Τζάνος Σοφιανός: Ο γιος του Φίλιππου Σοφιανού είναι ένας bon viveur ετών 24

Τζάνος Σοφιανός: Ο γιος του Φίλιππου Σοφιανού είναι ένας bon viveur ετών 24

Ο Τζάνος Σοφιανός δεν έχει καμία σχέση με την υποκριτική και λατρεύει τα ταξίδια.

Ο Φίλιππος Σοφιανός είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς ηθοποιούς των 80s που συνεχίζει μέχρι και σήμερα την πορεία του στον χώρο της υποκριτικής, έχοντας ξεχωρίσει με τις δουλειές του σε θέατρο και τηλεόραση. Ο 65χρονος, ωστόσο, προτιμά να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να είναι φειδωλός σε δηλώσεις που αφορούν τα παιδιά του.

Λίγες είναι οι φορές που έχει μιλήσει για τα 3 παιδιά που έχει αποκτήσει από 3 διαφορετικούς γάμους, με τον μοναχογιό του σήμερα να είναι 24 ετών. Ο Τζάνος Σοφιανός ασχολείται με τα τουριστικά και είναι ένας bon viveur, όπως μπορείς να δεις στις παρακάτω φωτογραφίες, που όμως δεν μοιάζει πολύ στον πατέρα του.

Χριστουγεννιάτικο ταξίδι στην εξοχή για τη Χρύσα Μιχαλοπούλου και τον Κουτσόπουλο junior

Ο Τζάνος Σοφιανός λατρεύει τα ταξίδια

Με ένα scroll στο Instagram του 24χρονου Τζάνου Σοφιανού θα καταλάβεις ότι ο νεαρός είναι πολύ κομψός, αγαπά και το πιο casual, αλλά και το πιο επίσημο ντύσιμο, ενώ είναι λάτρης των ταξιδιών. Ο γιος του Φίλιππου Σοφιανού έχει φωτογραφίες στο Instagram από τα ταξίδια του σε Σαντορίνη, Ναύπλιο, Μύκονο, αλλά και από το Παρίσι.

https://www.instagram.com/p/CXbWOS8D4XV

Έχει, επίσης, φωτογραφίες που αποκαλύπτουν ότι είναι λάτρης των sports, όπως το surf και το scuba diving, αλλά και της ταχύτητας… αφού έχει ποζάρει μέσα σε γρήγορο αυτοκίνητο και carts.

Οι δηλώσεις που έχει κάνει ο Φίλιππος Σοφιανός για τα παιδιά του

Σε συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The2Night Show είχε μιλήσει το 2021 ο ηθοποιός, Φίλιππος Σοφιανός, για τα 3 παιδιά του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έχω 3 παιδιά από τους 3 μου γάμους. Έχω μαζέψει DNA από 3 διαφορετικά πλάσματα. Έχω έναν 23χρονο, τον Τζάνο Σοφιανό, μία 18χρονη, την Ισμήνη Σοφιανού και μια 10χρονη, τη Μαρία-Αλίκη Σοφιανού», ενώ πρόσθεσε πως δε θα ήθελε τα παιδιά του να ακολουθήσουν τα βήματά του επαγγελματικά.

«Δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνουν ηθοποιοί. Το επάγγελμα έχει υποστεί βλάβη, έχει υποπέσει σε βαθιά υποτίμηση. Κάποτε οι ηθοποιοί απολάμβαναν σεβασμού και τον άξιζαν. Πλέον, έχει γεμίσει ο τόπος με σχολές που βγάζουν ημιμαθείς ανθρώπους, που νομίζουν πως ηθοποιός είναι αυτός που παίζει στην τηλεόραση. Αυτό είναι τραγικό λάθος», εξήγησε ο Φίλιππος Σοφιανός.

Τον Μάρτιο του 2022 και μιλώντας στην εκπομπή της Μαριόν Μιχελιδάκη, Μέρα Μεσημέρι, ο Φίλιππος Σοφιανός είχε αποκαλύψει ότι με τη μικρή κόρη του μιλά περισσότερο μέσω Viber. «Έχω αποκτήσει ένα εξαιρετικό πλάσμα από τον προηγούμενό μου γάμο, το οποίο μεγαλώνει μέσω viber πια. Δηλαδή, δεν έχουμε την ευκαιρία να είμαστε κοντά και η επικοινωνία μας περιορίζεται στο viber. Ευτυχώς η μαμά του είναι πολύ σπουδαία μαμά, πολύ παρούσα μαζί του και παλεύει να αναπληρώνει τη δική μου απουσία», είχε αναφέρει ο 65χρονος ηθοποιός.


Και είχε συμπληρώσει: «Δυστυχώς η φύση της δουλειάς εδώ δεν μου επιτρέπει να είμαι κοντά του. Δεν μπορείς να πας στην Κύπρο για 2 μέρες και να έρθεις. Μου λείπει πάρα πολύ και σήμερα είναι 10 χρόνων. Θα πάω τώρα να τη δω που έχει μία performance στο μπαλέτο. Έχω 3 παιδιά παιδιά από 3 διαφορετικούς γάμους και 3 διαζύγια. Πίστευα και πιστεύω στην ουσία του γάμου, αλλά τώρα πια δεν θα έκανα έναν επόμενο».