O πρίγκιπας William έχει έναν πολύ σημαντικό λόγο για να θυμάται την Tina Turner με αγάπη

Τσακιρίδου Χριστίνα
O πρίγκιπας William έχει έναν πολύ σημαντικό λόγο για να θυμάται την Tina Turner με αγάπη
GETTY IMAGES

Ο πρίγκιπας William έχει αποκαλύψει την ιδιαίτερη αδυναμία που έτρεφε στην τραγουδίστρια λόγω της μητέρας του.

Φτωχότερος είναι εδώ και λίγες ώρες ο κόσμος της μουσικής αφού η τραγουδίστρια Tina Turner έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε.

«Η Tina Turner, η «Βασίλισσα του Rock'n Roll» πέθανε ειρηνικά σήμερα σε ηλικία 83 ετών μετά από μακρά ασθένεια στο σπίτι της στο Kusnacht κοντά στη Ζυρίχη της Ελβετίας. Μαζί της, ο κόσμος χάνει έναν θρύλο της μουσικής και ένα πρότυπο», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Η Αμερικανίδα σταρ ήταν μια από τις πιο δημοφιλείς τραγουδίστριες όλων των εποχών, γνωστή για την παρουσία της στη ροκ σκηνή και με εκατοντάδες επιτυχίες.

Ο πρίγκιπας Harry απαντά στο αν έχει μυστικό δωμάτιο ξενοδοχείου για να ξεφεύγει από τη Meghan

Η αποκάλυψη του πρίγκιπα William για τα παιδικά του χρόνια και την Tina Turner

Ο πρίγκιπας William έχει παραδεχτεί αρκετές φορές στο παρελθόν ότι είναι μεγάλος θαυμαστής της Tina Turner και άκουγε συνεχώς τα τραγούδια της για να κρατήσει ζωντανές τις αναμνήσεις της αγαπημένης του μαμάς, πριγκίπισσας Diana.

Για την οικογένειά του και τις αναμνήσεις που έχει από τη μητέρα του, πριγκίπισσα Diana, μίλησε το 2021 ο πρίγκιπας William σε podcast για την ψυχική υγεία.

Στη διάρκεια του επεισοδίου ο Δούκας του Cambridge θυμήθηκε μία από τις στιγμές που τον έκαναν να νιώθει πως βρίσκεται σε μια αληθινά δεμένη οικογένεια. Όπως ο ίδιος αποκάλυψε, όταν ήταν μικρός, κάθε πρωί η μητέρα του άφηνε εκείνον και τον αδερφό του, Harry, στο σχολείο.

Britain Prince William

«Ένα από τα τραγούδια που θυμάμαι έντονα όλη μου τη ζωή και απολαμβάνω ακόμα και σήμερα είναι το «The Best» της Tina Turner. Επειδή το να κάθεσαι στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου και να τραγουδάς έμοιαζε με αληθινή, οικογενειακή στιγμή», είπε συγκινημένος ο William και πρόσθεσε: «Όταν η μητέρα μου οδηγούσε, τραγουδούσε με όλη της τη δύναμη. Ακόμα και ο αστυνομικός που μας συνόδευε στο αυτοκίνητο καμιά φορά συμμετείχε. Ακούγαμε μουσική και τραγουδούσαμε μέχρι που φτάναμε στη πόρτα του σχολείου».

Ο πρίγκιπας William είχε αποκαλύψει πως συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση και με τα δικά του παιδιά, τα οποία δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση στο τραγούδι «Waka Waka της Shakira», ενώ τα δύο μεγαλύτερα George και Charlotte, τσακώνονται για το τι μουσική θα παίζει στο αυτοκίνητο.

Πηγή κεντρικής: apimages.com