Η Στέλλα μόλις έφυγε από το MasterChef και αυτή η αποχώρηση έφερε ήδη μεγάλες αλλαγές

Κατερίνα Μπούσιου
Η Στέλλα μόλις έφυγε από το MasterChef και αυτή η αποχώρηση έφερε ήδη μεγάλες αλλαγές

«Φεύγω και αφήνω πίσω μου συντρίμμια» είπε η Στέλλα. Το κοινό στο Twitter πανηγύρισε την αποχώρηση της από το MasterChef και οι περισσότεροι από τους παίκτες που δημιουργούσαν κόντρες με τα λόγια τους, ήταν χθες άλλοι άνθρωποι. 

Το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef είχε αγωνία μέχρι το τέλος, συγκίνηση αλλά και μεταστροφή χαρακτήρων.

Οι περισσότεροι από τους νέους παίκτες έχουν ηρεμήσει στις δηλώσεις τους, δεν κάνουν κόντρες μπροστά στις κάμερες και ετοιμάζονται για νέες αλλαγές μετά την αποχώρηση της Στέλλας. Η οποία και γιορτάστηκε από το κοινό στο Twitter με αρκετά χιουμοριστικά σχόλια που μιλούσαν για πρόωρη Ανάσταση.

https://www.instagram.com/p/Cq6N9YEqVAp

13 και τυχεροί

Μία διπλή δοκιμασία που κρίθηκε στις λεπτομέρειες είχαμε χθες στο MasterChef και όπως σας είχαμε πει αποκλειστικά, η Στέλλα ήταν εκείνη που θα αποχωρούσε.

Η Στέλλα Κατσέ αποχωρεί από το MasterChef ενώ έχουμε ανατροπή με τον Ηλία που χάνει την ασυλία

Οι 4 αρχικά προτεινόμενοι, Ηλίας, Θοδωρής, Στέλλα και Νίκος (Μότο Μότο) έγιναν μετά την δοκιμασία ασυλίας που κέρδισε ο Θοδωρής, τρεις. Ο τελευταίος φάνηκε πως είναι αρκετά προσεκτικός στις μαγειρικές του κινήσεις και ήθελε απεγνωσμένα να περάσει στους 13.

https://www.instagram.com/p/Cq6AjcgKFKT

Μέχρι την τελευταία στιγμή ο Ηλίας, ο Νίκος και η Στέλλα μονομάχησαν στο πιάτο αντιγραφής του σεφ Μιχάλη Χάσικου, μία κρύα γκουρμέ μαγειρίτσα. Δύσκολη στην παρασκευή του πιάτο για αυτό και η νίκη του Ηλία έναντι στη Στέλλα κρίθηκε κυριολεκτικά στον πόντο. Ο Νίκος μας εξέπληξε γιατί αποδείχτηκε ο καλύτερος και από τους τρεις.

Η Στέλλα έφυγε εμφανώς στεναχωρημένη, λέγοντας πως θα της λείψει ο Αλέξανδρος αλλά και οι υπόλοιποι παίκτες με τους οποίους είχε έρθει κοντά αλλά μίλησε και για συντρίμμια: «Στεναχωριέμαι και είναι τα συναισθήματα έντονα από την αρχή εδώ. Προσπάθησα να ζυγίσω τα λόγια μου, είτε φύγω, είτε μείνω. Κανένα πρόβλημα όμως, φεύγω και αφήνω πίσω μου συντρίμμια».

Έφυγε και έδωσε όμως ευκαιρία στο Twitter να αρχίσει τους πανηγυρισμούς.

Αυτή η αποχώρηση αλλάζει τα πάντα στο σπίτι του MasterChef αλλά και στις σχέσεις μεταξύ των παικτών.

Μπέλλος, Μπέη, Πορφύρης με Ηλία και Μαρία Λαζαρίδου, κάνουν μία δυνατή ομάδα απέναντι στον Αλέξανδρο και τον Νίκο Τράκα, αλλά και την κλίκα με τον Νίκο - Μότο Μότο, τον Άγγελο, τον Δημήτρη, την Πωλίνα και τον Θοδωρή. Ο Στέφανος είναι προς το παρόν ανένταχτος (ίσως πιο κοντά στην πρώτη ομάδα) και είναι ρυθμιστής της επόμενης δοκιμασίας, αφού θα ορίσει τον αρχηγό της αντίπαλης ομάδας στην ομαδική, μετά το Πάσχα.

https://www.instagram.com/p/Cq3m8K8oyIj

Οι περισσότεροι από τους παίκτες που ήταν αιχμηροί στα σχόλιά τους, εδώ και τρεις μέρες, είναι άλλοι άνθρωποι. Ήρεμοι και συγκαταβατικοί. Μέχρι και ο Θοδωρής χθες ήταν σοβαρός. Προφανώς γιατί έχουμε μάθει από τον νεοεισερχόμενο Στέφανο ότι όσα λέγονται για εκείνους δεν είναι και τα καλύτερα.

Και έχουν βάλει πρώτο στόχο να διώξουν Ηλία και Στέφανο αρχικά και όλους τους υπόλοιπους δυνατούς παίκτες. Μήπως όμως συμβεί το αντίθετο;