Η Μαρί Σαντάλ έφθασε στην Ελλάδα με κομψό ολόμαυρο σύνολο συνεχίζοντας το πένθιμο royal dresscode

Η Μαρί Σαντάλ έφθασε στην Ελλάδα με κομψό ολόμαυρο σύνολο συνεχίζοντας το πένθιμο royal dresscode

Photo: NDP Photo Agency

Η Μαρί Σαντάλ και ο Παύλος Γλύξμπουργκ έφθασαν στην Ελλάδα για το μηνμόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, διατηρώντας τις επιταγές του πρωτόκολλου και με τα ρούχα που επέλεξαν.

Ένας μήνας έχει περάσει από την ημέρα της κηδείας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και τώρα αναμένουμε να γίνει και το μνημόσυνο των σαράντα ημερών, το οποίο θα τελεστεί φυσικά στη χώρα μας και πιο συγκεκριμένα στο Τατόι, όπου τάφηκε η σορός του. Φυσικά, και τα μέλη της οικογένειας του έφθασαν ήδη στην Ελλάδα με σκοπό να τιμήσουν τον εκλιπόντα τέως βασιλιά, με τους Παύλο Γλύξμπουργκ και Μαρί Σαντάλ να έχουν έρθει ήδη από εχθές το μεσημέρι από τη νέα Υόρκη. Οι δημοσιογράφοι τους περίμεναν στο αεροδρόμιο, αλλά και έξω από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, όπου θα παραμείνουν, όσες μέρες θα βρίσκονται στην Ελλάδα, όπως άλλωστε συνηθίζουν.

Είτε με flip flops στο χιόνι, είτε ξυπόλυτη ή στους -169°C η Τατιάνα Μπλάτνικ είναι παντός καιρού

Η κομψή Μαρί Σαντάλ διατηρεί το royal dresscode.

Τόσο ο Παύλος, όσο και η Μαρί Σαντάλ, εμφανίστηκαν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος ντυμένοι στα μαύρα, κρατώντας το πρωτόκολλο που θέλει τα μέλη των βασιλικών οικογενειών να ντύνονται στα μαύρα σε περιόδους πένθους. Εξάλλου, έχουν περάσει μόλις 40 μέρες από την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

marie.jpg
7544864

Η Μαρί Σαντάλ ήταν για άλλη μια φορά υπέρκομψη σε royal style mood, προσέχοντας κάθε λεπτομέρεια και δημιουργώντας το τέλειο travel look αεροδρομίου για την περίσταση. Πιο συγκεκριμένα, η Μαρί Σαντάλ επέλεξε ένα μαύρο παντελόνι σε ίσια γραμμή και μαλακό ύφασμα, από πάνω έβαλε ένα απλό μπλουζάκι πάντα σε μαύρη απόχρωση, ενώ συμπλήρωσε το total black outfit με ένα κοντό, χοντρό σακάκι, σαν crop παλτό. Μαύρα booties και μαύρα γυαλιά οράσεως συμπλήρωσαν το look, με το μόνο πράγμα που έκανε τη διαφορά να είναι η μεγάλη shopper τσάντα της σε ασπρόμαυρο, monogrammed μοτίβο.

Η Kate Middleton με το πιο οικονομικό εκρού σακάκι που θα βρεις online -Τέλειο με τα sneakers σου!

mari-santal_paylos-(2).jpg

Photo: NDP Photo Agency

mari-santal_paylos-(6).jpg

Photo: NDP Photo Agency

Ο Παύλος Γλύξμπουργκ ήταν επίσης ντυμένος στα μαύρα, με ένα απλό casual look, με παντελόνι, σακάκι και χοντρό κασκόλ, κρατώντας μάλιστα και ένα σακίδιο πλάτης. Το ζευγάρι φαίνεται πως εξακολουθεί να διατηρεί όλες τις επιταγές του πρωτόκολλου, όπως και την παράδοση να συνεχίζουν να φοράνε μαύρο σε αυτή την περίοδο πένθους για όλη την οικογένεια, όπως και κάθε άλλη βασιλική οικογένεια της Ευρώπης.