Εκτός Survivor η Νικόλ Μαυρίδη είναι πρωταθλήτρια στον χορό, τα ταξίδια και το sporty chic στυλ

Εκτός Survivor η Νικόλ Μαυρίδη είναι πρωταθλήτρια στον χορό, τα ταξίδια και το sporty chic στυλ

Η 28χρονη γυμνάστρια και νικήτρια του Dancing With The Stars επέστρεψε στον Άγιο Δομίνικο όμως πίσω στην Αθήνα έχει μια πλούσια, Instagram-ική καθημερινότητα.

Η Νικόλ Μαυρίδη έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο Survivor 4. Η 28χρονη είχε συμμετάσχει στο Dancing With the Stars 6 μαζί με τον Βαγγέλη Κακουριώτη όπου κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να κατακτήσουν την πρώτη θέση.

H νεαρή γυμνάστρια είναι μια από τις παίκτριες που είχαν τραβήξει τα (αντρικά) βλέμματα στο reality επιβίωσης τόσο λόγω της αγωνιστικότητάς της όσο και του εκρηκτικού χαρακτήρα της. Η παίκτρια της κόκκινης ομάδας είχε αναμειχθεί αρκετές φορές σε καβγάδες και είχε έντονες διαφωνίες με την Μαριάνθη Κάσδαγλη.

H αγάπη για τον χορό και την γυμναστική

Η καλλίγραμμη κοπέλα έχει καταγωγή από τον Πόντο όμως ζει μόνιμα με την οικογένειά της στην Αθήνα. Έχει κάνει σπουδές γύρω από διάφορα είδη χορού και γυμναστικής και σήμερα εργάζεται ως γυμνάστρια και pilates instructor.

https://www.instagram.com/p/ChCF0NMM79L

Από πολύ μικρή ηλικία η Νικολέτα Μαυρίδη ξεκίνησε να κάνει μαθήματα μπαλέτου, το οποίο την ενέπνευσε να ασχοληθεί αργότερα και με άλλα είδη χορού. Έχει διακριθεί σε διάφορα πρωταθλήματα και η νίκη της στο DWTS ήταν αναμενόμενη από τα πρώτα lives του διαγωνισμού χορού.

Νέα μέρα, νέα «δίκη» του Twitter στην Ευρυδίκη στο All Star - Έχει όλο το «πακέτο» για τελικό

Όσο βρισκόταν στο Survivor η Νικολέτα Μαυρίδη είχε δείξει ιδιαίτερη συμπάθεια στο πρόσωπο του Παύλου Γαλακτερού με τον οποίο διατηρεί στενή φιλία μέχρι και σήμερα. Μετά το reality επιβίωσης οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους ήταν πάρα πολλές με αποτέλεσμα όλοι να θεωρούν πως ζουν ένα παθιασμένο ειδύλλιο. Κανείς από τους δύο δεν επιβεβαίωσε τη σχέση τους και εξακολουθούν να διασκεδάζουν μαζί σε διάφορα μαγαζιά της πρωτεύουσας.

mavridi_galakteros.jpg

O Τύπος είχε ασχοληθεί ξανά με την προσωπική της ζωή καθώς διάφορα δημοσιεύματα την ήθελαν ζευγάρι με τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Vinícius de Freitas.

To εκλεπτυσμένο στυλ και η αδυναμία της για τα ταξίδια

H νεαρή παίκτρια του Survivor All Star έχει ένα από τα ωραιότερα προφίλ στο Instagram, γεμάτο εικόνες από τα ταξίδια και την καθημερινότητά της. Η 28χρονη ταξιδεύει συχνά εκτός συνόρων και μοιράζεται υπέροχες λήψεις με τους διαδικτυακούς της φίλους.

https://www.instagram.com/p/CkTYSausWcK

Εκτός από τα αθλητικά ρούχα που φοράει στις προπονήσεις και την εργασία της η Νικόλ διατηρεί μια πολύ κομψή γκαρνταρόμπα. Για τις εξόδους της επιλέγει κομψά σύνολα, girly φορέματα και φούστες που αναδεικνύουν τις εντυπωσιακές αναλογίες της.

https://www.instagram.com/p/CgJmNzNMiyi

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της.

Πηγή κεντρικής: nicol.mavridi