Μετά τον Νικόλαο, ο κούκλος αδελφός της Τατιάνας Μπλάτνικ είναι η σούπερ δύναμή της

Μετά τον Νικόλαο, ο κούκλος αδελφός της Τατιάνας Μπλάτνικ είναι η σούπερ δύναμή της

Ο Μπόρις Μπλάτνικ είχε γενέθλια και η Τατιάνα μας τον παρουσίασε στην ουσία για πρώτη φορά σε μία ανάρτησή της μιλώντας για εκείνον και για το πόσο πολύ την βοήθησε σε μία κρίσιμη στιγμή της ζωής της. 

Την μία και μοναδική φορά που είχαμε δει τον γοητευτικό αδελφό της Τατιάνας Μπλάτνικ, ήταν στον γάμο της με τον Νικόλαο στις Σπέτσες, τον Αύγουστο του 2010.

Η αδελφή του όμως και με αφορμή τα γενέθλιά του μας χαρίζει σπάνιες κοινές αλλά και ατομικές φωτογραφίες του, μιλώντας για εκείνον με θαυμασμό σε ένα μακροσκελές κείμενο. Για τις συναισθηματικά δύσκολες στιγμές της στις οποίες εκείνος στάθηκε ως ο σούπερ ήρωάς της όπως τον ονομάζει. Ποιος όμως είναι ο γοητευτικός Μπόρις;

https://www.instagram.com/p/CplkMhquqr7

«Πήγαινε να κατακτήσεις τον κόσμο»

Ο μεγαλύτερος αδελφός της Τατιάνα, Μπόρις Μπλάτνικ ζει μόνιμα με την σύζυγό του και τις δύο του κόρες στην Ελβετία, εκεί που ούτως ή άλλως μεγάλωσε και εκείνη, παρόλο που έχει γεννηθεί στην Βενεζουέλα.

Πρόσφατα είχε και μία σημαντική επαγγελματική επιτυχία αφού είναι ο CEO της εταιρείας «Kannaswiss» μίας πρωτοποριακής εταιρείας με φαρμακευτικά και καλλυντικά παρασκευάσματα με πρώτη ύλη την κάνναβη.

Μαρία Ολυμπία και Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι δύο πιο καλοντυμένες royals που απογείωσαν το black chic

https://www.instagram.com/p/Cn9uUcUu0wy

Παρά τις προσωπικές αλλά και επαγγελματικές υποχρεώσεις έρχεται συχνά στην Ελλάδα για να επισκεφτεί την αδελφή του και τον Νικόλαο, ενώ και πρόσφατα ήταν στο πλευρό της, στην κηδεία του αγαπημένου της πεθερού τέως μονάρχη Κωνσταντίνου.

blatnikadelfos2.jpg

Με αφορμή τα γενέθλιά του η Τατιάνα κάνει μία μακροσκελή ανάρτηση δίνοντας τις ευχές της και μιλώντας για εκείνον. Για την σπάνια δύναμή του αλλά και το έμφυτο ταλέντο να την ηρεμεί και να την καθοδηγεί, αλλά και την ικανότητα της μητέρας της να τους κρατήσει ως αδέλφια ενωμένους.

https://www.instagram.com/p/CT-vOLhAnpb

Και όπως λέει χαρακτηριστικά: «Ως παιδί, όταν δεν μπορούσα να κοιμηθώ και έβλεπα εφιάλτες με ηρεμούσες, μου έκανες διαλογισμό (χωρίς να γνωρίζω τι ήταν διαλογισμός καθώς δεν ήμασταν ούτε 10 χρονών). Ήταν κάτι έμφυτο μέσα σου. Και καθώς μεγαλώσαμε, το μόνο πράγμα που έλεγες πάντα είναι ότι το άγχος είναι επιλογή. Είναι μία αντίδραση σε μία κατάσταση και πρέπει να εκπαιδεύσεις το μυαλό σου να μην αντιδρά αρνητικά».

blatnikadelfos5.jpg

Και καταλήγει μιλώντας για τα προτερήματά του: «Πάντα ήσουν εσύ. Κάθε φορά που βρίσκομαι κοντά σου, νιώθω περισσότερο ο εαυτός μου, γιατί δε σε νοιάζει τι σκέφτονται οι άλλοι. Και μου αρέσει αυτό σε εσένα. Είσαι αληθινός. Είσαι επίσης τόσο κοντά σε έναν υπερήρωα. Θα μπορούσα να γράψω ένα βιβλίο για το πόσο περήφανη είμαι που σε αποκαλώ αδελφό μου...Σου εύχομαι να έχεις την καλύτερη χρονιά μπροστά σου, από την Ελλάδα στην Ιαπωνία και όχι μόνο. Σου αξίζουν όλο και περισσότερα. Είσαι ο καλύτερος μπαμπάς φίλος και αδελφός. Σε αγαπώ πάντα. Χρόνια πολλά αδελφέ μου. Είσαι ο σούπερ ήρωάς μου».