Η Μαρία Κορινθίου μιλάει για την απότομη αλλαγή της 14χρονης κόρης της & όσα αποκάλυψε η Χρηστίδου

Η Μαρία Κορινθίου μιλάει για την απότομη αλλαγή της 14χρονης κόρης της & όσα αποκάλυψε η Χρηστίδου

«Η απότομη αλλαγή της Ισμήνης από μικρό κορίτσι σε νεαρή γυναίκα, με έχει κολλήσει στον τοίχο».

Κοινή συνέντευξη παραχώρησαν στο περιοδικό Hello! ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στην 14χρονη κόρη τους, Ισμήνη η οποία διανύει την εφηβεία.

Η γνωστή ηθοποιός βλέπει την κόρη της να μεγαλώνει καθημερινά και ανέφερε: «Κάθε ηλικία έχει τα δικά της. Η διαπαιδαγώγηση αλλάζει καθώς μεγαλώνει ένα παιδί, όπως αλλάζουμε κι εμείς μέσα από τα παιδιά μας. Σε αυτή τη φάση η Ισμήνη είναι στην εφηβεία. Είναι τελείως διαφορετικό να βιώνεις την εφηβεία ως γονιός απ’ότι ως παιδί. Απαιτεί προσοχή. Η απότομη αλλαγή της Ισμήνης από μικρό κορίτσι σε νεαρή γυναίκα, με έχει κολλήσει στον τοίχο, προσπαθώ να το διαχειριστώ. Ταυτόχρονα φροντίζω να είμαι δίπλα της ως φίλη χωρίς να ξεχνώ ότι πρωτίστως είμαι η μαμά της, αυτός είναι ο ρόλος μου. Ψάχνω σε βάθος και με προσοχή τα πρέπει, τις ισορροπίες, τις ελευθερίες και τα όρια που πρέπει να μπουν αλλά δεν είναι εύκολο. Οι νέες γενιές αναπτύσσονται με άλλο τρόπο – πιο γρήγορο θα έλεγα – από τις προηγούμενες καθώς τα σύγχρονα ερεθίσματα είναι διαφορετικά και πολύ περισσότερα».

«Οι τρεις μας έχουμε χτίσει μια πολύ ωραία σχέση. Δεν είναι ηλικιακό το θέμα για το οποίο η Ισμήνη μοιάζει με φίλη μας. Έτσι έχει μεγαλώσει. Μας αποκαλεί "παιδιά” και "μαμά” και "μπαμπά” όταν πρέπει. Είμαστε μια παρέα. Από την άλλη, έχω την τύχη να είναι πολύ κοντά της η Μαρία, μιλούν πολύ οι δυο τους», δήλωσε ο Γιάννης Αϊβάζης.

Η 14χρονη Ισμήνη Αϊβάζη έχει δημιουργήσει λογαριασμό στο Instagram ο οποίος είναι ιδιωτικός. Η νεαρή κοπέλα ακολουθεί μόνο συγγενείς, φίλους και φυσικά τους γονείς της. Η κόρη των ηθοποιών θέλει να ακολουθήσει τα βήματα των γονιών της και να σπουδάσει υποκριτική στο εξωτερικό, ιδανικά στην Αγγλία.

ismini.jpg

Η εμφάνιση της Μαρίας Κορινθίου στo Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης ανέδειξε τις αναλογίες της

Τα συγκινητικά λόγια της Σίσσυς Χρηστίδου για την Ισμήνη Αϊβάζη

Πριν λίγες ημέρες η Μαρία Κορινθίου βρέθηκε ξανά καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» που παρουσιάζει η καλή της φίλη, Σίσσυ Χρηστίδου. Η παρουσιάστρια θέλησε να μιλήσει για την κόρη της ηθοποιού, Ισμήνη, και η Μαρία Κορινθίου συγκινήθηκε στον αέρα της εκπομπής.

«Είναι ένα παιδί που έχει πραγματικά γεμάτο το δοχείο της αγάπης της, είναι τόσο φανερό αυτό όταν την γνωρίσεις. Είναι ένα παιδί που δεν έχει ιδιαίτερες ανασφάλειες. Το μοιράζει τόσο απλόχερα που σε εντυπωσιάζει, δεν μπορείς να το δεις εύκολα σε ένα παιδί να μοιράζει έτσι την αγάπη του και να είναι τόσο ανοιχτό. Αυτό έχει να κάνει κυρίως με εσένα Μαρία, που έδωσες αγάπη στο παιδί κι αυτό τη διοχετεύει με τον ίδιο τρόπο», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου φανερά συγκινημένη.

