Το διατροφικό μυστικό της Βρισηίδας Ανδριώτου και το σπίτι της στη Θεσσαλονίκη

Πατούλια Κατερίνα
Το διατροφικό μυστικό της Βρισηίδας Ανδριώτου και το σπίτι της στη Θεσσαλονίκη

Η Βρισηίδα μοιράστηκε με τους fans της το αγαπημένο της καλοκαιρινό και όχι μόνο ρόφημα, το οποί παίρνει μαζί της και στην παραλία.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου ήταν μία από τις παίκτριες του φετινού Survivor που ξεχώρισαν, ειδικά με το εκρηκτικό της ταπεραμέντο.

Το διάστημα αυτό, η πάλαι ποτέ παίκτρια του Survivor αλλά και του My Style Rocks, κάνει διακοπές αλλά ακόμα και στις διακοπές δεν ξεχνά τους πιστούς της fans.

https://www.instagram.com/p/CgAGD8pMA1g

Το τσάι από το βότανο λουίζα

Από τις διακοπές της και λίγο πριν φύγει για την παραλία, η Ανδριώτου μας έδειξε το διατροφικό της μυστικό, το τσάι από λουίζα που απολαμβάνει και παγωμένο και ζεστό.

Το βότανο της Λουΐζα με το λατινικό όνομα «Lippia citriodora» ανήκει στην οικογένεια των Verbenaceae και κατάγεται από την Αμερική. το αφέψημα φτιάχνεται από τα σκληρά φύλλα, τους βολβούς ή τις ρίζες των βοτάνων. Στην περίπτωση της παίκτριας του Survivor, βράζουμε την Λουΐζα -τα φύλλα- μαζί με το νερό για 5 λεπτά, σουρώνουμε και πίνουμε.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου επέστρεψε στο Instagram: Η αντίδραση στον Μαρτίκα και η συμβουλή που έδωσε

Όσον αφορά την παχυσαρκία, υπάρχουν λίγες έρευνες προς το παρόν, ωστόσο φαίνεται πως οι πολυφαινόλες που περιέχει η λουίζα συμβάλλουν στη βελτίωση των μεταβολικών διαταραχών που προκαλεί η παχυσαρκία. Έρευνα του 2015 έδειξε ότι το εκχύλισμα λουίζας βοήθησε στη μείωση της συσσώρευσης των τριγλυκεριδίων και του οξειδωτικού stress στα ζώα που συμμετείχαν στην έρευνα.

Το σπίτι της Βρισηίδας στη Θεσσαλονίκη

Μπορεί να μας έχει προειδοποιήσει ότι από Σεπτέμβρη σκοπεύει να κατέβει στην Αθήνα και να συγκατοικήσει- αν όλα πάνε καλά- με τον Σπύρο Μαρτίκα, όμως το διαμέρισμα της Ανδριώτου στη Θεσσαλονίκη είναι διαμαντάκι.

https://www.instagram.com/p/CKRq2Xfn2jT

Ειδικά στα δύο χρόνια της καραντίνας είχαμε δει πολλές γωνιές του μοντέρνου διαμερίσματος.