Οι φήμες για αποχώρηση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου έκαναν το Twitter να αντιδράσει

Οι φήμες για αποχώρηση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου έκαναν το Twitter να αντιδράσει

Τι ακριβώς συμβαίνει με τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και την οικειοθελή αποχώρηση από το Survivor.

H Eurovision έφερε τα πάνω – κάτω στο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ, με αποτέλεσμα το Survivor να επιστρέψει στις οθόνες μας σήμερα Κυριακή και όχι το βράδυ του Σαββάτου όπως είχαν συνηθίσει οι φανατικοί τηλεθεατές του.

Η Ναυσικά είναι εκτός Survivor

Κι εκεί που γνωρίζαμε πως η αλλαγή παικτών στις ομάδες μετά την αποχώρηση του Απόστολου Ρουβά θα απασχολούσε το συμβούλιο του νησιού, η εκπομπή της Ελένης Τσολάκη έκανε λόγο για οικειοθελή αποχώρηση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, η Ναυσικά αποχώρησε τελικά για λόγους υγείας, χωρίς να επιβεβαιώνει κανείς την είδηση αυτή.

Πάντως το Twitter έχει ήδη αντιδράσει στα νέα της αποχώρησης και όλοι ανυπομονούν να μάθουν αν η είδηση ευσταθεί τελικά.

«Καλωσορίζω τη μπλε και την κόκκινη ομάδα στο έκτακτο συμβούλιο του νησιού. Είχαμε μία τελευταία εξέλιξη για την οποία θα πρέπει να σας ενημερώσω. Η σκακιέρα του Survivor αυτή τη στιγμή αλλάζει με δραστικό τρόπο», ακούγεται στο τρέιλερ να λέει ο Γιώργος Λιανός.

Η Ναυσικά ήταν άλλωστε εκείνη που υπέδειξε τον Απόστολο Ρουβά ως υποψήφιο προς αποχώρηση εξαιτίας της ατομικής της ασυλίας με αποτέλεσμα ο σεφ να είναι εκείνος που είδε την πόρτα εξόδου.

Εκτός Survivor ο Απόστολος Ρουβάς αλλά όλοι μιλούν για το ειδύλλιο Μαρτίκα- Βρισηίδας

Πάντως στο Twitter, φαίνεται πως όλοι είναι σίγουροι για την αποχώρηση της Ναυσικάς που υπήρξε η υπέρτατη νικήτρια των ατομικών ασυλιών της ομάδας της.

Άλλοι πάλι απορούν για το πώς υπήρξε αυτοάνοσο της Ναυσικάς που βγήκε μετά από 4,5 μήνες στο παιχνίδι.