Η Μελίνα Νικολαΐδη ποζάρει ξανά με μαγιό και το σχόλιο του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη ήταν «φωτιά»

Η Μελίνα Νικολαΐδη ποζάρει ξανά με μαγιό και το σχόλιο του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη ήταν «φωτιά»

Η λεζάντα στο story της 19χρονης έκρυβε τη μεγαλύτερη αλήθεια. 

Μια πολύ καλή περίοδο της σχέσης τους διανύουν η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης οι οποίοι περνούν όσο το δυνατόν περισσότερο ποιοτικό χρόνο μαζί. Η 19χρονη συνεχίζει επιτυχώς τις σπουδές υποκριτικής στο Λονδίνο και μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Αγγλίας και Ελλάδας για να βλέπει τους γονείς, τους φίλους και φυσικά τον σύντροφό της.

Τις τελευταίες εβδομάδες η νεαρή φοιτήτρια βρίσκεται στην πρωτεύουσα και δεν σταματά να δημοσιεύει cool στιγμιότυπα από τις βόλτες της, στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram.

Η Μελίνα και ο γυμναστής-βολεϊμπολίστας είναι full in love και πραγματοποιούν συχνά κοινές εμφανίσεις. Η μαμά Δέσποινα Βανδή και ο μπαμπάς Ντέμης έχουν δώσει την έγκρισή τους, με την τραγουδίστρια να επισκέπτεται καθημερινά το γυμναστήριο του 34χρονου στα νότια προάστια.

Μετά τη Μελίνα, ο Ντέμης Νικολαΐδης έχει γίνει ο πιο μεγάλος fan του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη

Oι νέες φωτογραφίες της Μελίνας Νικολαΐδη με μαγιό και το σχόλιο του αγαπημένου της

Πριν λίγες ώρες η Μελίνα Νικολαΐδη επισκέφτηκε παραλία της Αττικής για να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα. Η νεαρή κοπέλα φόρεσε το μπορντό bikini της και πόζαρε στον φακό, χαρίζοντάς μας υπέροχες εικόνες.

https://www.instagram.com/p/CsrEPHyoy5x

Το σχόλιο του αγαπημένου της

Ο σύντροφος της Μελίνας, Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να σχολιάσουν την ανάρτησή της αφήνοντας ένα emoji σε σχήμα φωτιάς.

sxolio1.jpg

Λίγο αργότερα η 19χρονη δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της και δημοσίευσε ένα Instagram story στο οποίο έγραψε: «Ευτυχία».

melina1.jpg

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Mελίνα και Αλέξανδρος είναι το πιο fit ζευγάρι

Η Mελίνα έρχεται όσο πιο συχνά μπορεί στην Αθήνα για να περνά χρόνο με τα κοντινά της πρόσωπα και η γυμναστική είναι μια από τις αγαπημένες τις ασχολίες. O εκλεκτός της ο καρδιάς της είναι personal trainer και διατηρεί το δικό του γυμναστήριο στην περιοχή της Γλυφάδας στο οποίο πηγαίνει καθημερινά και η μαμά της Μελίνας, Δέσποινα Βανδή.

Η 19χρονη έχει βάλει την άσκηση στην καθημερινότητά της και ακούει πιστά τον γυμναστή σύντροφό της για να αποκτήσει το απόλυτο bikini body. Η νεαρή φοιτήτρια έχει ήδη ένα πολύ υγιές, καλλίγραμμο κορμί και δεν σταματά να δημοσιεύει #postworkout στιγμιότυπα μέσα από το γυμναστήριο του αγαπημένου της, στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram.

Πηγή κεντρικής: melina.nikolaidi