Ο Στέφανος φέρνει γκρίνιες και ζήλιες στο MasterChef και ο Γρηγόρης επιστρέφει αλλά για λίγο

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Στέφανος φέρνει γκρίνιες και ζήλιες στο MasterChef και ο Γρηγόρης επιστρέφει αλλά για λίγο

Η συνάντηση με τον νικητή του MasterChef Πάνο Κουμουνδούρο και το ατύχημα που φέρνει μία μικρή επιστροφή στο παιχνίδι. 

Το πιο σημαντικό επεισόδιο της σεζόν αναμένεται απόψε στο MasterChef γιατί θα αλλάξει και τις ισορροπίες στον διαγωνισμό.

Οι κλίκες ετοιμάζονται για επίθεση στον νεοεισερχόμενο Στέφανο Χιλά και ο Γρηγόρης μετά το σοκαριστικό του ατύχημα θα επιστρέψει αλλά για λίγο. Γιατί όλα τα βλέμματα πηγαίνουν στην Μαρία Λαζαρίδου;

https://www.instagram.com/p/Cqldb_BICB4

Οι εικόνες που σοκάρουν και οι μικρή επιστροφή

Χθες όλοι μιλούσαν για την ατυχία του Γρηγόρη Γιαννόπουλου στο MasterChef στην τρίτη στην ουσία είσοδό του στον διαγωνισμό μέσα σε δύο χρόνια.

Οι εικόνες από το τρέιλερ δείχνουν το βαθύ κόψιμο με το μαχαίρι και την αποχώρησή του από το στούντιο, με τους συμπαίκτες του και τους κριτές σοκαρισμένους.

Ο Γρηγόρης στις τελευταίες του αναρτήσεις δείχνει ότι είναι εκτός σπιτιού και μάλιστα έκανε ένα event μαζί με τον περσινό νικητή Πάνο Κουμουνδούρο σε γιορτή σοκολάτας!

https://www.instagram.com/p/CqVp7p-qj54

Όμως οι δικές μας πληροφορίες λένε πως μετά το ατύχημά του θα έχει μία μικρή επιστροφή στον διαγωνισμό και θα αποχωρήσει αργότερα σε μία δοκιμασία. Πάλι δεν καταφέρνει να φτάσει ψηλά παρόλο που έχει τις δυνατότητες.

Και ο Παύλος εκτός του MasterChef: Το πλάνο που «μαρτύρησε» την έξοδό του και τα προγνωστικά

https://www.instagram.com/p/CqlqB02I-r8

Ενώ σήμερα θα δούμε την αποχώρηση του Παύλου, τις επόμενες ημέρες θα μας απασχολήσει ο Στέφανος Χιλάς από το MasterChef 5 που μπαίνει στη θέση του.

https://www.instagram.com/p/CaSMXZZsKAu

Ο Στέφανος ξαναβρίσκεται στον διαγωνισμό με τον Δημήτρη Μπέλλο την Μαρία Μπέη και τον Ηλία Καζιόλι με τους οποίους γνωρίζεται άλλωστε αλλά και με την Μαρία Λαζαρίδου.

Με την οποία κάποια στιγμή οι σχέσεις τους είχαν φτάσει στο κόκκινο αφού όπως είχε πει σε συνέντευξή του είχε παρεξηγηθεί το ενδιαφέρον του για εκείνη: «Δεν υπήρχε ενδιαφέρον όπως είχε βγει προς τα έξω. Σε αυτό είχε συμβάλει η Μαρίνα. Τότε είχα κόντρα με την Ιωάννα η οποία είχε ξεκινήσει μέσα από το σπίτι μεταξύ μας και επειδή και οι δύο κάναμε παρέα με την Μαρία, παρερμηνεύτηκε».

Η είσοδός του θα προκαλέσει ξανά νέο κύμα ζήλιας και αντιπάθειας από τους γνωστούς τοξικούς, δηλαδή τη Στέλλα, τον Θοδωρή και τον Μότο Μότο. Με νέα σχέδια και πολλές κόντρες, ειδικά στην πρώτη ομαδική στην οποία εκείνος θα πάρει μέρος για πρώτη φορά.