Τα 3 λάθη του Σασμού με την Αργυρώ και τον Μαθιό προβλημάτισαν το κοινό στην πιο κρίσιμη στιγμή

Κατερίνα Μπούσιου
Τα 3 λάθη του Σασμού με την Αργυρώ και τον Μαθιό προβλημάτισαν το κοινό στην πιο κρίσιμη στιγμή

Συμβαίνουν ακόμη και στις σειρές με την μεγαλύτερη τηλεθέαση τα λάθη, αλλά αυτή τη φορά οι φανς του Σασμού δεν τα αγνόησαν και δεν τα ξεπέρασαν τόσο εύκολα. 

Οι εξελίξεις τρέχουν όπως θα έλεγαν και οι πολιτικοί ρεπόρτερ. Η ερωτική συνεύρεση της Αργυρώς και του Αστέρη άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του Σασμού και οι φανς δεν χάνουν στιγμή από τις συνεχείς ανατροπές και τις αποκαλύψεις.

Όμως πάνω στην βιασύνη τους οι συντελεστές της σειράς έκαναν 3 σημαντικά λάθη. Και το κοινό στο Twitter δεν τα άφησε ασχολίαστα. Τα 2 αφορούν στην Αργυρώ και ένα στον Μαθιό.

https://www.instagram.com/p/CnZtt3WI6SX

Το κάδρο με την φωτογραφία και το χαζό επιχείρημα του Σταύρου

Καταρχάς την μία και μοναδική στιγμή στον Σασμό που περίμεναν με αγωνία οι τηλεθεατές με την επανασύνδεση του Αστέρη με την Αργυρώ την είδαμε τμηματικά και όχι τόσο θεαματικά όσο θα έπρεπε. Είναι ένα κομβικό σημείο στην σειρά με δύο πολύ καλούς ηθοποιούς, όπως ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, αλλά το περιεχόμενο δεν ήταν τόσο πλούσιο και σίγουρα όχι αντάξιό της προσδοκίας που μας είχαν δημιουργήσει.

Μάλιστα οι χρήστες του Twitter παρατήρησαν - και ορθά - πως ενώ στο τρέιλερ έχει ακουστεί η φράση από τον Αστέρη: «Αργυρώ σε αγαπάω» αυτή δεν την είδαμε ποτέ. Προφανώς θα είναι bonus σκηνή σε flashback;

«Μπράβο Αργυρώ»: Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη έπαιξε άξια την top στιγμή για τους φανς του Σασμού

Το δεύτερο ατόπημα αφορά στις φωτογραφίες που τράβηξε ο Σταύρος για την απιστία της Αργυρώς στο ραντεβού της με τον Αστέρη και θα τις χρησιμοποιήσει στο δικαστήριο για να πάρει το παιδί. Μάλλον χρειάζονται νομικό σύμβουλο στην σειρά, γιατί ο νόμος περί μοιχείας έχει καταργηθεί προ πολλού.

https://www.instagram.com/p/CnHloBYKDAl

Το τρίτο αφορά στην φωτογραφία του Στεφανή πάνω στο έπιπλο του σαλονιού, την οποία ξαφνικά είδαμε και μάλιστα να στέκεται δίπλα ο Μαθιός σε ένα αφελές τέχνασμα για να πει η Ξένια στην Νάντια την φράση: «Αυτός είναι ο μπαμπάς σου». Πλάνο αρχικά σε εκείνον και την Δευτέρα στο επόμενο επεισόδιο στο κάδρο. Αλήθεια τώρα; Ούτε σε παιδική σειρά τέτοιο σκηνοθετικό εύρημα. Άσε δε, που η φωτογραφία ξαφνικά εμφανίστηκε στο πλάνο.

mathios.JPG

Το κοινό στα social media έχει εξελιχθεί σε σκληρό κριτή και κρίνει το τηλεοπτικό αποτέλεσμα στις λεπτομέρειες. Πολλές φορές και χιουμοριστικά.