Στο καμαρίνι της Κατερίνας Καινούργιου κυριαρχεί μόνο μία φωτογραφία

Στο καμαρίνι της Κατερίνας Καινούργιου κυριαρχεί μόνο μία φωτογραφία

Η Κατερίνα Καινούργιου μπήκε στο καμαρίνι της για τη νέα σεζόν με το δεξί!

«Πόσο σας ευχαριστώ για σήμερα… Για την αγάπη σας …τα τόσο πολλά μηνύματα, τη στήριξη και την πάντα ζέστη αγκαλιά σας! Είμαστε ξανά εδώ κ κάθε πρωί γινόμαστε μια μεγάλη super παρέα! Περιμενω τα σχόλια σας για την πρεμιέρα μας … και stay tuned…τα καλύτερα έρχονται!», έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου αμέσως μετά την πρεμιέρα της Super Κατερίνας στον Alpha.

Η πρεμιέρα βρήκε νικήτρια της Katken

Η παρουσιάστρια, στην δεύτερη χρονιά της στον Alpha κατάφερε να κερδίσει την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού στην τηλεοπτική της πρεμιέρα που την βρήκε απέναντι από τη Δανάη Μπάρκα, τον Γιώργο Λιάγκα και τη Δούκισσα Νομικού, τον Ετεοκλή Παύλου και την Ελένη Χατζίδου, την Μπέτυ Μαγγίρα και αναμένεται να βρεθεί απέναντι και από τη Φαίη Σκορδά από την επόμενη εβδομάδα.

https://www.instagram.com/p/CiJ-DeGIiiD

Με ανανεωμένη την ομάδα της, την dream team όπως την αποκαλεί η παρουσιάστρια, ξεκίνησε και σήμερα την εκπομπή της και το πρώτο post έγινε μέσα από το καμαρίνι της Κατερίνας.

Το ζεστό και minimal καμαρίνι της Κατερίνας

Το καμαρίνι της Καινούργιου, είναι το δεύτερο αγαπημένο μέρος μετά το νέο της διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας. Ένας μεγάλο καθρέφτης, μια ντουλάπα με ανοιχτά ράφια και ένα μεγάλο poster είναι τα κυρίαρχα στοιχεία του καμαρινιού. Η φωτογραφία- poster που κυριαρχεί στο καμαρίνι της Καινούργιου είναι εκείνη από την επίσημη φωτογράφηση για την εκπομπή της, την περσινή σεζόν.

https://www.instagram.com/p/CTezAMWICgB

«Είναι πολύ μεγάλη μου τιμή φέτος που όλοι μου οι συνεργάτες είναι πιο έμπειροι από εμένα τηλεοπτικά. Νιώθω τόσο ευλογημένη που έχω τέτοιους συνεργάτες και μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Ούτως ή άλλως θα είναι μία δύσκολη τηλεοπτική σεζόν, εννοώ ότι υπάρχει ανταγωνισμός, υπάρχει σε όλα τα κανάλια μία αντίστοιχη ζώνη.

Μου αρέσει να υπάρχουν πολλές εκπομπές γιατί όταν υπάρχουν πολλές εκπομπές ο κόσμος και όλοι έχουμε δουλειά. Εμένα αυτό με χαροποιεί. Εννοείται ότι θα ήθελα να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να βγούμε πρώτοι» είπε η Κατερίνα Καινούργιου για τη φετινή σεζόν, την άκρως ανταγωνιστική που ξεκίνησε.

Πάρε μια γεύση από το καμαρίνι της Καινούργιου, παρακάτω