Η απαίτηση που έχει ο Kanye West από την Kim Kardashian

Η απαίτηση που έχει ο Kanye West από την Kim Kardashian
©2019 Evan Agostini

O 45χρονος ράπερ μίλησε για την ανατροφή των παιδιών και τη σχέση που έχει σήμερα με την διάσημη τηλεπερσόνα.

Κόντρα άνευ τέλους φαίνεται πως έχουν η Kim Kardashian και ο Kanye West. Οι σχέσεις ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι παραμένουν τεταμένες, ακόμη και μετά τον χωρισμό της τηλεπερσόνας με τον Pete Davidson.

Ο διάσημος ράπερ μίλησε στο podcast «Alo MIND FULL», όπου ανέφερε ότι η πρώην σύζυγός του, Κim Kardashian έχει την επιμέλεια των παιδιών τους (North, Saint, Chicago και Psalm) κατά 80% του χρόνου ωστόσο εκείνος φροντίζει να τα βλέπει όσο πιο συχνά μπορεί κάνοντας φυσικά τις αναγκαίες παρεμβάσεις.

Η διαφωνία για την ανατροφή των παιδιών

«Ακόμα και σήμερα, εξακολουθώ να δίνω συμβουλές στην Κim για πράγματα που θα μπορούσαν να βοηθήσουν, γιατί αυτό θα έχει θετικό αντίκτυπο στα παιδιά», είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο Kanye West στους οικοδεσπότες του podcast, Alyson Wilson και Danny Harris.

«Μπορεί η Kim να περνά το 80% του χρόνου με τα παιδιά», είπε ο ράπερ και πρόσθεσε πως θέλει να λέει την άποψή του αφού θεωρεί πως τα παιδιά πρέπει να έχουν το πατρικό πρότυπο.

Έχει περάσει σχεδόν ενάμιση χρόνος από τότε που ο ράπερ και η τηλεπερσόνα συμφώνησαν για την συνεπιμέλεια των παιδιών τους. Η Kim Kardashian υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τον Φεβρουάριο του 2021, μετά από επτά χρόνια κοινής πορείας με τον Ye.

Ξέσπασε ο Kanye West για τις γυμνές φωτογραφήσεις - Το βέτο για την ανατροφή των παιδιών του

O χωρισμός Kardashian-West

Η Kim Kardashian και ο Kanye West ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2012 και παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2014. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά: την 8χρονη North, τον 6χρονο Saint, την 4χρονη Chicago και τον 2 ετών Psalm.

Η κρίση στον γάμο τους ξεκίνησε το 2020, εξαιτίας των δημόσιων εκρήξεων του West. Όταν ο ράπερ έβαλε υποψηφιότητα για πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, αποκάλυψε πολύ προσωπικά στοιχεία για την οικογένεια και τον γάμο του στην προεκλογική εκστρατεία του, αλλά και στο Twitter.

Mετά από δεκάδες tweets στα οποία ο Kanye Wast κατηγορούσε την σύζυγό του και αφού ο ίδιος ο ράπερ είχε υποστηρίξει πως ζητά επίμονα διαζύγιο από την τηλεοπτική περσόνα πολλά χρόνια τώρα, η 41χρονη πήρε την απόφαση να πει τη δική της αλήθεια με τον πιο απλό και ανθρώπινο τρόπο, συγκινώντας τότε τους πάντες.

Η τηλεπερσόνα είπε τη δική της πλευρά μέσω Instagram εστιάζοντας στο γεγονός ότι ο Kanye έχει διαγνωσθεί με διπολική διαταραχή. Η Κim ζήτησε από τους fans να δείξουν συμπόνια και να καταννοήσουν την επίπονη και περίπλοκη κατάσταση που βιώνει η οικογένειά τους εξαιτίας της ασθένειας του πρώην συζύγου της.

Σε παλαιότερο επεισόδιο των Kardashians η Kim είχε αναφέρει για τον γάμο της με τον West: «Πάντα υπεκφεύγουμε μεταξύ μας γιατί δεν θέλουμε να ανακατευτούμε. Και σέβομαι ότι κανείς δεν ήρθε σε μένα κατά τη διάρκεια του γάμου μου να πει: “Είσαι καλά;”. Όλοι με άφησαν να κάνω το δικό μου ταξίδι και να το δω μόνη μου. Το εκτιμώ, αλλά μερικές φορές κοιτάζω πίσω και σκέφτομαι: “Πότε να παρέμβουμε;”. Αυτό είναι που δεν μου είναι τόσο ξεκάθαρο».

«Αν ο κόσμος ήξερε πώς ήταν πραγματικά η σχέση μου, νομίζω θα έλεγαν: “Πώς κράτησε αυτό τόσο πολύ; Αλλά τα έχω καλά με τον εαυτό μου γνωρίζοντας ότι έκανα ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να λειτουργήσει μια κατάσταση οπότε μπορώ να φύγω νιώθοντας απολύτως απαλλαγμένη από ενοχές».

Kanye West: Κατέστρεψα την οικογένειά μου από τον εθισμό στο πορνό

Αίσθηση έκανε η πρόσφατη δήλωση του Kanye West σχετικά με τον χωρισμό του από την Κim Kardashian. O rapper παραδέχθηκε ότι έχει εθισμό στο πορνό, λέγοντας ότι κατέστρεψε την οικογένειά του. «Το Χόλιγουντ είναι ένας τεράστιος οίκος ανοχής. Το πορνό κατέστρεψε την οικογένειά μου. Δεν θα αφήσω να συμβεί αυτό στα παιδιά μου», εξομολογήθηκε ο ίδιος.

«Για μένα, το Playboy ήταν η πύλη μου προς τον πλήρη εθισμό στην πορνογραφία», ανέφερε. «Αυτό επηρέασε, σχεδόν, κάθε επιλογή που έκανα για το υπόλοιπο της ζωής μου», συμπλήρωσε ο 45χρονος.

Ο luxury γάμος της Kim Kardashian και του Kanye West

Τον Μάιο του 2014 η Kim Kardashian και ο Kanye West παντρεύτηκαν σε ένα αναγεννησιακό φρούριο στην Φλωρεντία, με την νύφη να επιλέγει ένα νυφικό από γαλλική δαντέλα δημιουργία του οίκου Givenchy. Στη γαμήλια τελετή έδωσαν το παρών μόλις 200 άτομα, κυρίως συγγενείς και στενοί φίλοι του ζευγαριού.

Ακολούθησε μια υπερπολυτελής δεξίωση στην οποία οι καλεσμένοι απόλαυσαν live ερμηνεία τον Andrea Bocceli. Σύμφωνα με τα τότε δημοσιεύματα ο γάμος κόστισε συνολικά 12 εκατομμύρια δολάρια με το νυφικό να κοστίζει 400.000 δολάρια και την ενοικίαση του χώρου να ανέρχεται στις 410.000 δολάρια.

Πηγή κεντρικής: apimages.com