«Επιτέλους δώστε το»: Το κοινό του Σασμού απαιτεί να γίνει η αποκάλυψη για τον γιο του Μαθιού

«Επιτέλους δώστε το»: Το κοινό του Σασμού απαιτεί να γίνει η αποκάλυψη για τον γιο του Μαθιού

Δεν είναι ο Αστέρης ο μόνος Σταματάκης που είναι πατέρας στον Σασμό και το Twitter στο χθεσινό επεισόδιο «απαίτησε» από τον Alpha να επισπεύσει τη νέα αποκάλυψη.

Με τα διλήμματα του Αστέρη που έμαθε ότι έγινε πατέρας ήδη ασχολούμαστε στον Σασμό και θα ασχοληθούμε και στη συνέχεια.

Κυρίως με το πείσμα που δείχνει ο Ορφέας Αυγουστίδης ως Αστέρης να συγχωρέσει την Αργυρώ που του έκρυψε την αλήθεια, ενώ την αγαπά. Ο Μαθιός είχε ως αδελφός μία τρυφερή στιγμή μαζί του και το Twitter χθες επαναστάτησε και ζητά να μάθει και εκείνος πως έχει γιο. Θα γίνει όμως η αποκάλυψη για τον Νικηφόρο;

«Αστέρη συγχώρεσέ τη επιτέλους»

Είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες ιστορίες του Σασμού το θέμα του παιδιού που έχουν ο Αστέρης με την Αργυρώ και μέχρι στιγμής το χειρίζονται άψογα ως ρόλοι ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη .

Μόνο που το κοινό έχει διχαστεί. Από την μία αναγνωρίζει το δίκιο του Αστέρη να θυμώνει που άργησε να το μάθει, από την άλλη πλευρά η Αργυρώ δεν μπορούσε τότε να τον συγχωρήσει για τον φόνο του αδελφού της, το διάστημα που έμαθε πως θα γίνει μητέρα.

Μέσα σε όλα, ο πάντα καχύποπτος Μαθιός του μίλησε και για την αλλοπρόσαλη συμπεριφορά της Αργυρώς και του ζήτησε να είναι προσεκτικός στο θέμα της πατρότητας. Λάθος επιλογή να μιλήσει έτσι όπως λένε οι φανς.

Τώρα όμως το Twitter ήρθε η ώρα να διευκρινήσει πως ο Αστέρης δεν είναι ο μόνος Σταματάκης που είναι πατέρας και χθες απαίτησε να βγει επιτέλους και η αλήθεια για τον γιο του Μαθιού στην επιφάνεια. Αυτό το τεστ DNA που δείχνει πως ο Νικηφόρος είναι γιος του.

Η αποκάλυψη είναι η αλήθεια πως έχει αργήσει να γίνει γιατί έπρεπε να προηγηθεί η ιστορία του Αστέρη και ενδιάμεσα είχαμε και την ιστορία του Αντώνη.

Μήπως τελικά θα γίνει η ανατροπή και όταν η Βασιλική μάθει από τον Ευθύμη την αλήθεια για τον Στεφανή θα γίνει και η δεύτερη αποκάλυψη;

Ένα γράμμα και μία ομολογία: Έτσι μαθαίνει η Βασιλική στον Σασμό το μυστικό του Μαθιού της

Για να ισορροπήσει μέσα της ο θυμός για τον Μαθιό που είναι δολοφόνος. Θα μπορεί ευκολότερα να τον συγχωρήσει όταν ξέρει πως είναι ο πατέρας του παιδιού της.

Αν δεν έχουμε εξέλιξη της ιστορίας φέτος, τότε θα μας απασχολήσει την τρίτη σεζόν. Πάντως προς το παρόν δεν θα πιστέψει πως ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος. Τουλάχιστον έτσι θα υποστηρίζει εξωτερικά.