Σε δημοπρασία βγαίνουν σπάνια αντικείμενα από τη συλλογή της Marilyn Monroe

Σε δημοπρασία βγαίνουν σπάνια αντικείμενα από τη συλλογή της Marilyn Monroe

Περισσότερα από 175 αντικείμενα της αείμνηστης σταρ θα τεθούν σε δημοπρασία στις 17 και 18 Δεκεμβρίου.

Ένα πολύ ξεχωριστό event αναμένεται να διοργανώσει το Julien's Auctions σε συνεργασία με το TCM Present: Icons & Idols Hollywood. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του People, 175 αντικείμενα της αείμνηστης Marilyn Monroe θα τεθούν σε δημοπρασία που θα πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο σε κλειστό κύκλο αλλά και διαδικτυακά.

Σπάνια αντικείμενα της Marilyn Monroe

Ένα από τα πιο ιδιαίτερα αντικείμενα της συλλογής είναι ένα χειρόγραφο σημείωμα από τον Charles Stanley Gifford, ο οποίος πρόσφατα αποδείχθηκε ο πατέρας της Monroe μετά από τεστ DNA.

«Αυτή η κάρτα είναι το μόνο γνωστό υλικό τεχνούργημα που αποδεικνύει οποιαδήποτε σύνδεση ή επικοινωνία μεταξύ του Gifford και της διάσημης κόρης του», αναφέρει μια ανακοίνωση. Μέχρι σήμερα ακούγεται πως ο Gifford παρέδωσε ο ίδιος το χειρόγραφο στη Monroe όσο εκείνη ήταν στο νοσοκομείο.

«Ανακάλυψα την κάρτα καθαρά τυχαία ενώ ετοίμαζα τα προσωπικά αρχεία της Marilyn για δημοπρασία στο Julien's Auctions», δήλωσε ο Scott Fortner, συλλέκτης και παρουσιαστής του podcast All Things Marilyn.

«Αυτή είναι η μόνη τεκμηριωμένη απόδειξη μιας σχέσης μεταξύ της Monroe και του Gifford, η οποία λύνει το μυστήριο του αν γνώριζε ή είχε επαφή με τον βιολογικό της πατέρα».

Blonde: Η Ana de Armas γίνεται Marilyn Monroe αλλά διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις το σημείωμα θα πουληθεί από 2.000 έως 3.000 δολάρια.

«Αγαπητή Marilyn, αυτό το χαρούμενο σημείωμα έρχεται ειδικά για να πει ότι πολλές σκέψεις και ευχές, επίσης, είναι μαζί σου κάθε μέρα», γράφει ο πατέρας της ηθοποιού στο σημείωμα.

To πραγματικό όνομα της αείμνηστης ηθοποιού ήταν Norma Jeane Mortenson. Σε όλη τη διάρκεια της ζωής της Marilyn Monroe, δεν γνώρισε ποτέ την αληθινή ταυτότητα του πατέρα της. To ντοκιμαντέρ με τίτλο «Marilyn, Her Final Secret» από τον Francois Pomès αποκάλυψε ότι ο Gifford ήταν ο βιολογικός πατέρας της ηθοποιού. Πραγματοποιήθηκε τεστ DNA χρησιμοποιώντας μια τούφα από τα μαλλιά της Μonroe και ένα δείγμα σάλιου από την εγγονή του Gifford.

Πηγή κεντρικής: marilyn.addict