Τα δύο σημειώματα του Σασμού έφεραν αγωνία και δάκρυα: Έρχεται η επική αναμέτρηση Μαθιού & Ευθύμη 

Κατερίνα Μπούσιου
Τα δύο σημειώματα του Σασμού έφεραν αγωνία και δάκρυα: Έρχεται η επική αναμέτρηση Μαθιού & Ευθύμη 

Το κοινό στο Twitter ψήφισε τις δύο καλύτερες στιγμές του Σασμού που ίσως είναι και οι δύο καλύτερες της χρονιάς, με Μαθιό και Μαρίνα ως πρωταγωνιστές. 

Επιτέλους ήρθε η ώρα. Εκτός από τον Μανόλη, τον Άγγελο παλαιότερα και την Καλλιόπη και τέταρτο πρόσωπο ξέρει πια πως ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή.

Αναμένουμε επική αναμέτρηση μεταξύ Ευθύμη και Μαθιού, άρα και μία από τις επικότερες σκηνές της σειράς. Επίσης τα δύο σημειώματα που είδαμε χθες στον Σασμό αποτελούν και τις δύο καλύτερες στιγμές της σεζόν εκτός από τη γνωστή επανασύνδεση της Αργυρώς και του Αστερη. Τι θα συμβεί με το σημείωμα που είχε ο Τόλης και το περιεχόμενο του πια γνωρίζει ο Ευθύμης; Πριν το μεγάλο χτύπημα έχουμε και μία μεγάλη έκρηξη της Μαρίνας. Και το Twitter της έδωσε δίκιο.

https://www.instagram.com/p/CqTEhedMiLH

The death note

Ήρθε η πιο κρίσιμη ώρα του Μαθιού . Γιατί ο μεγαλύτερος εχθρός του στον Σασμό, δηλαδή ο Ευθύμης, μαθαίνει το μεγάλο του μυστικό, πως σκότωσε τον Στεφανή.

Που σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσουμε μία μεγάλη κόντρα. Μία επική αναμέτρηση. Γιατί από αυτήν θα κριθεί και το τηλεοπτικό μέλλον του Δημήτρη Λάλου ως ρόλος. Ωραίο θα ήταν να τον δούμε και εκείνον φυλακή όπως πλήρωσε και ο Αστέρης το τίμημα της πράξης του με τον Πέτρο.

Δεν αναμένεται όμως να δούμε κάτι τέτοιο άμεσα, εκτός αν οι σεναριογράφοι της σειράς μας κάνουν την μεγάλη έκπληξη.

Χθες είδαμε στο τέλος του επεισοδίου το τρέιλερ του σημερινού, όπου ο Βαγγέλης παραβιάζει το σπίτι του Τόλη, βγάζει φωτογραφία το σημείωμα του Κώστα που αναφέρει τα πάντα για τον Μαθιό και το δείχνει στον Ευθύμη . Οι λέξεις Μαθιός και δολοφόνος ανάβουν φωτιές στα μάτια του. Βρήκε το πάτημα που έψαχνε για να τον χτυπήσει.

Στο Twitter επικράτησε ένας μικρός πανικός με τους φανς. Γιατί μετά την ραστώνη του προηγούμενου επεισοδίου τώρα έχουν να περιμένουν μεγάλες εξελίξεις. Κάποιοι ζητούν και τιμωρία για τον Μαθιό.

Αν το σημείωμα του Τόλη είχε ενδιαφέρον, ένα άλλο σημείωμα έφερε δάκρυα συγκίνησης. Εκείνο με το ποίημα που είχε γράψει κάποτε ο Αντώνης για την Μαρίνα και του το διάβασε στην εντατική. Μαρία Πρωτόπαππα και Δημήτρης Ήμελλος, αβίαστα ξανακέρδισαν το «μπράβο» μας όπως και εκείνο του κοινού.

Και άλλος θρήνος για την Μαρίνα στον Σασμό και οι φήμες λένε πως η γιαγιά Ειρήνη αυτοκτονεί

Η Μαρίνα όμως που είναι μία τραγική ηρωίδα της σειράς, σήμερα θα έχει και μία μεγάλη έκρηξη. Πρώτα με τον Παύλο που θέλει να διώξει την Αργυρώ από την Κρήτη και μετά με τον Σταύρο και τον Βαγγέλη που δεν είχαν ενημερώσει τον πατέρα τους για το διαζύγιο του πρώτου.

Η ένταση για την κατάσταση του Αντώνη την αναγκάζει αυτή τη φορά να βάλει σε μία τάξη το περιβάλλον της. Και να έρθει σε ρήξη μαζί του. Καιρός ήταν.