Η Μαρία Ολυμπία δίνει τις ευχές για τα γενέθλια του πατέρα της Παύλου με 2 σπάνιες φωτογραφίες 

Η Μαρία Ολυμπία δίνει τις ευχές για τα γενέθλια του πατέρα της Παύλου με 2 σπάνιες φωτογραφίες 

Η αφιέρωση στον Παύλο Γλύξμπουργκ ο οποίος  κλείνει σήμερα τα 55 του χρόνια από την μεγαλύτερη κόρη του Μαρία Ολυμπία. 

Πριν από λίγες ημέρες η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ γιόρτασε σε οικογενειακό κλίμα την αποφοίτηση του 22χρονου αδελφού της Αχιλλέα από το Πανεπιστήμιο και σήμερα ήρθε η ώρα να τιμήσει τον πατέρα της Παύλο και τα 55α του γενέθλια. Με μία πολύ γλυκιά αφιέρωση και δύο αδημοσίευτες μέχρι σήμερα φωτογραφίες.

https://www.instagram.com/p/CAaFLr4Fdla

Τα «χρόνια πολλά» στο πρότυπό της

Η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ μπορεί να μην γεννήθηκε ή να μεγάλωσε στην Ελλάδα αλλά είναι γνωστή στη χώρα μας, όχι μόνο ως απόγονος της πρώην βασιλικής οικογένειας αλλά και ως celebrity και μοντέλο.

https://www.instagram.com/p/CravIh7Muuz

Στο προφίλ της στο Instagram όπως σου έχουμε επισημάνει πολλές φορές δημοσιεύει πολλές φορές οικογενειακές στιγμές με τον πατέρα της Παύλο, την μητέρα της Μαρί Σαντάλ και τα 4 αδέλφια της: Τον 24χρονο Κωνσταντίνο-Αλέξιο, τον 22χρονο Αχιλλέα, τον 18χρονο Οδυσσέα-Κίμωνα και τον 14χρονο Αριστείδη-Σταύρο.

https://www.instagram.com/p/Ci0FRb4MGCL

Ως η πρωτότοκη αλλά και το μοναδικό κορίτσι της οικογένειας πάντα είναι προστατευτική με τα αδέλφια της και καμαρώνει για κάθε τους επιτυχία. Πρόσφατα μάλιστα γιόρτασε και την αποφοίτηση του αδελφού της Αχιλλέα από το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης.

Ο Aχιλλέας Γλύξμπουργκ πήρε πτυχίο και η Μαρία-Ολυμπία καμαρώνει για την αποφοίτηση του αδερφού της

Σήμερα ήρθε η στιγμή να καμαρώσει για τον πατέρα της Παύλο, ο οποίος κλείνει σήμερα τα 55 του χρόνια. Τα φετινά γενέθλια ωστόσο είναι στην «σκιά» του πένθους από τον θάνατο του πατέρα του, τέως Κωνσταντίνου.

olympia.jpg

Η Μαρία Ολυμπία με δύο της stories ευχήθηκε στον πατέρα της, τον καλύτερο φίλο της, τον καλύτερο μπαμπά και το πρότυπό της όπως γράφει στη λεζάντα των 2 αδημοσίευτων φωτογραφιών από την παιδική της ηλικία.

olympiagreece_3106902191482496393.jpg