Μαρία Μπέη και Μαρία Λαζαρίδου στην τελική δεκάδα & ήδη πρωταθλήτριες του MasterChef στο TikTok

Κατερίνα Μπούσιου
Μαρία Μπέη και Μαρία Λαζαρίδου στην τελική δεκάδα & ήδη πρωταθλήτριες του MasterChef στο TikTok

Οι δύο παίκτριες είναι και οι μόνες γυναίκες που θα μείνουν μέχρι την τελική διαδρομή του MasterChef και η ιστορία επαναλαμβάνεται για την Μαρία Μπέη και την Μαρία Λαζαρίδου. 

Μετά το Πάσχα μπαίνουμε σε μία δεύτερη και πιο ιδιαίτερη φάση του MasterChef και με τα γυρίσματα να έχουν προχωρήσει αρκετά, η τελική πεντάδα βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο σπίτι και θα περάσει εκεί τις ημέρες του Πάσχα.

Τηλεοπτικά βέβαια βρισκόμαστε στους 13 και τυχερούς. Πριν δούμε τον Στέφανο Χίλα ως νικητή της προηγούμενης δοκιμασίας να ορίζει ως δεύτερη αντίπαλη αρχηγό στην ομαδική δοκιμασία την Μαρία Λαζαρίδου, οι παίκτες που έχουν παραμείνει στο σπίτι του MasterChef συνέχιζαν να κάνουν τα χιουμοριστικά τους βίντεο στο TikTok. Πρωταθλήτριες σε likes είναι ήδη δύο γυναίκες, η Μαρία Μπέη και η Μαρία Λαζαρίδου. Το βίντεο μάλιστα της πρώτης έχει σχέση και με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Οι δύο Μαρίες είναι μάλιστα σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, οι δύο μόνες γυναίκες που μένουν στην δεκάδα. Η ιστορία επαναλαμβάνεται τουλάχιστον για την περίπτωση της Μαρίας Μπέη.

https://www.instagram.com/p/Cq6Q_cZorLg

Οι δύο Μαρίες στην τελικά δεκάδα

Μπορεί στα επεισόδια του MasterChef να βλέπουμε εντός και εκτός πλατό τους παίκτες αγχωμένους και αρκετά ανταγωνιστικούς, αλλά όταν μένουν στο σπίτι βγάζουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Πορφύρης feat MasterChef: Οι παίκτες στέλνουν μήνυμα με τραγούδι και χορό στο TikTok

Και φέτος το επίσημο προφίλ του διαγωνισμού στο TikTok έχει εστιάσει σε αυτή ακριβώς τους την πλευρά. Όπως βέβαια και στους κριτές. Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, πάντα δίνουν «τροφή» για τέτοια video.

Τις περισσότερες προβολές όμως έχει το βίντεο που δείχνει την Μαρία Μπέη μαζί με τον Δημήτρη Μπέλλο, να αναπαραστούν την viral σκηνή με τον Fipster να φωνάζει με όλη του τη δύναμη στον πάντα ήρεμο Κωνσταντίνο Βασάλο στο «Asia Express», με 925 χιλιάδες περίπου προβολές.

Ο Δημήτρης πρωταγωνιστεί και σε ένα δεύτερο βίντεο που κάνει ρεκόρ, αλλά αυτή τη φορά χωρίς την Μαρία.

Μία άλλη όμως συνονόματη της Μπέη, η Μαρία Λαζαρίδου από τον πέμπτο κύκλο του MasterChef, έχει την τιμητική της. Και κατέχει το δεύτερο ρεκόρ με 325 χιλιάδες προβολές.

Στο τελευταίο πάντως βίντεο που έχει αναρτηθεί την βλέπουμε να κάνει στατικό ποδήλατο στο σπίτι του διαγωνισμού με χιουμοριστικό ηχητικό ως επένδυση που αφορά στο Πάσχα.

Και μόλις μας αποκαλύφθηκε ένα spoiler και η έρευνά μας στην συνέχεια, κατέληξε σε ένα και μόνο συμπέρασμα: Μαρία Μπέη αλλά και Μαρία Λαζαρίδου, είναι οι δύο μόνες γυναίκες που μένουν στην τελικά δεκάδα του διαγωνισμού και ετοιμάζονται σιγά - σιγά και για την πεντάδα.

https://www.instagram.com/p/CkLvlW0jIak

Αυτό σημαίνει ότι η Πωλίνα που είχε μείνει ως η τρίτη γυναίκα μετά την αποχώρηση της Στέλλας, έχει φύγει από το MasterChef.

Αναμενόμενη και ιδιαίτερα ανακουφιστική αυτή η εξέλιξη για τους φανς του μαγειρικού project.

Ποια είναι όμως εκείνη που θα φτάσει ακόμη πιο ψηλά;

Αυτό θα το γνωρίζουμε σε λίγες μέρες από σήμερα.

Για την Μαρία Λαζαρίδου που είχε αποχωρήσει κάπως άδοξα από τον πέμπτο κύκλο, επειδή είχε μπερδέψει τους βαθμούς Κελσίου με Φαρενάιτ στην τελική δοκιμασία αποχώρησης και είχε φύγει με δάκρυα, είναι μία μικρή επιτυχία η φετινή της πορεία.

Τότε είχε πει χαρακτηριστικά για την ατυχία της: «Δεν θέλω να πάω σπίτι μου με τίποτα. Δεν μου έχει λείψει τίποτα και κανένας, δεν θέλω να φύγω από εδώ. Μου λείπει ήδη το MasterChef και δεν θέλω να φύγω».

Όσο για την Μαρία Μπέη που ήταν η μοναδική γυναίκα που έφτασε στην πεντάδα στον τέταρτο κύκλο, η διαδρομή προς τον τελικό είναι μονόδρομος. Και κάτι μας λέει πως μπορεί να τα καταφέρει.