H Δούκισσα Νομικού συνάντησε την Viola Davis στις Κάννες και παρέδωσε μαθήματα καλοκαιρινού στυλ

Τσακιρίδου Χριστίνα
H Δούκισσα Νομικού συνάντησε την Viola Davis στις Κάννες και παρέδωσε μαθήματα καλοκαιρινού στυλ

Η Δούκισσα Νομικού βρίσκεται στη Νίκαια για το στο 67ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου και δεν σταματά να δημοσιεύει υπέροχες εικόνες.

Στις Κάννες βρίσκεται εδώ και λίγα 24ωρα η Δούκισσα Νομικού και το beauty squad της. Το μοντέλο-παρουσιάστρια έδωσε το παρών στο 67ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου και περπάτησε στο κόκκινο χαλί ως ambassador γνωστής εταιρείας καλλυντικών.

O make up artist, Παντελής Τουτουντζής επιμελήθηκε την εμφάνιση της 36χρονης, η οποία κυριολεκτικά έλαμψε στο red carpet και μαγνήτισε για μια ακόμη φορά τα φωτογραφικά φλας.

Η συνάντηση με την Viola Davis

Πριν από μερικές ώρες η Δούκισσα Νομικού είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά την καταξιωμένη ηθοποιό Viola Davis στα πλαίσια συνέντευξης για λογαριασμό της εταιρείας καλλυντικών με την οποία συνεργάζεται.

Το μοντέλο-παρουσιάστρια δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της για αυτή τη συνάντηση και δημοσίευσε ένα καρουζέλ φωτογραφιών στο οποίο βλέπουμε τις δύο γυναίκες να αγκαλιάζονται και να ποζάρουν χαμογελαστές.

Η βραβευμένη ηθοποιός εμφανίστηκε με ένα total white look επιλέγοντας ολόσωμη φόρμα ενώ η παρουσιάστρια επέλεξε σιέλ κοστούμι και ένα λευκό κοντομάνικο τοπ.

https://www.instagram.com/p/CsdcHWmLkQH

«OMG OMG OMG. Αφού περπάτησα στο κόκκινο χαλί δίπλα από είδωλα της κινηματογραφικής βιομηχανίας, κάτι αληθινά μαγικό συνέβη όταν είχα την τιμή να πάρω συνέντευξη από την εξαιρετική και πηγή έμπνευσης, Viola Davis! Μείνε συντονισμένη για περισσότερα», έγραψε η Δούκισσα Νομικού στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Τα εντυπωσιακά looks

Η Δούκισσα Νομικού εμπιστεύτηκε τη Celia Kritharioti για εμφανίσεις της στις Κάννες και το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε να είναι κάτι λιγότερο από εκθαμβωτικό.

https://www.instagram.com/p/CsW45q2LK8R

Η καταξιωμένη σχεδιάστρια δημιούργησε ένα old Hollywood, strapless φόρεμα με floral μοτίβο με μεγάλα τριαντάφυλλα. Τα puffy μανίκια που έντυσαν τα χέρια της Δούκισσας έδωσαν άλλο αέρα στο όλο look το οποίο συγκαταλέγεται στα καλύτερα της 36χρονης.

Mάθε περισσότερα για την εμφάνιση της Δούκισσας με ένα κλικ εδώ.

Η Δούκισσα Νομικού δέχθηκε το ωραιότερο δώρο από την κόρη της

Την πρώτη ημέρα του ταξιδιού της η «Dutchess» μοιράστηκε στο Instagram μερικές υπέροχες φωτογραφίες στις οποίες την βλέπουμε να ποζάρει στη βεράντα του δωματίου της φορώντας το απόλυτο little black dress.

https://www.instagram.com/p/CsUMpDFLk6u

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλο το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι της Δούκισσας Νομικού στις Κάννες.

Πηγή κεντρικής: dutchesss_