Εκτός Survivor, η Στέλλα Ανδρεάδου αγαπά τα ταξίδια, τη γυμναστική και το ποδόσφαιρο

Εκτός Survivor, η Στέλλα Ανδρεάδου αγαπά τα ταξίδια, τη γυμναστική και το ποδόσφαιρο

Η 31χρονη παίκτρια του reality επιβίωσης έχει πλούσια κοινωνική ζωή και μια ματιά στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram θα σε πείσει.

H Στέλλα Ανδρεάδου είναι μία από τις παίκτριες που ξεχώρισαν και επέστρεψαν στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor All Star. Η 31χρονη συμμετείχε στο Survivor 2022, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στο μεγάλο τελικό. Μπορεί η εμπειρία της να ήταν πολύ σύντομη και πρόσφατη ωστόσο η ίδια δηλώνει ότι φέτος σκοπεύει να φτάσει ως το τέλος του παιχνιδιού.

«Πέρσι δεν έφτασα στον τελικό, φέτος όμως σκοπεύω να τα καταφέρω!», δήλωσε πρόσφατα η Στέλλα Ανδρεάδου πριν την άφιξή της στον Άγιο Δομίνικο.

Μετά την αποχώρησή της από το Survivor 2022 η 31χρονη είχε δηλώσει: «Κάποιες συμπεριφορές κάποιων παικτών με έκαναν να σκεφτώ πως μπορεί ο άνθρωπος να αλλάζει χαρακτήρα κάτι που στη ζωή μου δεν το είχα. Γενικά τη μια μέρα ήταν κοντά σου και σε στήριζαν και την άλλη μέρα σε έδιναν στον τάκο».

Και πρόσθεσε: «Είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής οπότε όταν κάθισα να το σκεφτώ γιατί συμβαίνει αυτό κατάλαβα ότι ο καθένας κοιτάει τον εαυτό του και θέλει να φτάσει. Για να με απογοητεύσει κάποιος πρέπει να έχω και συγκεκριμένες προσδοκίες».

Όλα όσα δεν ξέρεις για την παίκτρια του Survivor

Γεννήθηκε στις 22 Μαΐου 1991 στη Θεσσαλονίκη από όπου και κατάγεται. Η παίκτρια του reality επιβίωσης έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στη Φυσική Αγωγή και τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως καθηγήτρια φυσικής αγωγής στο Birmingham της Αγγλίας.

https://www.instagram.com/p/Cm86ndwNO6F

Από νεαρή ηλικία η Στέλλα ασχολούταν με τον αθλητισμό παίζοντας μπάσκετ και χάντμπολ. Σε ηλικία 11 ετών αγάπησε και το ποδόσφαιρο και λίγα χρόνια αργότερα έγινε αρχηγός της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ για 10 ολόκληρα χρόνια. Αυτή δεν είναι η μόνη άγνωστη δεξιότητα της 31χρονης αφού κατέχει δίπλωμα διαιτησίας ποδοσφαίρου.

H αγάπη της για τα ταξίδια

Μια ματιά στο προφίλ που διατηρεί η Στέλλα Ανδρεάδου στο Instagram αρκεί για να καταλάβεις πόσο πολύ της αρέσουν τα ταξίδια. Η 31χρονη επισκέπτεται τόσο χειμερινούς αλλά και καλοκαιρινούς προορισμούς και δημοσιεύει υπέροχες φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

https://www.instagram.com/p/ClZgi5TLJ-k

Kάθε καλοκαίρι η γυμνάστρια κάνει tour στα Ελληνικά νησιά, φοράει τα μπικίνι της και μας χαρίζει υπέροχες πόζες.

https://www.instagram.com/p/Ch0FsCLL9vO

Το πάθος για τη γυμναστική

Η αγάπη της Στέλλας για την γυμναστική είναι εμφανής στα posts της, με τις προπονήσεις της να είναι αρκετά σύνθετες και αποδοτικές.

https://www.instagram.com/p/CmgYISrDBI9

Η 31χρονη μοιράζεται videos μέσα από το γυμναστήριο και μας δίνει κίνητρο να ξεκινήσουμε την προσπάθεια για το bikini body που επιθυμούμε.

https://www.instagram.com/p/CmgXa8VjTkh

Όταν δεν φοράει τη «στολή» του Survivor η 31χρονη ντύνεται σύμφωνα με την τελευταία λέξη της μόδας επιλέγοντας κομψά φορέματα, φούστες και παντελόνια.

https://www.instagram.com/p/Cg9QdhfI9KK

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες της Στέλλας Ανδρεάδου.

Πηγή κεντρικής: stella_andreadou