Άντζελα Γκερέκου: Οι «ανεπανάληπτες» φωτογραφίες με τον Βοσκόπουλο στο πιο τρυφερό post

Άντζελα Γκερέκου: Οι «ανεπανάληπτες» φωτογραφίες με τον Βοσκόπουλο στο πιο τρυφερό post

H 63χρονη ηθοποιός-πολιτικός αναπόλησε τις όμορφες στιγμές που έζησε με τον αείμνηστο τραγουδιστή.

Η Άντζελα Γκερέκου και ο Τόλης Βοσκόπουλος έζησαν έναν μεγάλο έρωτα όμως η ζωή του χώρισε όταν ο μεγάλος ερμηνευτής έφυγε από τη ζωή τον Ιούλιο του 2021. Η ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της σειράς «Η Γη της Ελιάς» έχει αφιερωθεί στην κόρη τους Μαρία και στην καριέρα της τόσο στην υποκριτική αλλά και στην πολιτική.

Η Άντζελα Γκερέκου γιόρταζε και η καλύτερη ευχή ήρθε από τη Μαρία Βοσκοπούλου

To τρυφερό post της Άντζελα Γκερέκου και οι σπάνιες φωτογραφίες με τον Τόλη της

Η ηθοποιός-πολιτικός και ο αείμνηστος τραγουδιστής υπήρξαν παντρεμένοι για σχεδόν 25 χρόνια και ο χαμός του τραγουδιστή άφησε ένα μεγάλο κενό στη ζωή της συζύγου και της κόρης του. Η Άντζελα Γκερέκου δεν ξεχνά ποτέ όλα όσα έζησαν και δημοσιεύει συχνά στα social media κοινά στιγμιότυπα με τον άντρα της ζωής της.

https://www.instagram.com/p/CnZkO7RoGQ6

H 63χρονη συνόδευσε την ανάρτησή της με μια μαύρη καρδιά. Το post συγκέντρωσε περισσότερα από 18 χιλιάδες likes και αμέτρητα σχόλια που ανέφεραν πόσο ταιριαστό ζευγάρι υπήρξε η ηθοποιός με τον τραγουδιστή.

Οι #familygoals φωτογραφίες με την Μαρία Βοσκοπούλου

Τόσο η Άντζελα Γκερέκου αλλά και η Μαρία Βοσκοπούλου έχουν ενεργή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μαμά και κόρη ποζάρουν συχνά μαζί στον φωτογραφικό φακό, χαρίζοντάς μας υπέροχες εικόνες.

Ο θάνατος του Τόλη Βοσκόπουλου

Στις 19 Ιουλίου 2021 ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή. Ο σπουδαίος τραγουδιστής πέθανε από ανακοπή καρδιάς στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν και άφησε πίσω του ένα σπουδαίο έργο. Ο θάνατος του Τόλη Βοσκόπουλου σκόρπισε θλίψη σε όλη τη χώρα και βύθισε στο πένθος τη σύζυγό του Άντζελα Γκερέκου και την κόρη του, Μαρία Βοσκοπούλου.

tolis_voskopoulos.jpg

Η Μαρία Βοσκοπούλου με αφορμή τις 40 ημέρες από τον θάνατο του πατέρα της είχε κάνει μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram. Η νεαρή ηθοποιός είχε δημοσιεύσει μια κοινή φωτογραφία με τον Τόλη Βοσκόπουλο γράφοντας: «Σ’ αγαπώ και μου λείπεις».

Πηγή κεντρικής: angela_gerekou