Matt Smith: Ποια είναι η σύντροφος του «πρίγκιπα Φιλίππου» από το «The Crown»;

Matt Smith: Ποια είναι η σύντροφος του «πρίγκιπα Φιλίππου» από το «The Crown»;

Ο Matt Smith στην ειδική προβολή της ταινίας "Mapplethorpe", το 2019

AP

Μπορεί όλες να έχουν ενθουσιαστεί μαζί του τώρα που υποδύεται τον Daemon στη σειρά «House of the Dragon», αλλά εκείνος έχει μάτια μόνο για μία.

Στη σειρά «The Crown» υποδύθηκε τον πρίγκιπα Φίλιππο, σύζυγο της βασίλισσας Ελισάβετ. Από τον Αύγουστο, το κοινό τον απολαμβάνει στον ρόλο του Daemon Targaryen στη σειρά «House of the Dragon». Ο Matt Smith είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος ηθοποιός που, όταν πιάνει κάτι στα χέρια του, το απογειώνει και μετατρέπεται κατευθείαν σε ένα από τα καλύτερα -ίσως και το καλύτερο- πράγμα που υπάρχει σε ένα cast.

Mexico House of the Dragon

Στην προσωπική του ζωή, ωστόσο, δε θέλει να τραβάει τα βλέμματα. Για την ακρίβεια, αν δεν υπήρχαν οι κλασικοί άνθρωποι που αναζητούν μετά μανίας στο διαδίκτυο σχετικά με πιθανούς συντρόφους των celebrities, μάλλον δε θα μαθαίναμε τίποτα για τη νυν σύντροφό του.

O Matt Smith είναι σε σχέση με την Caroline Brady

Την ώρα, λοιπόν, που η πρώτη σεζόν του HOTD έκανε φινάλε, το Mirror αναφέρει πως ο 39χρονος Smith είναι σε σχέση με την Caroline Brady, αντιπρόεδρος σε ενεργό αντίκτυπο ιδίων κεφαλαίων στην εταιρεία διαχείρισης επενδύσεων Black Rock.

(Δες τη στο 09.58 του παρακάτω βίντεο)

Η σχέση τους άρχισε τον Μάιο του 2021 και το ζευγάρι κατά πάσα πιθανότητα γνωρίστηκε μέσω της Millie Brady, αδερφής της Caroline και συναδέλφου του Matt. Μάλιστα, η Millie και ο Matt είχαν συνεργαστεί το 2016 για την ταινία «Pride and Prejudice and Zombies». Ο Smith ήταν με την τότε κοπέλα του, Lily James.

Μέχρι στιγμής, η Caroline Brady και ο Matt Smith δεν έχουν κάνει κάποιο κοινό post στα social media, ούτε και εμφανίστηκαν μαζί στην πρεμιέρα του «House of the Dragon» στο κόκκινο χαλί.

The Dating History

Mayana Moura

https://www.instagram.com/p/Cc5yfJsuFTD

Από το 2008 έως το 2009, ο Matt Smith ήταν σε σχέση με την ηθοποιό και μοντέλο Mayana Moura. Όταν ήρθε η ώρα του χωρισμού, οι δυο τους άφησαν τα πράγματα σε πολύ καλή διάθεση, απλά αναγνωρίζοντας πως η σχέση τους έκανε τον κύκλο της.

Daisy Lowe

https://www.instagram.com/p/CZuIP_Bsenc

Μετά τη Mayana, o Smith έκανε σχέση με την κόρη της σχεδιάστριας Pearl Lowe και του τραγουδιστή Gavin Rossdale, Daisy Lowe. Οι δυο τους έμειναν μαζί από το 2010 μέχρι το 2014 με κάποια διαλείμματα στο ενδιάμεσο.

Lily James

https://www.instagram.com/p/Cc8rLDlvJxa

O ηθοποιός μετά την Daisy άρχισε να βγαίνει το 2014 με την Lily James, την οποία γνώρισε στα γυρίσματα του «Pride and Prejudice and Zombies». Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση έγινε στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας της ταινίας «Cinderella» αλλά κάποια στιγμή μέσα στον Δεκέμβριο του 2019 κυκλοφόρησε μία φωτογραφία στην οποία μιλούσαν τεταμένα. Τον Μάρτιο του 2020, ο φωτογραφικός φακός τούς εντόπισε σε μία βόλτα, αλλά γρήγορα επιβεβαιώθηκε πως είχαν πια χωρίσει.