Ο Johnny Depp λέει την αλήθεια; Μία ειδικός στη γλώσσα του σώματος απαντά

Νατάσσα Σχοινά
Ο Johnny Depp λέει την αλήθεια; Μία ειδικός στη γλώσσα του σώματος απαντά

Ο Johnny Depp στη δίκη με την Amber Heard

AP

Πολλά έχουν ακουστεί κατά τη διάρκεια της δίκης Depp - Heard, όμως, ποιος λέει την αλήθεια;

Θέλοντας και μη, τις τελευταίες εβδομάδες θα έχεις ακούσει για τη δίκη του Johnny Depp με την Amber Heard. Ο 58χρονος ηθοποιός μηνύει την πρώην σύζυγό του για συκοφαντική δυσφήμιση σχετικά με το κείμενο που είχε γράψει το 2018 ισχυριζόμενη ότι υπήρξε θύμα ενδοοικογενειακής βίας. Ο σταρ των Πειρατών της Καραϊβικής αρνείται τις κατηγορίες και απαντά με δικές του προς τη Heard, σύμφωνα με τις οποίες εκείνος ήταν το θύμα της σχέσης.

Όσον αφορά στην κοινή γνώμη, ο Depp φαίνεται να έχει κερδίσει περισσότερο την ψήφο εμπιστοσύνης του κοινού σε σχέση με τη Heard, αλλά δεν παύουν να υπάρχουν και οι δύο πλευρές. Μάρτυρες έχουν έρθει και για τους δύο, ηχητικά ντοκουμέντα αποκαλύπτουν πολλά τοξικά χαρακτηριστικά του γάμου τους, αλλά, τελικά, υπάρχει τρόπος να ξέρεις ποιος λέει την αλήθεια;

Τι λέει η γλώσσα του σώματος του Johnny Depp

Με μόλις δύο εβδομάδες να μας χωρίζουν από την ημέρα των καταληκτικών επιχειρημάτων, η Dr. Lillian Glass, ειδική στη γλώσσα του σώματος, μίλησε στο Distractify και σχολίασε το κατά πόσο ο Johnny Depp λέει την αλήθεια αναλύοντας τη γλώσσα του σώματός του.

Σύμφωνα με την Glass, ο Depp είναι «ανοιχτός» και «ελκυστικός» καθώς καταθέτει. Ο ηθοποιός «είναι ευφραδής και επιμηκύνει την άρθρωσή του, ενώ ο χρόνος που παίρνει σε καθηλώνει». Πέρα από την άρθρωσή του, ωστόσο, η συνολική εικόνα που αποπνέει ο σταρ είναι αυτή ενός ανθρώπου «που έχει έλεγχο, είναι ήρεμος στον τρόπο που μιλάει και μοιάζει να είναι πιστευτός».

Depp Heard Lawsuit

Η Glass στάθηκε, επίσης, στο γεγονός ότι ο Depp «περιγράφει ανοιχτά τις εμπειρίες του με την Amber και δεν κρατάει τίποτα πίσω», χωρίς αυτό να σημαίνει πως δίνει δίκιο σε όλα όσα έχουν να κάνουν με εκείνον. «Παραδέχεται τα λάθη του και τα ντροπιαστικά θέματά του», είπε.

Η παιδική ηλικία του Johnny Depp

Η Dr. Lillian Glass αναφέρθηκε επιπλέον και στην τραυματική παιδική ηλικία του Depp με τη μητέρα του. Ο ίδιος ο ηθοποιός κατέθεσε στις πρώτες εβδομάδες της δίκης ότι η μητέρα του ήταν ιδιαίτερα κακοποιητική, σωματικά και ψυχολογικά, και στον ίδιο και στον μπαμπά του, ο οποίος κάποια στιγμή δεν άντεξε και έφυγε.

Δίκη Johnny Depp: Η κακοποίηση από τη μαμά του και το βίντεο της Heard με τον Musk και τον Franco

Η ειδικός, λοιπόν, αναφέρει πως η σχέση του Χολιγουντιανού σταρ με τη μαμά του «δίνει καλύτερη κατανόηση στη δυναμική της σχέση του και γιατί τον τράβηξε μία τόσο τοξική σύζυγός όπως η Amber», υπονοώντας ουσιαστικά ότι επανέλαβε το τοξικό μοτίβο της παιδικής του ηλικίας στον γάμο του.