Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου λύνει την παρεξήγηση με τον σύζυγό της και αποκαλύπτει το γάμο με τον Μαθιό

Κατερίνα Μπούσιου
Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου λύνει την παρεξήγηση με τον σύζυγό της και αποκαλύπτει το γάμο με τον Μαθιό

Η απάντηση για τη ενόχληση του συζύγου της Γιάννη Νταλιάνη όταν ρωτήθηκε για τον Σασμό και όλες οι εξελίξεις για το ειδύλλιο της Βασιλικής και του Μαθιού. 

Ο Σασμός ξεκινά τη Δευτέρα με την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου και ήδη άρχισαν οι απορίες όλων μας για τις εξελίξεις. Οι δημοσιογράφοι προσπάθησαν πριν λίγες μέρες να πάρουν απαντήσεις από την τηλεοπτική Βασιλική, δηλαδή την Μαριλίτα Λαμπροπούλου, αλλά ο σύζυγός της Γιάννης Νταλιάνης αντέδρασε. Σήμερα η ηθοποιός έδωσε την δική της απάντηση προς αποκατάσταση της μικρής παρεξήγησης και έδωσε ένα μικρό spoiler για το τι μέλλει γενέσθαι με αυτό τον τηλεοπτικό θυελλώδη έρωτα με τον Μαθιό. Αλλά εμείς σου έχουμε ακόμη περισσότερα νέα.

https://www.instagram.com/p/Cie_aKduoeA

Πώς θα γίνει τελικά ο γάμος του Μαθιού με την Βασιλική;

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου μιλώντας σήμερα στην εκπομπή Super Κατερίνα και στον Γιάννη Πουλόπουλο, ξεκαθάρισε καταρχάς ότι η Βασιλική ζει στον δεύτερο κύκλο του Σασμού. Φυσικά απέφυγε να διευκρινήσει το για πόσο θα είναι ακμαία και υγιής. Γιατί οι δικές μας πληροφορίες επιμένουν ότι ο φόνος της θα γίνει, απλά θα καθυστερήσει λόγω της δημοφιλίας του ρόλου της. Έδωσε όμως μία ξεκάθαρη απάντηση για το αν θα γίνει ο τηλεοπτικός της γάμος με τον Μαθιό, δηλαδή τον Δημήτρη Λάλο. «Η Βασιλική ζει και χαίρομαι και εγώ για αυτό, πέρα από το ότι είναι ο ρόλος μου και τον έχω αγαπήσει, γιατί είναι ένα πρόσωπο που έχει ακόμη πολλά να δώσει. Μετά από κάποιες δυσάρεστες ανατροπές, που θα δούμε με την έναρξη του νέου κύκλου, θα γίνει κάποια στιγμή αυτός ο γάμος. Απλώς θα γίνει λίγο διαφορετικά από ότι τον περιμένουμε».

https://www.instagram.com/p/CiaJf3DrG69

Εμείς σας έχουμε και την συνέχεια. Ο γάμος λοιπόν θα γίνει σε κλειστό κύκλο. Πιο κλειστό δεν έχει. Μόνο ο παπάς και ο Αστέρης θα είναι παρόντες. Σε μία παρορμητική στιγμή ο Μαθιός αποφασίζει να κάνει αυτό που όλο αναβάλλεται εδώ και 20 χρόνια. Να ζήσει δηλαδή με τον νεανικό του έρωτα. Η Καλλιόπη αντιδρά αλλά κανείς δεν θα δώσει σημασία στις αντιρρήσεις της. Αντίδραση όμως θα έχουμε και από τον γιο της Βασιλικής, τον Νικηφόρο. Μετά τα τελευταία γεγονότα (τα οποία θα δούμε την επόμενη εβδομάδα) και την φυλάκιση του Μαθιού, έχει τις αμφιβολίες του. Όμως θα υποκύψει και εκείνος στην επιθυμία της μητέρας του.

Mε συμβόλαιο θανάτου του Μαθιού ξεκινά ο Σασμός και ο Δημήτρης Αλεξανδρής είναι πανέτοιμος για αυτό

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου στην σημερινή της συνέντευξη, θέλησε να λύσει και μία παρεξήγηση, που αφοορύσε στον σύζυγό της Γιάννη Νταλιάνη και τους δημοσιογράφους. Πριν από δύο μέρες, μετά το τέλος της παράστασης «Πέρσες» στην οποία πρωταγωνιστεί, οι δημοσιογράφοι πολιόρκησαν την γυναίκα του με ερωτήσεις για την συνέχεια του Σασμού. Όμως εκείνος ενοχλήθηκε, γιατί κανείς δεν εστίασε στην παράσταση στην οποία συμμετείχε και ήταν η αφορμή για να είναι παρόντα και τα τηλεοπτικά συνεργεία: «Για να δούμε πρώτα τι έγινε με τον πόλεμο και τους Πέρσες και να αφήσουμε το γάμο. Ας πάμε για κάτι πιο σοβαρό». Η Μαριλίτα έσπευσε πριν την ξαφνική τους αποχώρηση από την συνέντευξη να διευκρινήσει όμως πως και ο Σασμός είναι εξίσου μία σοβαρή υπόθεση.

Σήμερα αποφάσισε να αποκαταστήσει με την ευγένεια της, αυτή την μικρή παρεξήγηση: «Δεν με κουράζει να με ρωτάνε και μου αρέσει να απαντάω. Υπάρχουν κάποιες περιστάσεις που καλό θα ήταν να εστιάζουμε και σε κάτι άλλο. Δεν πρέπει να χάνουμε και την βαρύτητα της πραγματικότητας, επειδή μας ενδιαφέρει μία μυθοπλαστική ιστορία».

Σε αυτό βέβαια δεν έχει άδικο. Σε αρκετές βραδιές θεατρικών παραστάσεων, στις οποίες τηλεοπτικά πρόσωπα είτε πρωταγωνιστούν, είτε είναι καλεσμένοι, απαντούν μόνο σε ερωτήσεις που τους θέτουν για τις σειρές στις οποίες πρωταγωνιστούν.

Πριν δεις το πρώτο επεισόδιο του Σασμού, δες στην photo gallery που ακολουθεί την επίσημη φωτογράφηση που έκαναν οι νέοι πρωταγωνιστές της σειράς, η Γιώτα Φέστα, ο Δημήτρης Αλεξανδρής, ο Στέλιος Μάινας και ο Γιώργος Γεροντιδάκης.