Η Βάσω Λασκαράκη κάνει food tour στη Βαρκελώνη και η κόρη της ζει τη μεγάλη έκπληξη

Κατερίνα Μπούσιου
Η Βάσω Λασκαράκη κάνει food tour στη Βαρκελώνη και η κόρη της ζει τη μεγάλη έκπληξη

Το ταξίδι με τον Λευτέρη και την μικρή Εύα, δεν έχει μόνο γευσιγνωσία αλλά και art nouveau.

Στην Ισπανία βρίσκονται εδώ και λίγα 24ωρα η Βάσω Λασκαράκη και ο σύζυγός της Λευτέρης Σουλτάτος και η Βαρκελώνη έγινε ήδη η αγαπημένη τους πόλη. Στην παρέα τους έχουν την κόρη της ηθοποιού Εύα, η οποία σε αυτό το ταξίδι ζει πρωτόγνωρες εμπειρίες, μαγικές για ένα παιδί της ηλικίας της.

Η μαγεία του Gaudi

Η Βαρκελώνη είναι η πόλη της χαράς, με έντονη καλλιτεχνική σφραγίδα, αλλά και η αγαπημένη πόλη όλων των chef καθώς και στην πιο μικρή γωνιά της πόλης, όχι μόνο ανακαλύπτεις γευστικούς πειρασμούς, αλλά και μικρά εστιατόρια που έχουν τιμηθεί με αστέρι Michelin. Ο Λευτέρης Σουλτάτος δεν έχασε την ευκαιρία για να γευτεί νέες γεύσεις μαζί με την αγαπημένη του στην πόλη, αλλά από την άλλη πλευρά, η κόρη της Εύα, έζησε το θαύμα του Gaudi, του διάσημου Καταλανού αρχιτέκτονα, που έχει αφήσει την σφραγίδα του σε όλη την πόλη, κάνοντας την παγκόσμιο τουριστικό προορισμό για τους φιλότεχνους και τους λάτρεςι της Art Nouveau.

https://www.instagram.com/p/Ccr1Ns0o0m_

Η 9χρονη princess Eύα όπως την αποκαλεί η μαμά της, έμεινε άφωνη από το καλλιτεχνικό υπερθέαμα στην 3D έκθεση «Living architecture», η οποία γίνεται στο Casa Batllo, ένα παλαιό αρχοντικό το οποίο δημιούργησε ο αρχιτέκτονας, με τις γνωστές καμπύλες στην εξωτερική διακόσμηση και τα μεγάλα βιτρώ παράθυρα.

Η Βάσω Λασκαράκη έχει μεγάλη αδυναμία στην μοναχοκόρη της και προσπαθεί σε κάθε τους ταξίδι να της δημιουργεί όμορφες αναμνήσεις. Η μικρή προς το παρόν έχει δείξει την κλίση της προς την ρυθμική γυμναστική, αλλά αγαπά την ζωγραφική και είναι πολύ νωρίς ακόμη για να πούμε αν θέλει και εκείνη να γίνει ηθοποιός όπως η μαμά της και ο μπαμπάς της Γιάννης Τσιμιτσέλης.

https://www.instagram.com/p/CfT8CcmttxB

Η Εύα δημιούργησε από τη πρώτη στιγμή μία πολύ όμορφη σχέση με τον σύζυγο της μαμάς της και η Βάσω για αυτό και μόνο είναι αισθάνεται τυχερή αλλά και ευτυχισμένη: «Ο Λευτέρης έχει πολλά χαρίσματα, είναι ένας άνθρωπος πολύ δοτικός που σε παρασύρει. Η σχέση της Εύας με τον Λευτέρη είναι τέλεια και είναι ένα παιδί ανοιχτόκαρδο και ζωντανό».

Η χαρά του Μάκη Παντζόπουλου δεν κρύβεται: Οι φωτογραφίες με τον Λευτέρη Σουλτάτο και το βραβείο

Η ηθοποιός με την κόρη και τον σύζυγο της, επιστρέφουν μέσα στην εβδομάδα στην Αθήνα και θα συνεχίσουν τις διακοπές τους στην Κρήτη, τόπο καταγωγής του Λευτέρη αλλά και κέντρο των δραστηριοτήτων του στην μαγειρική. Η Βάσω ετοιμάζεται και για γυρίσματα στα μέσα Αυγούστου, καθώς πρωταγωνιστεί στην νεά σειρά των Ρέππα - Παπαθανασίου, «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» στο Mega, μαζί με την Κατερίνα Ζαρίφη και την Νίκη Λάμη. Εκείνη θα υποδυθεί την πρώτη Μαίρη, μία παντρεμένη και ερωτευμένη γυναίκα με παιδί που κάνει καθημερινά αγώνα δρόμου για να τα καταφέρει. Με πολλά ενδιάμεσα ευτράπελα, αφού μιλάμε για κωμωδία που έχει την σφραγίδα των δύο μεγάλων δημιουργών.

laskaraki_mega.jpg