«Συγκινούμαστε, γιατί έχουμε μεγαλώσει μαζί με τη Σίσσυ. Και τα παιδιά, ο Φίλιππος (ο γιος της Σίσσυς Χρηστίδου) και η Ισμήνη έχουν μεγαλώσει μαζί από μωρά. Τις προάλλες της έστειλα ένα βίντεο που έπαιζαν καραγκιόζη… Είναι συγκινητικό να το βλέπεις μέσα σε αυτό το χώρο, που είναι πολύ περίεργος. Μπορεί τελευταία να μη βλέπω τόσο συχνά την Σίσσυ… Συγκινούμαι, δεν μπορώ! Η Σίσσυ είναι ο άνθρωπος μου, είναι η κολλητή μου, η φίλη μου, από τις μοναδικές μέσα σε αυτό τον χώρο», είπε με τη σειρά της η Μαρία Κορινθίου.

Το τρυφερό post της Μαρίας Κορινθίου για τα γενέθλια της κόρης της

Στις 18 Νοεμβρίου η 42χρονη ηθοποιός θέλησε να ευχηθεί δημόσια στην μονάκριβή της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κοινοποιώντας ένα σπάνιο throwback βίντεο στο οποίο βλέπουμε την μικρή Ισμήνη να παρουσιάζει κάτι στο σχολείο.

«You! Only you! Το θαύμα μου, το μεγαλύτερο μου επίτευγμα, η ζωή μου ΟΛΗ! Όλα για εσένα! Χρόνια πολλά τετραπέραντη σκορπίνα μου! Σ αγαπάω από εδώ έως τον ουρανό και ακόμα παραπέρα( όπως πάντα σου έλεγα από μικρή) και εσύ απαντούσες : «Και μέχρι την Ακρόπολη» Σ ´ Α Γ Α Π Α Ω ❤️», έγραψε η Μαρία Κορινθίου.

Μαμά και κόρη είναι ιδιαίτερα δεμένες και σχέση τους δυναμώνει στο πέρασμα του χρόνου. Η Μαρία Κορινθίου δημοσιεύει συχνά στιγμιότυπα με την 14χρονη κόρη της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η νεαρή Ισμήνη Αϊβάζη μοιάζει αρκετά στους γονείς της και το πρόσωπό της θυμίζει έντονα την γνωστή ηθοποιό.

https://www.instagram.com/p/ClGhu0PIqwz

Τα πρώτα βήματα της Ισμήνης Αϊβάζη στην υποκριτική και η στήριξη των γονιών της

Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης τρέφουν τεράστια αδυναμία στην κόρη τους, την οποία λατρεύουν και στηρίζουν σε κάθε της βήμα, όπως ακριβώς έκαναν και στα πρώτα της παρθενικά βήματα στην υποκριτική.

Η Ισμήνη συμμετείχε για πρώτη φορά σε τηλεοπτική σειρά το 2021, και συγκεκριμένα στο cast του «Καφέ της Χαράς», με τη Μαρία Κορινθίου να εκδηλώνει δημόσια πόσο περήφανη είναι για την κόρη της.

Ανεβάζοντας ένα πλάνο από το πρώτο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς στο οποίο συμμετείχε η κόρη της, η ηθοποιός έγραψε:

«Το τι αγωνία έχω και ταυτόχρονα χαρά δεν μπορώ να σας περιγράψω. Σήμερα θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο στο «Καφέ της χαράς» με την Ισμηνούλα. Το παιδί μου μεγαλώνει και μεγαλώνει μέσα σε ένα χώρο τόσο σπουδαίο, με σπουδαίους ανθρώπους, σε ένα προστατευμένο περιβάλλον με ανθρώπους γνώριμους για την Ισμήνη αφού έχει μεγαλώσει και χιλιοσυναντηθεί μαζί τους. Ευχαριστώ πολύ τον Χάρη @harisromas για την αγκαλιά του, την αγάπη του και την προστασία του προς την Ισμηνούλα. Καλή αρχή παιδάκι μου! Εύχομαι όλα σου τα όνειρα να πραγματοποιούνται, γιατί όπως πάντα σου λέω: «τα όνειρα είναι γι ´ αυτούς που τα πιστεύουν και παλεύουν γι ´αυτά!».

https://www.instagram.com/p/CNr3KfQJeOj

Πηγή κεντρικής: mariakorinthiou