Ο μεγάλος έρωτας της 28χρονης Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου και το σπίτι που στεγάζει τα όνειρά τους

Ο μεγάλος έρωτας της 28χρονης Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου και το σπίτι που στεγάζει τα όνειρά τους
NDP

«Δεν είναι κούκλος όμως; Δυο μέτρα άντρας», έχει πει μεταξύ άλλων για τον άντρα που «έκλεψε» την καρδιά της.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Κώστας Πηλαδάκης ήταν ένα πολυσυζητημένο και ερωτευμένο ζευγάρι, ήδη πριν η ηθοποιός πάρει μέρος στο Survivor. Από τότε που φόρεσε την «μπαντάνα» της όμως και άρχισε να διεκδικεί έπαθλα για την ομάδα της στον μακρινό Άγιο Δομίνικο, βρέθηκαν πραγματικά στο επίκεντρο της προσοχής.

Οι δυο τους δεν κρύβουν τον έρωτά τους ούτε το γεγονός ότι είναι μαζί, αλλά φροντίζουν να διατηρούν πάντα χαμηλούς τόνους δεδομένου του πιο εσωστρεφούς χαρακτήρα του επιχειρηματία.

Ακόμη και εκείνος όμως, μερικές guest εμφανίσεις στο φετινό Survivor, τις έκανε. Αναφερόμαστε στα έπαθλα επικοινωνίας, στα οποία και φρόντιζε πάντα να της δείχνει την ενεργή του παρουσία δίπλα της. Το μοντέλο, φανερά πιο εκδηλωτική, είχε πει στον αέρα του reality:

«Δεν είναι κούκλος όμως; Δυο μέτρα άντρας. Μωρό μου ήξερα ότι θα στείλεις ένα μήνυμα που δεν θα είναι δακρύβρεχτο. Ξέρω ότι σου λείπω απεριόριστα. Ξέρω ότι είναι άδειο το σπίτι χωρίς εμένα. ξέρω ότι ο γάτος μου έχει πάθει κατάθλιψη χωρίς τη μάνα του αλλά θα γυρίσω και θέλω να περιμένεις λίγο ακόμα γιατί μπορεί να λείψω μερικές εβδομάδες ακόμη, αλλά έχουμε να ζήσουμε πάρα πολλά χρόνια μαζί σε αγαπάω! Σε αγαπάω, σε λατρεύω, μου λείπεις δεν καταλαβαίνεις πόσο».

Οι δυο τους μένουν μαζί σε μια υπέροχη μονοκατοικία στα Νότια Προάστια και συγκεκριμένα στη Γλυφάδα. Είναι πολύ αγαπημένοι και η σχέση τους φαίνεται να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Τα σχέδια γάμου είναι δεδομένα, με το ζευγάρι να έχει σκεφτεί ακόμη και το πρόσωπο που θα τους παντρέψει. Πάντως, η make up artist και φίλη τους, Λεάννα Μάρκογλου, που τους γνώρισε δύο περίπου χρόνια πριν, νιώθει ήδη κουμπάρα.

#Home_goals

Το σπίτι τους είναι ομολογουμένως #goals από κάθε άποψη. Ευρύχωρο, φωτεινό και σύγχρονο, σίγουρα θα θέλαμε να ξυπνάμε σε έναν χώρο σαν αυτόν κάθε πρωί. Το δυνατό του σημείο είναι ο τεράστιος ηλιόλουστος κήπος, που μοιάζει ιδανικός για καλοκαιρινές σιέστες, βραδιές με φίλους και βουτιές στην πισίνα και φυσικά νόστιμα μπάρμπεκιου.

Το εσωτερικό του πληροί όλων των προϋποθέσεων που θέλει μια γυναίκα, μιας και διαθέτει άπλετο χώρο για την γκαρνταρόμπα της και φυσικά τεράστιους καθρέφτες για άψογο oufit checking πριν τη βόλτα.

https://www.instagram.com/p/CIq9gd6DcR3
https://www.instagram.com/p/CIEF9jMDKOI

Αυτό που σίγουρα δεν θα ξεχάσουμε είναι το πάρτι υποδοχής που της ετοίμασε, όταν επέστρεψε στην Αθήνα. Γέμισε το σπίτι τους με μπαλόνια και μαζί με όλους τους φίλους τους, την περίμεναν και της έκαναν την πιο ευχάριστη έκπληξη.

Ο καταπράσινος κήπος πράγματι δεν διαφέρει και πολύ από τα δάση του Αγίου Δομίνικου.

https://www.instagram.com/p/CfhPo1ZMNaS
https://www.instagram.com/p/CUpoq--sguK

Θυμίζουμε ότι η 28χρονη, μπορεί να έχει τώρα βρει τον απόλυτο έρωτα και να ζει το όνειρο κάθε κοριτσιού, αλλά έχει περάσει και εκείνη δυσκολίες. Όπως έχει πει, στην παιδική της ηλικία αντιμετώπιζε οικογενειακά προβλήματα, οικονομική δυσχέρεια και την πατρική απουσία. Ο μπαμπάς της είχε θέματα εθισμού, κάτι που ανάγκαζε την ίδια και τη μητέρα της να αλλάζουν συχνά σπίτια. Αυτός ήταν και ο λόγος που ξεκίνησε να εργάζεται σε πολλά μαγαζιά από τα 18 της χρόνια, για να υποστηρίξει την οικογένειά της.

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα, από μια πολύ φτωχή οικογένεια και κάποια στιγμή αναγκαστήκαμε να μετακομίσουμε στη Δράμα από όπου και κατάγεται η μαμά μου. Έχω δει και έχω βιώσει καταστάσεις, τις οποίες δεν τις ξεχνάς εύκολα. Αναγκάστηκα από πάρα πολύ μικρή να είμαι τελείως ανεξάρτητη» είχε πει στο Survivor.

Ακόμη, καλεσμένη στην εκπομπή Love It, μετά την αποχώρησή της από το reality, μίλησε και για το έντονο άγχος που βιώνει μετά τη συμμετοχή της στο παιχνίδι, αλλά και τα σχόλια που δέχεται.