Η Kim Kardashian θέλει να γνωρίσει γιατρό ή δικηγόρο αλλιώς δεν κάνει νέα σχέση

Μαρία Ροδίτη
Η Kim Kardashian θέλει να γνωρίσει γιατρό ή δικηγόρο αλλιώς δεν κάνει νέα σχέση

Η νέα συνέντευξη της Kim Kardashian για την προσωπική της ζωή και η φάση στην οποία βρίσκεται.

Η Kim Kardashian έχει ζήσει την προσωπική της ζωή στο έπακρον. Έχει κάνει 3 γάμους και έχει πάρει 3 διαζύγια – το τελευταίο με τον Kanye West ήταν αρκετά επώδυνο-, ενώ πρόσφατα χώρισε με τον επί 9 μήνες σύντροφό της, Pete Davidson. Όπως καταλαβαίνεις, η reality star έχει μία πλούσια προσωπική ζωή.

Σε συνέντευξη που έδωσε στις 14 Σεπτεμβρίου στον James Corden και το The Late Late Show, όμως, η 41χρονη δήλωσε ότι προς το παρόν θέλει να χαλαρώσει, να μην κάνει άμεσα κάποια σχέση και σίγουρα ο επόμενος σύντροφός της να μην είναι από τον χώρο του θεάματος.

Ο ανιχνευτής ψεύδους μίλησε - Η Kris Jenner βοήθησε την Kim Kardashian να κυκλοφορήσει το sex tape;

Η Kim δεν θέλει για σύντροφό της κάποιον διάσημο

«Θέλω να χαλαρώσω για λίγο. Νομίζω ότι χρειάζομαι λίγο χρόνο για τον εαυτό μου και για να κάνω focus, να τελειώσω τη σχολή (aka νομική), όλα αυτά», δήλωσε η 41χρονη στον James Corden και ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει ο μελλοντικός της σύντροφος να είναι διάσημος.

«Νομίζω ότι ο επόμενος… Αισθάνομαι ότι πρέπει να πάω σε διαφορετικούς χώρους. Ξεκάθαρα δεν δουλεύει ό,τι κι αν κάνω», είπε με χιούμορ και προσδιόρισε τι επάγγελμα θα μπορούσε να κάνει το νέο crush της λέγοντας: «(Θα μπορούσε να δουλεύει) ίσως σε ένα νοσοκομείο και να είναι γιατρός. Να δουλεύει σε δικηγορικό γραφείο. Νομίζω ότι θα είναι όπως οι επιστήμονες. Νευροεπιστήμονας. Βιοχημικός. Γιατρός. Δικηγόρος. Ίσως αυτό οραματίζομαι στο μέλλον». Πάντως, δεδομένου ότι η Kim ξεκίνησε να σπουδάζει νομική, δεν είναι και παράδοξο να βρεθεί στον δρόμο της κάποιος δικηγόρος.

Ο χωρισμός της Kim Kardashian από τον Pete Davidson

Η Kim Kardashian και ο Pete Davidson ήταν ζευγάρι για περίπου 9 μήνες. Η γνωριμία τους έγινε στο πλατό του Saturday Night Live τον Οκτώβριο του 2021, 8 μήνες αφότου υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Kanye West.

2022 MET Museum Costume Institute Benefit Gala

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

AP

Λίγους μήνες μετά την αρχή της σχέσης της, η Kim σύστησε τον Pete στα 4 παιδιά της, ενώ εκείνος έκανε αρκετά τατουάζ στο σώμα του προς τιμήν της. Ακόμα και το όνομα Kim «χτύπησε» στο στήθος του για χάρη της. Η σχέση τους, ωστόσο, δεν ήταν τόσο δυνατή όσο φαινόταν στην αρχή με το ζευγάρι να αποφασίζει να τραβήξει χωριστούς δρόμους στις αρχές Αυγούστου.

Πηγή από το περιβάλλον της Kim Kardashian δήλωσε εκείνη την περίοδο αποκλειστικά στο HollywoodLife ότι παρόλο που υπήρχε «τεράστια έλξη» και «ισχυρός δεσμός» ανάμεσα στους δύο stars, υπήρχαν πολλά πράγματα που ήταν εναντίον τους, συμπεριλαμβανομένων των απαιτητικών προγραμμάτων τους. Και η ηλικία, βέβαια, έπαιξε τον ρόλο της μιας και το ζευγάρι είχε διαφορά 12 χρόνων. Η πηγή ανέφερε για αυτό: «Ο Pete είναι νεότερός της κατά 12 χρόνια και παρόλο που η ηλικία είναι μόνο ένας αριθμός, φέρει μαζί της κάποια πράγματα που δημιούργησαν ένα χάσμα ανάμεσά τους».