Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη δε φοβάται τις αλλαγές – Το νέο look με μακριά μαλλιά

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη δε φοβάται τις αλλαγές – Το νέο look με μακριά μαλλιά

Στο πλευρό του συζύγου της, Σπύρου Δημητρίου, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη εμφανίστηκε με διαφορετικό look και εντελώς ανανεωμένη.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έχει αποδείξει πολλές φορές ότι δεν φοβάται τις αλλαγές. Μάλλον… όχι απλά δεν τις φοβάται αλλά τις αγαπάει κιόλας. Της αρέσει να δοκιμάζει νέα πράγματα, να τολμά, να πειραματίζεται. Και αυτό αφορά τόσο την καθημερινότητά της όσο και την εμφάνισή της.

Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει ότι η τραγουδίστρια μετά από 3 μήνες σχέσης παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Σπύρο Δημητρίου, σε μια υπέροχη τελετή με λίγους και καλούς φίλους στις Σπέτσες. Κανείς, επίσης, δεν μπορεί να ξεχάσει τις αλλαγές που έχει κάνει η Ελεωνόρα στα μαλλιά της. Τα έχει βάψει ροζ, πυρόξανθα, κατάξανθα, τα έχει κάνει pixie cut, τα έχει κάνει πολύ σγουρά και πολύ ίσια. Πάλι, λοιπόν, η 39χρονη αποφάσισε να δοκιμάσει ένα νέο look και να κάνει την ανατροπή.

Για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη η λέξη «πατέρας» δε χωράει στο λεξικό

Το νέο look της Ελεωνόρας Ζουγανέλη με μακριά μαλλιά

Στο Θέατρο Άλσος και στο πλευρό του συζύγου της, Σπύρου Δημητρίου, εμφανίστηκε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με εντελώς νέο look στα μαλλιά. Η γνωστή τραγουδίστρια πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με πολύ μακριά, ίσια μαλλιά πιασμένα σε αλογοουρά μη θυμίζοντας σε τίποτα την προηγούμενη εμφάνισή της. Δεν γνωρίζουμε αν αυτό το look είναι μόνιμο, όμως σίγουρα είναι εντελώς διαφορετικό από τα μέχρι πρότινος κοντά μαλλιά της 39χρονης.

Αν θυμάσαι, η Ελεωνόρα είχε πολύ κοντό καρέ με αφέλειες, το οποίο συνήθιζε να κάνει άλλοτε σγουρό και άλλοτε ίσιο με κλίση των άκρων προς τα μέσα.

https://www.instagram.com/p/ChmwgDIr-4w

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη πιστεύει ότι μοιάζει στον μπαμπά της, Γιάννη

Με αφορμή τη Γιορτή του Πατέρα, στις 18 Ιουνίου, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είχε μιλήσει στο Queen.gr και τη Διονυσία Καλαποθαράκου για τον μπαμπά της, Γιάννη Ζουγανέλη, και για το αν και πόσο μοιάζουν. Η τραγουδίστρια είχε πει τα εξής: «Του μοιάζω στο σύνολο, έχω κοινά στοιχεία και στον χαρακτήρα και στην ευαισθησία. Και μοιάζουμε πολύ στη δυσκολία έκφρασης αυτής της ευαισθησίας. Θα μιλήσω για τον εαυτό μου, αλλά πιστεύω ότι θα συμφωνήσει και ο μπαμπάς μου μαζί μου, είμαι ευτυχής που υπάρχει η σκηνή και μπορώ να εκφραστώ γιατί στη ζωή δυσκολεύομαι πολύ».

Και είχε προσθέσει: «Επίσης είναι ένας άνθρωπος αρκετά υποχωρητικός, όπως είμαι και εγώ. Θα βάλει πίσω τον εαυτό του αρκετές φορές προκειμένου να είναι οι γύρω του καλά. Έχουμε πολλά κοινά, έχουμε χιούμορ, νευρικότητα, μας αρέσει η ταχύτητα και έχουμε και πάρα πολλές διαφορές».