Το μήνυμα της Marie Chantal για τις αδερφές της λίγο πριν την στέψη του βασιλιά

Γεωργία Βλαχοπούλου
Το μήνυμα της Marie Chantal για τις αδερφές της λίγο πριν την στέψη του βασιλιά

Η Μarie - Chantal και ο Παύλος

Το post της Marie Chantal με τις αδερφές της και οι προετοιμασίες ενόψει της στέψης

Μόλις λίγα εικοσιτετράωρα πριν από την επίσημη στέψη του βασιλιά Καρόλου, η Marie Chantal παρόλο που βρίσκεται και η ίδια σε πυρετώδεις ρυθμούς, θέλησε να δώσει ένα μήνυμα για την σχέση που έχει με τις αδερφές της κάνοντας μια ανάρτηση στα social media.

Η Meghan Markle θα απαντά σε όλα και δεν τη νοιάζει καθόλου το γράμμα στον Κάρολο

Η φωτογραφία στο Instagram

Η Marie Chantal,η οποία είναι αρκετά ενεργή στα social media, έκανε πρόσφατα μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με τις δύο αδερφές της από κάποια βραδινή τους έξοδο. Παρότι κανείς θα μπορούσε να υποθέσει ότι οι τρεις αδερφές είναι τρίδυμες, η ίδια είναι η μεσαία κόρη στην οικογένεια, με την Pia να είναι η μεγαλύτερη και την Alexandra η μικρότερη.

Στην συγκεκριμένη ανάρτηση δε, η Marie Chantal θέλησε να δωσει ένα μήνυμα σχετικά με την «σειρά» που γεννιέται ένα παιδί. Η ίδια, άλλωστε έχει ασχοληθεί εκτενώς με το συγκεκριμένο θέμα στο blog που διατηρεί, αναλύοντας διάφορες έρευνες σύμφωνα με τις οποίες τα πρώτα παιδιά γεννιούνται πιο «ώριμα» και υπεύθυνα, τα παιδιά που γεννιούνται στην μέση είναι κάπως πιο ενεργά κοινωνικά, προσπαθώντας να κερδίσουν μεγαλύτερη προσοχή από τους γύρω τους ενώ τα μικρότερα παιδιά είναι πιο εξωστρεφή και χειριστικά.

https://www.instagram.com/p/CrV264DuR4w

Ωστόσο, όπως ανέφερε στην λεζάντα της φωτογραφίας, αναπολώντας τα όσα έχει ζήσει μέχρι τώρα, για την ίδια το γεγονός ότι γεννήθηκε ανάμεσα από δύο άλλα παιδιά δεν αποτέλεσε πρόβλημα.

«Υπάρχει κάτι ιδιαίτερο στις αδερφές. Είμαι το μεσαίο παιδί, αυτό που υποτίθεται ότι είναι το πιο περίπλοκο αλλά νομίζω ότι τα μεσαία παιδιά είναι απλά υπέροχα! Όπως και τα πρώτα και τα τελευταία», τόνισε χαρατηριστικά η Marie Chantal.

unknown_54513077_347795929418294_8760216088558185663_n.jpg

Οι προετοιμασίες για την στέψη του βασιλιά

Η Marie Chantal όπως και ο Παύλος Γλύξμπουργκ θα βρεθούν στην στέψη του βασιλιά Καρόλου, που θα γίνει στο Λονδίνο στις 6 Μαΐου, όπως έχει γίνει και με κάθε άλλο μεγάλο βρετανικό γεγονός.

Η ίδια, μάλιστα διατηρεί τόσο ηλεκτρονικό κατάστημα μέσω του blog της όσο και φυσικό κατάστημα πολύ κοντά στο παλάτι του Buckingham, τα οποία και θα λειτουργούν μέχρι τις 12 την μέρα της στέψης.

Για τον συγκεκριμένο λόγο, η Marie Chantal δημιούργησε ειδική σειρά παιδικών ρούχων με θέμα την στέψη.

335594012_1194343784595954_933621848567788323_n.jpg