Survivor: Μήπως ο Στάθης δεν επέλεξε τον Άρη επειδή νιώθει ότι απειλείται;

Survivor: Μήπως ο Στάθης δεν επέλεξε τον Άρη επειδή νιώθει ότι απειλείται;

Η επιλογή του παίκτη προκάλεσε διχασμό στο Survivor.

Ο Στάθης είχε τη δύναμη να αλλάξει την ομάδα του για να μπορέσει να φτιάξει τα αποτελέσματα στις αποδόσεις και να κερδίζουν περισσότερα έπαθλα στο Survivor, όμως, αυτό που αποφάσισε άφησε πολλούς να αναρωτιούνται με ποιο σκεπτικό το έκανε.

Αντί να επιλέξει τον Άρη που αγωνιστικά είναι δυνατός, οπότε και θα έφερνε περισσότερες νίκες στην ομάδα, προτίμησε να πάρει τη Σταυρούλα, κάτι που έγινε αντικείμενο συζήτησης μεταξύ των παικτών.

Ο μεν Σπύρος αλλά και η Σταυρούλα συμφώνησαν με την απόφασή του, όμως οι παίκτες της αντίπαλης ομάδας δεν μπορούσαν να βγάλουν καμία λογική. Για τον Στάθη, ωστόσο, αυτό που φάνηκε να είναι σημαντικό είναι η ηρεμία της ομάδας, η οποία, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, θα διαταρασσόταν. Και μάλλον δεν έχει και πολύ άδικό με τα όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής, αλλά το ότι αυτό το είπε ο Στάθης που επίσης έχει σημειώσει κάποια συμβάντα εκρηκτικά στο βιογραφικό του (σ.σ. Θυμήσου τότε που πέταξε το μπαλάκι), για πολλούς ήταν τραγική ειρωνεία.

Φέρνει η αποχώρηση του Καραγκούνια το τέλος της τοξικότητας στο Survivor ή μήπως περιμένουμε πολλά;

Ο λόγος που ο Στάθης δεν επέλεξε τον Άρη

Μήπως, όμως, ο Στάθης δεν επέλεξε τον Άρη απλά γιατί φοβάται; Επειδή νιώθει πως απειλείται; Την ώρα που αυτό περνάει από το μυαλό όλων, ο παίκτης ισχυρίζεται κάτι άλλο.

«Πολλά από τα παιδιά μπορεί να περιμένανε να επιλέξω τον Άρη να πάρω στην ομάδα. Εμένα δε μου πέρασε ποτέ από το μυαλό να διαλέξω τον Άρη. Πίστευα πάρα πολύ αυτήν την ομάδα. Πίστευα πολύ στην ηρεμία που έχει αυτή η ομάδα. Πιστεύω πολύ στον σεβασμό που έχει αυτή η ομάδα και τον Άρη δε θα τον επέλεγα για κάποιους λόγους. Ο ένας είναι επειδή ξέρουμε ότι είναι ένας παίκτης που έχει λίγο παραπάνω έπαρση, έχει αρχηγικές τάσεις, είναι πιο οξύθυμος, είναι γενικά ένας ιδιαίτερος χαρακτήρας. Αν έμπαινε στην ομάδα τη δικιά μας, θεωρώ θα δημιουργούνταν καταστάσεις όπως έχουν δημιουργηθεί στο παρελθόν και στις ομάδες που βρισκόταν», είπε ο Στάθης για να δικαιολογήσει την απόφασή του.

Το Twitter τοποθετήθηκε

Αναμενόμενα και το Twitter μπήκε σε αυτήν τη διαδικασία διερώτησης και κατακραυγής της απόφασης του Στάθη και τα σχόλια που έφτασαν στη διάσημη πλατφόρμα ήταν ποικίλα προς κάθε εμπλεκόμενο.