Νέα μέρα, νέα «δίκη» του Twitter στην Ευρυδίκη στο All Star - Έχει όλο το «πακέτο» για τελικό

Τσακιρίδου Χριστίνα
Νέα μέρα, νέα «δίκη» του Twitter στην Ευρυδίκη στο All Star - Έχει όλο το «πακέτο» για τελικό

Η κόντρα με Ασημακόπουλου λίγες ημέρες μετά τις αποκαλύψεις για Σοφιάννα-Πρίαμο και ποια είναι η 38χρονη που έχει όλο το πακέτο για τον τελικό. 

Ένα ακόμη επεισόδιο του Survivor All Star παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το βράδυ της Τρίτης (28.02) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Οι εξελίξεις στο reality επιβίωσης είναι συνεχείς και δεν λείπουν οι εντάσεις μεταξύ αρκετών παικτών.

Το συμβούλιο του νησιού φανέρωσε τις δύο νέες υποψηφιότητες με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και την Ελένη Χαμπέρη να συμπληρώνουν την τετράδα των υποψηφίων προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα. Μαζί τους στον τάκο βρίσκονται ήδη η Χριστίνα Κεφαλά και ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης. Μετά την άφιξη των νέων παικτών οι Μαχητές δείχνουν στα καλύτερά τους και ξεκίνησαν δυναμικά την νέα εβδομάδα στο reality επιβίωσης.

Ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης εξέφρασε το μεγάλο παράπονό του και χαρακτήρισε αναμενόμενη την ψηφοφορία. Όπως τόνισε οι συμπαίκτες του δεν πιστεύουν καθόλου σε εκείνον την ώρα που η κόκκινη ομάδα δείχνει να τον στηρίζει.

«Αν δεν μπας και καλά τις πρώτες ημέρες σε βγάζουν κατευθείαν υποψήφιο οι μπλε και το έχουν δείξει με όλους τους νέους παίκτες. Έχει χωριστεί σε κλίκες οι ομάδες, υπάρχουν και 2-3 κορίτσια που είναι όπου φυσάει ο άνεμος. Δεν με πιστεύουν οι μπλε, καλύτερα να ήμουν στην κόκκινη ομάδα που με πιστεύει περισσότερο από τη δική μου. Οι μπλε είναι διπρόσωποι και θέλουν να σε φάνε», είπε στην κάμερα του Survivor ο 29χρονος επιχειρηματίας.

Τι δείχνουν τελικά οι κάμερες του Survivor All Star και γιατί ο Μισθοφόρος «έκαψε» τον Ασημακόπουλο

Η μεγάλη κόντρα Ευρυδίκης-Ασημακόπουλου

Τεταμένες παραμένουν οι σχέσεις της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου και του Γιώργου Ασημακόπουλου. Ο παίκτης των Μαχητών θεωρεί πως η 38χρονη θέλει να καλύψει τον συμπαίκτη της Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος είχε έντονη αντιπαράθεση με τον Ασημακόπουλο στο αγώνισμα για την 2η ασυλία.

«Στο συμβούλιο έγινε ροντέο. Η Ευρυδίκη δεν ξέρω τι πρόβλημα έχει μαζί μου, δεν έχω αναφερθεί καθόλου στο όνομα της κοπέλας και βασικά δεν την ξέρω την κοπέλα και δεν ξέρω ποια είναι, δεν έχουμε κάποια αντιπαράθεση. Με είπε λαμόγιο, μου είπε ότι είμαι ειρωνικός. Εγώ πιστεύω ότι για να καλύψει τον Μπάρτζη που έχει λίγο λερωμένη τη φωλιά του, κάποιος έπρεπε να στοχοποιηθεί και έριξε τα βέλη της πάνω σε μένα. Ένα είναι το θέμα, πήγε να καλύψει την λερωμένη φωλιά του Νίκου Μπάρτζη και κάποιου άλλου από την μπλε ομάδα, θα τον βρω όμως», δήλωσε ο 30χρονος επιχειρηματίας.

Από την πλευρά της η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» πιστεύει ότι ο Ασημακόπουλος προσπάθησε να βάλει τους κόκκινους να μαλώσουν με τον Γιωρίκα Πηλίδη.

«Είχα μαζέψει πολλά για τον Ασημακόπουλο. Δεν τον ξέρω απ' έξω, όμως εδώ βλέπω ότι είναι ένας είρωνας, έχει μέσα του την πονηριά και σκέφτεται λαμογίστικα», είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Η ήττα των Κόκκινων και η αποκάλυψη της Ελένης Χαμπέρη

H ομάδα των Μπλε κέρδισε στο αγώνισμα ασυλίας με σκορ 10-6 τους Κόκκινους και τους έστειλε στην κάλπη. Οι δυο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Ελένη Χαμπέρη με τους Μαχητές να καταδικάζουν την απόφαση των Διασήμων να βγάλουν στον τάκο μια παίκτρια που έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα της.


