Δανάη Παππά: Το ταξίδι στην Εύβοια και ο ιδιαίτερος λόγος που περπάτησε 21,7 χιλιόμετρα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Δανάη Παππά: Το ταξίδι στην Εύβοια και ο ιδιαίτερος λόγος που περπάτησε 21,7 χιλιόμετρα

Η Δανάη Παππά βρέθηκε στην Εύβοια παίρνοντας μέρος στο έθιμο της περιοχής για την γιορτή του Άη Γιάννη του Ρώσου ενώ αποκάλυψε την ξεχωριστή σημασία που είχε για εκείνη φέτος.

Η Δανάη Παππά που και φέτος απολαμβάνουμε στην τηλεοπτική σειρά «Σασμός» βρέθηκε το Σαββατοκύριακο στο Προκόπι Ευβοίας, όπου και πραγματοποίησε το ετήσιο έθιμο για την γιορτή του Άη Γιάννη του Ρώσου πηγαίνοντας με τα πόδια μέχρι την εκκλησία του.

Το post από την ανάβαση στο εκκλησάκι

Η Δανάη Παππά, η οποία έχει καταγωγή τόσο από την Εύβοια αλλά και την Κέρκυρα και το Αγρίνιο, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους με ένα post στον λογαριασμό της στο Instagram για τον σκοπό που βρέθηκε εκεί, ο οποίος όπως προαναφέρθηκε ήταν η ανάβαση στο εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου, λόγω της επερχόμενης γιορτής του στις 27 Μαΐου.

Όπως αποκάλυψε η ίδια ξεκίνησε με την παρέα της από την περιοχή της Καμαρίτσας στην Εύβοια ενώ χρειάστηκαν 5 ώρες για να διανύσουν την απόσταση των 21,7 χιλιομέτρων και να βρεθούν στο εκκλησάκι του Αγίου.

danahpappa_346497941_718626733348467_3175144812857742105_n.jpg

Το συγκεκριμένο έθιμο η ηθοποιός και η παρέα της το κάνουν κάθε χρόνο, όταν πλησιάζει η γιορτή του ενώ η επιστροφή τους γίνεται με αμάξι. Όπως τόνισε η ίδια, βέβαια την επόμενη μέρα ήταν αρκετά «πιασμένοι» όλοι λόγω της απόστασης που διάνυσαν.

Η ιδιαίτερη σημασία της φετινής ανάβασης για την ηθοποιό

Φέτος, η νεαρή ηθοποιός, εξομολογήθηκε πως είχε ακόμη έναν λόγο να βρεθεί στο εκκλησάκι του Αγίου αφού όπως ανέφερε στην λεζάντα των φωτογραφιών που δημοσίευσε είχε κάνει και κάποιο τάμα.

danahpappa_346423398_532885659057175_7000844891480705774_n.jpg

Ο Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος που γιορτάζεται στις 27 Μαΐου κάθε χρόνο είναι από τους νεότερους και πιο λαοφιλείς αγίους. Είναι προστάτης των ανίατων ασθενειών ενώ υπάρχουν πολλές μαρτυρίες γυναικών που λένε ότι ο Άγιος τους βοήθησε να μείνουν έγκυες. Στον ναό δε υπάρχει το σκήνωμα του Αγίου στο οποίο μπορεί κάποιος να προσευχηθέι ενώ υπάρχουν αντικείμενα ή ρούχα που ανήκαν σε εκείνον, όπως η ζώνη και το σκουφάκι του, τα οποία αγγίζοντάς τα οι πιστοί θεωρούν πως λαμβάνουν την βοήθειά του.

Η αλλαγή στην εμφάνισή της και η σχέση της με τον Λάμπρο Λάζαρη

Η Δανάη Παππά βρίσκεται σε σχέση με τον Λάμπρο Λάζαρη τα τελευταία 4 χρόνια ενώ ήδη συγκατοικούν πολύ καιρό. Οι δυο τους, μάλιστα αναρτούν στα social media αρκετά συχνά φωτογραφίες τους ενώ αγαπημένη τους δραστηριότητα είναι να εξερευνούν νέους προρισμούς αφού μέσα στον χρόνο φροντίζουν να κάνουν παραπάνω από ένα ταξίδι εκτός Ελλάδας.

Ο Λάμπρος Λάζαρης είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής της Δανάης Παππά: Το ταξίδι στη Σερβία και τα σχόλια

Αν και η 26χονη ηθοποιός ήταν πάντα υπέρμαχος του casual look όπως έχουμε δει από τις εμφανίσεις της στα Instagram posts της, τον τελευταίο καιρό επιλέγει πιο φαρδιά ρούχα ενώ καλύπτει διακριτικά την κοιλιά της είτε με κάποιο πανωφόρι είτε με κάποιο belt bag όπως έκανε στο τελευταίο της ταξίδι στην Εύβοια, με τις φήμες περί εγκυμοσύνης να έχουν αρχίσει να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

https://www.instagram.com/p/CrJDoDCt93P

Παράλληλα, για πολλούς δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η ίδια πρόσφατα ανέφερε σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Happy Day» ότι είναι έτοιμη να γίνει μητέρα. Πιο χαρακτηριστικά δήλωσε: «Μου αρέσει να ζω το τώρα και να προσπαθώ να είμαι παρούσα στη στιγμή. Είμαι πάρα πολύ καλά. Μου αρέσει η συναισθηματική σταθερότητα. Είμαι καταπληκτικά γιατί όλα τα υπόλοιπα, δουλειές, κτλ. είναι ένας χαμός. Οπότε το σπίτι μου είναι σταθερό και όλα πάνε καλά. Δεν είμαι τόσο σίγουρη αν είναι αναγκαίο τώρα πια αν έρθει ένα παιδί να υπάρξει και ένας γάμος. Το κάθε ζευγάρι αποφασίζει τι θα κάνει. Είμαι έτοιμη θεωρώ να γίνω μαμά. Δε ξέρω πότε αλλά, θεωρώ είμαι έτοιμη».