Angus T. Jones: Λίγο πριν γίνει 30 ετών, ο πιτσιρικάς του «Two and A Half Men» είναι αγνώριστος

Angus T. Jones: Λίγο πριν γίνει 30 ετών, ο πιτσιρικάς του «Two and A Half Men» είναι αγνώριστος

Στις 8 Οκτωβρίου 2023, ο Angus Turner Jones τον οποίο γνωρίσαμε όντας παιδί ακόμα στη σειρά Two and A Half Men θα γίνει 30 ετών. Μετά από έναν χρόνο απουσίας, η Page Six εξασφάλισε φωτογραφίες του Jones σήμερα και είναι κυριολεκτικά αγνώριστος. 

O Angus T. Jones εμφανίστηκε αγνώριστος, να περπατάει στη γειτονιά του στο Los Angeles με πολλά παραπανίσια κιλά, με γυαλιά και καπέλο του μπέιζμπολ.

Η εμφάνιση που δεν θυμίσει σε τίποτα τον πιτσιρικά Jake Harper

Για περισσότερα από 10 χρόνια, ο Jones υποδύθηκε τον Jake Harper, τον γιο του Jon Cryer που ήταν ανιψιός του εκκεντρικού Charlie Sheen. Το 2012 ο Angus, ένα παιδί θαύμα του Hollywood είχε ξεσπάσει κατά της κωμικής σειράς που τον έκανε διάσημο, αποκαλώντας τον σκουπίδι. Από το 2014 που έφυγε από τη σειρά, ο Jones δεν έκανε άλλη τηλεοπτική εμφάνιση.

https://www.instagram.com/p/Csmv26JMBH_

Η εγκληματική αρρενωπότητα του κυρίου Sheen

Το ξέσπασμα του 2012:

Ο Angus είχε σοκάρει τους πάντες όταν το 2012, σε ένα βίντεο εκλειπαρούσε το τηλεοπτικό κοινό να σταματήσει να βλέπει το Two And A Half Men, το οποίο αποκάλεσε σκουπίδι.

Συγκεκριμένα, ο 19χρονος τότε ηθοποιός δήλωσε πως ο ρόλος του είναι κάτι που δεν τον κάνει να αισθάνεται περήφανος μιας και δεν προάγει το θέλημα του θεού και τον κάνει να αισθάνεται αμαρτωλός και κακός Χριστιανός.

«Παρακαλώ σταματήστε να το βλέπετε και να γεμίζετε το κεφάλι σας με σκουπίδια, Κάποιοι θα σας πουν ότι πρόκειται απλώς για ψυχαγωγία. Κάντε μία έρευνα για τις συνέπειες που έχει η τηλεόραση στον εγκέφαλό σας, και σας υπόσχομαι ότι, μόλις την κάνετε, θα πάρετε μία σημαντική απόφαση. Εάν κάνω κακό, δεν θέλω να βρίσκομαι εκεί. Δεν θέλω να συμβάλλω στο σχέδιο του εχθρού».

Ο Angus είχε ασπαστεί το Εκκλησίασμα των Παγκόσμιων Θεριστών της Εκκλησίας Outreach στο Houston, και στα 20 του αποφάσισε να τα παρατήσει όλα και να γίνει ιεροκύρηκας.

Από τότε, το παιδί- θαύμα άφησε μούσια και μαλλιά, ενώ δήλωνε πως θα ξαναβγεί στην τηλεόραση μόνο αν γυρίσει σειρά ή ταινία με θρησκευτικό περιεχόμενο της επιλογής του.

Η 42χρονη τότε μητέρα του Jones, είχε εκφράσεις στη DailyMail τους φόβους της για την σχέση του γιου της με την εκκλησία.

Ο Angus έφτασε να αμοίβεται με 350.000 δολάρια ανά επεισόδιο από την σειρά.

Conchata Ferrell: Έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη ηθοποιός του Two and a half Men