Το σπίτι του Στέλιου Χανταμπάκη & της Όλγας Πηλιάκη μοιάζει με πίστα Survivor (έχει + mini γήπεδο)

Το σπίτι του Στέλιου Χανταμπάκη & της Όλγας Πηλιάκη μοιάζει με πίστα Survivor (έχει + mini γήπεδο)

Ο πρώην παίκτης του Survivor και η γνωστή αθλήτρια μετακόμισαν φέτος σε νέο σπίτι το οποίο λατρεύουν τα δύο παιδιά τους. 

O Στέλιος Χανταμπάκης και η Όλγα Πηλιάκη μετρούν αρκετά χρόνια κοινής πορείας και έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια. Το ερωτευμένο ζευγάρι μετακόμισε πρόσφατα με την οικογένειά του σε νέο σπίτι και δείχνουν ιδιαίτερα χαρούμενη για αυτή την αλλαγή.

Από τα πρώτα πράγματα που έκαναν μόλις τακτοποιήθηκαν στην μοντέρνα μονοκατοικία τους ήταν να εκμεταλλευτούν την αυλή του σπιτιού διαμορφώνοντάς την σε ένα χώρο ιδανικό για να παίζουν τα παιδιά τους, τον 9χρονο Μανώλη και την 6χρονη Μαλένα.

«Φέτος αλλάξαν πολλά για εμάς, και ειδικά για το Μανώλη και τη Μαλένα που εκτός από περιοχή άλλαξαν και σχολείο! Δεν έχουμε προλάβει ακόμα να κάνουμε νέους φίλους και η αλήθεια είναι πως ζοριζόμαστε λίγο στην προσαρμογή, όμως πιστεύω ότι με υπομονή και καλή θέληση όλα θα βρουν το δρόμο τους! Ευτυχώς οι συνήθειες μας έχουν παραμείνει οι ίδιες!», είχε πει χαρακτηριστικά η αθλήτρια στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CTSVfzjsK0K

«Πού σας βρίσκει ο Σεπτέμβριος; Εμείς μετακομίσαμε και βρισκόμαστε κατάκοποι στο νέο μας σπίτι!! Δεν καταφέραμε να κάνουμε πολλές διακοπές φέτος το καλοκαίρι αλλά είμαστε πολύ χαρούμενοι και οργανώνουμε σιγά σιγά τη νέα μας ζωή εδώ! Έχουμε δρόμο ακόμα…», είχε επίσης γράψει η 33χρονη γνωστή γυμνάστρια του ανσάμπλ που έχει πάρει μέρος και σε Ολυμπιακούς αγώνες στο Πεκίνο και που τον Δεκέμβριο 2021, διορίστηκε τιμής ένεκεν για τις επιτυχίες της ως αθλήτρια, στο Οικονομικό σώμα του Γενικού Επιτελείου Στρατού (Γ.Ε.Σ.).

Το υπέροχο σπίτι Χανταμπάκη- Πηλιάκη

Ο πρώην παίκτης του Survivor και νικητής του πρώτου Nomads και η πρώην παίκτρια του DWTS 6 -που πλέον δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά και στον χώρο της περιποίησης, έχουν καθημερινή παρουσία στα social media και μοιράζονται αρκετά συχνά στιγμιότυπα στo Instagram με τα παιδιά τους.

Το νέο σπίτι της οικογένειας Χανταμπάκη είναι minimal με το λευκό χρώμα να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής. H μοντέρνα κουζίνα με τα γκρι ντουλάπια αποτελεί ένα από τα αγαπημένα δωμάτια της Όλγας Πηλιάκη η οποία μαγειρεύει καθημερινά για τα αγαπημένα της πρόσωπα.

https://www.instagram.com/p/CjQsm54DqxH

Ο 9χρονος Μανώλης Χανταμπάκης ασχολείται ενεργά με το ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια και οι γονείς του θέλησαν να του χαρίσουν ένα mini γήπεδο ποδοσφαίρου το οποίο «προσγειώθηκε» στην αυλή του σπιτιού.

Οι τρυφεροί γονείς προσπαθούν να αφιερώνουν τον ελεύθερό τους χρόνο στα παιδιά τους και απολαμβάνουν να παίζουν ή να τρώνε μαζί τους. Στο εξωτερικό του σπιτιού υπάρχει αρκετός χώρος για barbeque, παιχνίδι ή κάποια άλλη fun δραστηριότητα.

https://www.instagram.com/p/CcvGdwXsvXc

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές ακόμη φωτογραφίες από το σπίτι του ζευγαριού.

Το προηγούμενο σπίτι της οικογένειας Χανταμπάκη

Πριν τη μετακόμιση η αγαπημένη οικογένεια κατοικούσε σε ένα ζεστό διαμέρισμα, το οποίο είχαμε δει αρκετές φορές μέσα από τα προφίλ τους στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/Bhrdr4Ng8Pk

Tόσο ο Στέλιος Χανταμπάκης αλλά και η Όλγα Πηλιάκη πόζαραν στον φακό με τα παιδιά τους, δείχνοντάς μας μερικές από τις αγαπημένες τους γωνιές.

https://www.instagram.com/p/BcncHs5B_Ju

Ένα scroll αρκεί για να διαπιστώσεις πως το προηγούμενο σπίτι τους ήταν αρκετά πιο μικρό. Τα σκουρόχρωμα χρώματα πρωταγωνιστούσαν στον χώρο με τον μαύρο, δερμάτινο καναπέ να δεσπόζει στο σαλόνι τους.

https://www.instagram.com/p/Bqkn0qnFfo3

Πηγή κεντρικής: Olgapiliaki