Ο Χρήστος Μπίρμπας έφερε τα 90’s στο GNTM και η Νικόλ με μια κίνηση κέρδισε τη συμπάθεια όλων

Μαρία Ροδίτη
Ο Χρήστος Μπίρμπας έφερε τα 90’s στο GNTM και η Νικόλ με μια κίνηση κέρδισε τη συμπάθεια όλων

Ο coach Χρήστος Μπίρμπας αλά Σάκης Ρουβάς, το avantage-disavantage της Νικόλ και η αποχώρηση της Έλενας. 

Με ένα «μούδιασμα» των κοριτσιών λόγω των οικειοθελών αποχωρήσεων της Εβελίνας και της Έφης στο προηγούμενο επεισόδιο, ξεκίνησε το GNTM της Τρίτης (18/10). Γρήγορα, όμως, όλες οι διαγωνιζόμενες συνήλθαν, με την εμφάνιση της Mary Vitinaros και του Χρήστου Μπίρμπα να ελαφραίνει το κλίμα στο σπίτι. Και το κλίμα δεν… ελάφρυνε μόνο στο σπίτι αλλά και στο Twitter που τρελάθηκε με το 90’s look του coach του GNTM, το οποίο θύμιζε κάτι από Σάκη Ρουβά στα πρώτα του βήματα.

Ακολούθησε η Βίκυ Καγιά με μάθημα πασαρέλας στα κορίτσια, ένα catwalk με τις 4 εποχές και δημιουργίες του διεθνούς φήμης σχεδιαστή Peter Dundas, το avantage-disavantage της Νικόλ που την έκανε θεά στα μάτια όλων και η αποχώρηση της Έλενας.

Η Ειρήνη Ερμίδου είχε πάντα το model quality: Πώς είναι σήμερα η 23χρονη ποδοσφαιρίστρια του GNTM

Ο Χρήστος Μπίρμπας ως άλλος… Ρουβάς από τα 90’s

Με το που ξεκίνησε το επεισόδιο του GNTM χθες (18/10) εμφανίστηκαν στο σπίτι και στα κορίτσια η Mary Vitinaros και ο Χρήστος Μπίρμπας. Ο τελευταίος προκάλεσε ντελίριο στο Twitter με την εμφάνισή του- είχε αφημένα τα μακριά μαλλιά του και φορούσε λευκό μπλουζάκι- που θύμιζε κάτι από τη δεκαετία του ’90.

Οι περισσότεροι fans παρομοίασαν τον Χρήστο Μπίρμπα με τον Σάκη Ρουβά στα πρώτα του βήματα, άλλοι με τον Λεωνίδα από το «10 λεπτά κήρυγμα», με τον Μάριο με το δισκάδικο από το «Κωνσταντίνου και Ελένης», αλλά και με τον Μπάμπη από το Λίτσα.com. Τα σχόλια ήταν απλά απολαυστικά, όπως μπορείς να δεις στην παρακάτω gallery.

Το «προνόμιο» της Νικόλ και η αποθέωση από τις συμπαίκτριες και το κοινό

Ένα από τα highlights της βραδιάς ήταν και η πασαρέλα 65 μέτρων που στήθηκε και ήταν χωρισμένη στις 4 εποχές του χρόνου. Αφού τα κορίτσια έκαναν μάθημα πασαρέλας στο σπίτι με τη Βίκυ Καγιά ήρθε η ώρα να… κάνουν πράξη όσα έμαθαν. Και να φορέσουν δημιουργίες του διεθνούς φήμης σχεδιαστή μόδας, Peter Dundas.

Πριν, όμως, από το catwalk ο Τάσος Σοφρωνίου κάλεσε ιδιαιτέρως τη Νικόλ για να της ανακοινώσει ότι έχει ένα avantage, που μπορεί για την ίδια να είναι και disavantage. Συγκεκριμένα, ο Τάσος αποκάλυψε στην παίκτρια ότι όλα τα κορίτσια θα έχουν 30 δευτερόλεπτα backstage για φωτογραφίες- πριν δηλαδή περπατήσουν στην πασαρέλα- και ότι με αυτήν τη φωτογραφία θα κριθούν. Κάτι που αν ήθελε η Νικόλ είχε το δικαίωμα να κρατήσει μόνο για τον εαυτό της ή να το πει σε όλες για να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Και τελικά επέλεξε να το ανακοινώσει σε όλες τις διαγωνιζόμενες, ώστε η κάθε μία να βάλει τα δυνατά της και να «σκίσει». Κάπως έτσι όλες άρχισαν να την αγκαλιάζουν και να ουρλιάζουν από χαρά που μοιράστηκε μαζί τους αυτό το avantage, ενώ και το Twitter αποθέωσε τη Νικόλ, όπως θα δεις στην gallery.

Η Βίκυ Καγιά, ωστόσο, δεν είδε με θετική ματιά την απόφαση της Νικόλ να μοιραστεί το avantage που της δόθηκε και της είπε ότι θα έπρεπε να το έχει κρατήσει για τον εαυτό της.

Η νίκη της Μύριας και η αποχώρηση της Έλενας

Η Μύρια και η Μαρία είχαν τις δύο καλύτερες φωτογραφίες της δοκιμασίας με την πρώτη τελικά να αναδεικνύεται νικήτρια της βραδιάς. Η Τζούλια, η Γέβα και η Έλενα έμειναν στο τέλος με την αγωνία να κορυφώνεται και τα κορίτσια να αγωνιούν για το ποια θα δει την πόρτα της εξόδου στο σπίτι του GNTM.

https://www.instagram.com/p/Cj3sfttDi8y

Τελικά, η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε ότι η Έλενα αποχωρεί από το παιχνίδι με την παίκτρια να ξεσπά σε κλάματα στην αγκαλιά της κριτή.

elena.jpg

Η Έλενα (στα δεξιά) αποχώρησε από το GNTM