Μελίνα Νικολαΐδη & Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης δημοσίευσαν το πιο «Έρωτα θέλει η ζωή» video

Μελίνα Νικολαΐδη & Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης δημοσίευσαν το πιο «Έρωτα θέλει η ζωή» video

Η Μελίνα Νικολαΐδη και ο αγαπημένος της ζουν τον απόλυτο έρωτα και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Στα καλύτερά τους είναι η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης οι οποίοι περνούν όσο το δυνατόν περισσότερο ποιοτικό χρόνο μαζί. Η 19χρονη συνεχίζει επιτυχώς τις σπουδές υποκριτικής στο Λονδίνο και μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Αγγλίας και Ελλάδας για να βλέπει τους γονείς, τους φίλους και φυσικά τον σύντροφό της.

Το νέο video Μελίνας-Αλέξανδρου αποδεικνύει πως είναι full in love

Πριν λίγες ώρες ο παίκτης της ΑΕΚ δημοσίευσε ένα video με την αγαπημένη του σε Instagram-story όπου τους βλέπουμε να απολαμβάνουν τον ήλιο ο ένας δίπλα στον άλλον.

Ντυμένος με ένα μαύρο πουκάμισο, ο personal trainer και επιχειρηματίας, δείχνει στην κάμερα τη Μελίνα η οποία αγναντεύει το τοπίο και φαίνεται ιδιαίτερα χαρούμενη ενώ τον σκουντάει ελαφρά με χιουμοριστική διάθεση.

Μετά τη Μελίνα, ο Ντέμης Νικολαΐδης έχει γίνει ο πιο μεγάλος fan του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη

Mελίνα και Αλέξανδρος είναι το πιο fit ζευγάρι

Η Mελίνα έρχεται όσο πιο συχνά μπορεί στην Αθήνα για να περνά χρόνο με τα κοντινά της πρόσωπα και η γυμναστική είναι μια από τις αγαπημένες τις ασχολίες. O εκλεκτός της ο καρδιάς της είναι personal trainer και διατηρεί το δικό του γυμναστήριο στην περιοχή της Γλυφάδας στο οποίο πηγαίνει καθημερινά και η μαμά της Μελίνας, Δέσποινα Βανδή.

Η 19χρονη έχει βάλει την άσκηση στην καθημερινότητά της και ακούει πιστά τον γυμναστή σύντροφό της για να αποκτήσει το απόλυτο bikini body. Η νεαρή φοιτήτρια έχει ήδη ένα πολύ υγιές, καλλίγραμμο κορμί και δεν σταματά να δημοσιεύει #postworkout στιγμιότυπα μέσα από το γυμναστήριο του αγαπημένου της, στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram.

Η Μελίνα συνδυάζει επιτυχώς διατροφή και άσκηση με τα αποτελέσματα να είναι ορατά στο σώμα της.

Πηγή κεντρικής: melina_nikolaidi

Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει την έγκριση των γονιών της Μελίνας

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Happy Day» και της Σταματίνας Τσιμτσιλή, γυναίκα που προπονείται στο γυμναστήριο του Αλέξανδρου και είναι ο personal trainer της αποκάλυψε πως η Μελίνα έχει γνωρίσει τη μαμά του Αλέξανδρου κι εκείνος έχει γνωρίσει και τον μπαμπά της Μελίνας Ντέμη Νικολαϊδη και έχει και την έγκρισή του.

«Υπήρχε ένα φλερτ, η Μελίνα είναι 19 ετών και ο Αλέξανδρος είναι πιο μεγάλος, η έλξη είναι έντονη και ξεκίνησε πριν το καλοκαίρι. Η Δέσποινα και η Μελίνα πήγαιναν γυμναστήριο μαζί σε αυτό που έχει ο Αλέξανδρος».

«Ο Ντέμης χαίρεται επειδή η κόρη του είναι ευτυχισμένη και σε καλά χέρια. Η μαμά του Αλέξανδρου συμπαθεί τη Μελίνα και ο Ντέμης γνώρισε τον Αλέξανδρο και έχει την έγκρισή του και ο trainer πηγαίνει συχνά στο Λονδίνο και περνάνε πολύ ωραία μαζί», τόνισε η παρουσιάστρια.