Ελένη Μενεγάκη: Οι σπάνιες φωτογραφίες με τους συνεργάτες της και το γλυκό σχόλιο της Μπαρμπαρίγου

Ελένη Μενεγάκη: Οι σπάνιες φωτογραφίες με τους συνεργάτες της και το γλυκό σχόλιο της Μπαρμπαρίγου

Η παρουσιάστρια έκανε ένα επικό throwback post από το κουτί των αναμνήσεών της.

Με νοσταλγία ξεκίνησε το πρωινό της Κυριακής για την Ελένη Μενεγάκη. Η βασίλισσα της πρωινής ζώνης αποφάσισε να κάνει ένα mini ξεκαθάρισμα στο σπίτι και εντόπισε ένα κουτί γεμάτο αναμνήσεις. Η παρουσιάστρια βρήκε αρκετές φωτογραφίες με συνεργάτες της και αξέχαστες στιγμές από την μέχρι τώρα πορεία της.

To throwback post της Μενεγάκη που έριξε το Instagram

Η Ελένη Μενεγάκη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μέσα από τον λογαριασμό της μοιράζεται καθημερινά στιγμές από τη ζωή της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια πόσταρε ένα καρουζέλ που απαρτιζόταν από επτά φωτογραφίες που περιείχε αυτό το κουτί των αναμνήσεων. Η πρώτη φωτογραφία είναι από τα πρώτα της χρόνια στον Alpha στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει μαζί με τον γιο της Άγγελο Λάτσιο, τον παλιό της συνεργάτη Φαίδωνα Κεφαλέα, τον Γρηγόρη Γκουντάρα και την αρχισυντάκτριά της Ελένη Γελαλή. Σε επόμενες λήψεις βλέπουμε την παρουσιάστρια με τον Μάρκο Σεφερλή και τον Γιώργο Μαζωνάκη.

https://www.instagram.com/p/Ceaos4FO97L

Στις επόμενες φωτογραφίες η παρουσιάστρια δείχνει ανέμελη σε ταξίδια που έκανε με τον« Πρωινό Καφέ» και έχουν μείνει ανεξίτηλα χαραγμένα στην μνήμη της.

«Κοίτα τι βρήκα ! Μέσα σ ένα κουτί ανακάλυψα πολλές ( παρά πολλές ) φωτογραφίες κυρίως από ταξίδια του Π. Καφέ αλλά και άλλες στιγμές από το 1997-2008 ! Η πρώτη φωτό με τον Γρήγορη , την Ελένη , τον Φαίδωνα και τον Άγγελο είναι η πιο πρόσφατη από τα πρώτα μου χρόνια στον Alpha !», έγραψε στην ανάρτησή της η παρουσιάστρια.

Μέσα σε λίγα λεπτά τα likes και τα σχόλια έπεσαν σαν βροχή και η σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου (η οποία υπήρξε συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη για αρκετά χρόνια) έσπευσε να σχολιάσει πόσο όμορφα περνούσαν στο πλατό. Η παρουσιάστρια και η γνωστή σεφ διατηρούν πολύ στενές σχέσεις και δεν είναι λίγες οι φορές που η Ελένη Μενεγάκη απολαμβάνει το φαγητό της στα εστιατόρια της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου.

«Bρε Ελένη μου τι χαμός γινότανε τότε, θυμάσαι στην Λάρισα χιλιάδες κόσμου μπλόκαρε όλη η πόλη από ανθρώπους που σε αγαπάνε. Απίστευτο για όποιον δεν το έζησε, χιλιάδες κόσμος να δει να αγγίξει την Ελένη ούτε πολιτική συγκέντρωση τέτοιος χαμός. Δεν νομίζω να έχει ζήσει άλλος άνθρωπος αυτή την λατρεία των ανθρώπων. Είπαμε Ελένη είναι μόνο μία», έγραψε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Η Ελένη Μενεγάκη εξήγησε τι είναι το «μίνι της μάνας» και ίσως έτσι βοήθησε και τη Χριστίνα Μπόμπα

Πηγή κεντρικής: elenimenegaki