«Αποδεκτές οι ψήφοι που πήρα, είναι μέρος του παιδιού, όλοι θα έρθουμε σε αυτό το σημείο. Έχω τα ψυχικά και σωματικά αποθέματα να προσφέρω στην ομάδα μου», είπε η Ελένη Χαμπέρη και έκανε μια απρόσμενη αποκάλυψη για την ψηφοφορία.

«Θα μπορούσε άνετα να έχει γίνει μαγείρεμα. Κάποια μέλη της ομάδας μου ξέρανε ότι θα ψηφιστώ. Και ήρθαν και μου είπαν ότι μπορούμε να το φτιάξουμε ώστε να μην ψηφιστείς γιατί αν ψηφιστείς πολύ πιθανό να φύγεις και δεν θέλουμε να σε χάσουμε», δήλωσε η personal trainer.

H Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δίχασε το Twitter

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου φημίζεται για τον αυθορμητισμό και την εκρηκτική συμπεριφορά της. Πριν λίγα 24ωρα η 38χρονη έκανε μια καυτή αποκάλυψη υπονοώντας πως ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης είχε συνευρεθεί ερωτικά και με την Σοφιάννα Αβραμάκη.

Οι χρήστες του ελληνικού Twitter δεν είδαν θετικά αυτή την κίνηση της 38χρονης και την καταδίκασαν μέσα από εκατοντάδες tweets. Μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της αρκετοί ήταν εκείνοι που ευχήθηκαν να αποχωρήσει εκείνη από το reality επιβίωσης.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η σκληρή μάχη με τον καρκίνο και το My Style Rocks

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έγινε ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από την συμμετοχή της στον τρίτο κύκλο του «My Style Rocks». H παίκτρια του Survivor γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Χαϊδάρι. Πήγε σε τεχνικό λύκειο και σπούδασε μακιγιάζ και κομμωτική. Σε ηλικία 18 ετών έλαβε μέρος στα καλλιστεία ομορφιάς «Playmate».

Δέκα χρόνια αργότερα πέρασε μία σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της, καθώς στα 28 της διαγνώστηκε με λέμφωμα Hodgkin στο τρίτο στάδιο και παραλίγο να χάσει τη ζωή της.

«Είναι η στιγμή που βλέπεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη και λες μα πόσο όμορφη είμαι. Μέχρι που τρως τη σφαλιάρα και λες ώπα. Όταν έχει περάσει τέτοιες καταστάσεις, το "My Style Rocks" για μένα είναι κάτι εύκολο», έχει δηλώσει η 38χρονη.

Προσθέτοντας: «Όταν πήγα στο My Style Rocks με ρώτησαν ποιο ήταν το πιο δύσκολο και το πιο μεγάλο πράγμα που έχω καταφέρει στη ζωή μου και δήλωσα πως κατάφερα να βγω καθαρή από τις χημειοθεραπείες και να κερδίσω τη μάχη μου με τον καρκίνο. Οπότε μετά σε κάποιο από τα concept που είχα κάνει ότι πάω να κάνω μαστογραφία το ανέφεραν οι κριτές και έτσι έγινε γνωστό».

«Ο καρκίνος είναι μία νόσος που θεραπεύεται πλέον στις μέρες μας. Υπάρχουν περίπου 500 είδη διαφορετικών καρκίνων, υπάρχουν καρκίνοι που ξεπερνιούνται και άλλοι που συντηρούνται με θεραπείες. Είναι μια αρρώστια πλέον όχι αήττητη, δεν μου αρέσει να ακούω επάρατη νόσος, αλλά να την λένε με το όνομά της, καρκίνος. Ξεπερνιέται με πολύ καλή διάθεση, με όμορφες πράξεις, να ακούς μουσική, να κάνεις ωραίες σκέψεις. Είναι ένα πρώτο βήμα για να μπορέσεις να δεχτείς όλες τις θεραπείες και να πάρεις μέσα σου θετικά κάθε σχήμα .Είχα καρκίνο στο τελευταίο στάδιο, κατάφερα να το ξεπεράσω, είμαι καλά τα τελευταία 9 χρόνια. Όχι μόνο κατάφερα να τον ξεπεράσω, πήγα και σε ένα παιχνίδι επιβίωσης, νηστική, εκτεθειμένη στον ήλιο».

H Ευρυδίκη λατρεύει τη μόδα, τα ταξίδια και τις φωτογραφίες και μια ματιά στο λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram αρκεί για να πειστείς.

Πηγή κεντρικής: eleni_xamperi