. Είναι απίστευτα ευγνώμων που οι θαυμαστές του είναι τόσο ηχηροί στα social media και από κοντά καθ’ όλη τη δίκη. Του έχουν δώσει ανανεωμένη ενέργεια για να συνεχίσει να παλεύει για αυτό που θεωρεί σωστό», πρόσθεσε.