3 χρόνια μετά τον γάμο, η Βάσω Λασκαράκη δείχνει τον έρωτά της για τον Λευτέρη Σουλτάτο με μία photo

3 χρόνια μετά τον γάμο, η Βάσω Λασκαράκη δείχνει τον έρωτά της για τον Λευτέρη Σουλτάτο με μία photo

Το ζευγάρι όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο ερωτευμένο είναι.

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος ανήκουν στα ζευγάρια της showbiz που το κοινό αγαπάει πολύ. Γιατί η αγάπη που νιώθουν βγαίνει προς τα έξω και γιατί αποπνέουν έναν αέρα ευτυχίας ακόμα και με την παραμικρή αναφορά που μπορεί να γίνει σε κάποιο story τους. Πόσο μάλλον τώρα που έχουν επέτειο από το γαμήλιο πάρτι στη Νάξο.

Το story της Λασκαράκη για τον Σουλτάτο

Πρόσφατα, η 42χρονη ηθοποιός έκανε ένα story με το οποίο φαίνεται ο έρωτας που νιώθει για τον σεφ σύζυγό της τρία χρόνια μετά τον γάμο τους. Η φωτογραφία είναι μία του Σουλτάτου, τον οποίο και έχει ταγκάρει και την έχει συνοδεύσει με μία καρδούλα αλλά και ένα emoji με ένα κοριτσάκι ερωτευμένο που κοιτάζει με αγάπη το θέαμα.

vaso_laskaraki_lefteris_soultatos_love.jpg

Η γνωριμία του ζευγαριού

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος γνωρίστηκαν στην Κρήτη όταν η ηθοποιός ήταν ακόμη παντρεμένη με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη. Τα πράγματα τότε ήταν καθαρά φιλικά και, ακόμα κι όταν η Λασκαράκη χώρισε με τον πρώην σύζυγό της και πατέρα του παιδιού της, δήλωνε πως δεν ήθελε να ξαναερωτευτεί αλλά να αφοσιωθεί στο παιδί. Έναν χρόνο μετά, όμως, αυτό άλλαξε.

Το πλέον ζευγάρι συναντήθηκε σε κοινή παρέα και έπειτα ο σεφ τής γνώρισε έναν άνθρωπο για να αγοράσει αυτοκίνητο. Οι απανωτές τους συναντήσεις τούς έκαναν να ερωτευτούν κεραυνοβόλα και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Το ειδυλλιακό ταξίδι της Βάσως Λασκαράκη στην Άνδρο μέσα από το φωτογραφικό υλικό της

Ο γάμος τους

Η Λασκαράκη και ο Σουλτάτος παντρεύτηκαν στις 29 Απριλίου του 2019, ενώ στον λογαριασμό τους είχε ανέβει και μία φωτογραφία με ένα quote και την αποκάλυψη του γάμου.

«Η αγάπη του φώναξε πιο δυνάτα από τους δαίμονές της», έλεγε το story της, το οποίο συνοδευόταν από τη λεζάντα «Just Married» και την ημερομηνία.

laskaraki_soultatos_gamos.jpg