Ξανά στο νοσοκομείο η Tori Spelling και τα παιδιά της μετά από έκθεση σε μούχλα

Ξανά στο νοσοκομείο η Tori Spelling και τα παιδιά της μετά από έκθεση σε μούχλα
Invision

H οικογένεια της ηθοποιού αναγκάζεται να εγκαταλείψει το σπίτι της μετά τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν.

Δύσκολες στιγμές βιώνει η οικογένεια της Tori Spelling, με την ηθοποιό και τα παιδιά της να βρίσκονται τα τελευταία 24ωρα στο νοσοκομείο.

H 49χρονη έκανε πριν λίγες ώρες μια ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους, ότι για άλλη μία φορά χρειάστηκε να νοσηλευτούν τα παιδιά της καθώς τους τελευταίους μήνες αντιμετωπίζουν σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα.

H Τori Spelling αποκάλυψε το σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει

Η ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστή από τον ρόλο της Donna, στη σειρά «Beverly Hills 90210» αποκάλυψε ότι τα παιδιά της είχαν εκτεθεί επί μήνες σε μούχλα με αποτέλεσμα να νοσούν με συνεχείς αναπνευστικές λοιμώξεις και ενοχλητικά συμπτώματα που έμοιαζαν με αλλεργίες και δερματικά εξανθήματα.

Επιθεωρητές που έλεγξαν το σπίτι της Spelling εντόπισαν άφθονη μούχλα και την συμβούλευσαν να το εγκαταλείψει όσο πιο γρήγορα γίνεται.

https://www.instagram.com/p/CsFJnJPvaj8

«Να'μαστε πάλι στα επείγοντα. Είμαστε όλοι άρρωστοι εδώ και μήνες. Γινόμαστε καλύτερα και μετά αρρωσταίνουμε ξανά. Σκεφτόμουν λοιπόν, ότι αυτά συμβαίνουν όταν έχεις μικρά παιδιά στο σχολείο. Απλά φέρνουν συνεχώς αρρώστιες στο σπίτι. Αλλά, όταν φτάνουμε στο σημείο να είναι στο σπίτι άρρωστα περισσότερο από ό,τι στο σχολείο, έπρεπε να δούμε τι συμβαίνει», έγραψε χαρακτηριστικά η Tori Spelling.

Χτυποκάρδια στο Beverly Hills: Garth, Doherty, Ziering, Pristley και Spelling έκαναν επικό reunion

Kαι εξήγησε: «Ξέρουμε τώρα ότι όταν το σπίτι χαρακτηρίστηκε επικίνδυνο για την υγεία και μη βιώσιμο, αυτό ήταν πέρα για πέρα αληθινό. Τώρα το καταλαβαίνουμε! Είναι δύσκολο να ξεριζώσεις έτσι απλά μια τεράστια οικογένεια όταν όλοι αισθάνονται τόσο άρρωστοι και είναι διαρκώς στο κρεβάτι. Αλλά, τώρα θα φύγουμε από το σπίτι το συντομότερο δυνατό. Ψάχνουμε για ένα airbnb ή ξενοδοχείο μέχρι να μπορέσουμε να καταλάβουμε τι πρέπει να κάνουμε».

Ο γάμος και η αρχή των εικασιών περί χωρισμού

H Tori Spelling και ο Dean McDermott παντρεύτηκαν το 2006 και εκτός από τις δύο κόρες, έχει αποκτήσει ακόμη τρεις γιους: τον 15χρονο Liam, τον 10χρονο Finn και τον 6 ετών Beau.

Οι φήμες περί χωρισμού και κρίσης στον γάμο τους ξεκίνησαν να κυκλοφορούν το 2021, όταν η 48χρονη Tori εθεάθη χωρίς να φορά τη βέρα της, ενώ λίγο αργότερα παραδέχτηκε ότι εκείνη και ο 55χρονος σύζυγός της κοιμούνταν σε διαφορετικά κρεβάτια.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο Dean McDermott δήλωσε: «Είναι παράξενο που πρέπει οι άνθρωποι να γνωρίζουν τα πάντα. Τι συμβαίνει με την Tori και τον Dean; Δε φοράει το δαχτυλίδι της. Γιατί έχεις την ανάγκη να το ξέρεις; Πώς θα επηρεάσει αυτό τη μέρα σου;».

Έναν μήνα αργότερα, η Tori Spelling φωτογραφήθηκε έξω από το γραφείο ενός δικηγόρου κρατώντας ένα σημειωματάριο το οποίο έγραφε τις λέξεις «επιμέλεια», «υποστήριξη» και «περιουσιακά στοιχεία».

Εν τω μεταξύ, ο McDermott εθεάθη πολλές φορές κατά τη διάρκεια αυτών των μηνών χωρίς τη βέρα του, την οποία ισχυρίστηκε ότι έχασε. Ο ηθοποιός έλειπε, επίσης, από την οικογενειακή χριστουγεννιάτικη κάρτα.

Πηγή κεντρικής: apimages.com