Ο Νίκος Τράκας έχασε το MasterChef και το Twitter μιλά για τον κακό του χαρακτήρα

Ο Νίκος Τράκας έχασε το MasterChef και το Twitter μιλά για τον κακό του χαρακτήρα

Ο παίκτης που ποτέ δεν έδειξε να στρεσάρεται on και off κάμερα, ήταν ο μεγάλος ηττημένος του φετινού MasterChef. Ο Νίκος Τράκας είναι ο φιναλιστ του φετινού MasterChef.

Ήταν ένας παίκτης που από την audition του στο MasterChef 2023 έκανε εντύπωση και στους κριτές και στο τηλεοπτικό κοινό αλλά και στο Twittter.

Ο Νίκος Τράκας μπήκε στον διαγωνισμό μαγειρικής με αέρα φαβορί και τον κράτησε μέχρι και τον τελικό.

Αυτό που άλλαξε στους μήνες που ο 29χρονος παρέμεινε στο σπίτι του MasterChef, ήταν η γνώμη του κοινού για τον χαρακτήρα του.

Ο Νίκος Τράκας, ο φιναλιστ του MasterChef

Πιστεύοντας στα πιάτα του και στις μαγειρικές του ικανότητες, ο Τράκας πέρασε από όλες τις δοκιμασίες του τελικού του φετινού MasterChef χωρίς να ιδρώσει και χωρίς να δείχνει ότι έχει αγχωθεί, ακόμα και στην αντιγραφή του πιάτου του Quique Dacosta.

https://www.instagram.com/p/CtezLAJoI7i/

Η δοκιμασία που γνωρίζαμε πως έχει χάσει ο Νίκος, ήταν η ομαδική με την επιστροφή των παλιών του συμπαικτών και με τον Νίκο να χαίρεται μόνο για τα 5000 ευρώ που κέρδισε ο φίλος του Άγγελος Τσιγκάκος μαγειρεύοντας στο πλευρό της Μαρίας Μπέη.

Στην ανακοίνωση του αποτελέσματος του Live κομματιού του τελικού του MasterChef, η υπερβολική σιγουριά του Νίκου τον τιμώρησε. ίδιος, στο Tik Tok του MasterChef είχε αποκαλύψει τι θα κάνει αν κερδίσει το μεγάλο έπαθλο:

Πάντως, ο κόσμος έψαχνε έστω στον εξώστη, τον Γιώργο Πορφύρη και διασκέδαζε με τις ατάκες του Ηλία Καζιόλι που ήταν ασταμάτητος και στον τελικό.

Η πρώτη audition του Νίκου Τράκα:

Στην audition του, ο 29χρονος σεφ μίλησε για την αγάπη του για τη μαγειρική, για την αλωπεκία αλλά και για την ενασχόληση με το μόντελινγκ.

«Ασχολούμαι τα τελευταία χρόνια ερασιτεχνικά με το μόντελινγκ, το οποίο ήρθε ουσιαστικά από το πουθενά στην ζωή μου και μπορώ να πω με βοήθησε με την δουλειά που έκανα με τον εαυτό μου για να αποδεχτώ περισσότερο την εμφάνισή μου. Η αλωπεκίαση είναι ένα ψυχοσωματικό, το οποίο μπορεί να το πάθει ο οποιοσδήποτε άνθρωπος σε οποιαδήποτε ηλικία και σε οποιοδήποτε επίπεδο», είχε αναφέρει ο Νίκος Τράκας και είχε τονίσει συμπληρωματικά.

«Υπάρχει το extreme επίπεδο, όπως ήταν σε εμένα που την μια ημέρα κοιμήθηκα και την άλλη τα μισά μαλλιά ήταν στο κρεβάτι κι υπάρχει το τοπικό ότι έχασα λίγες τρίχες και μπορεί να ξαναφτιάξει. Από τα δέκα μου χρόνια που έγινε ήταν πάρα πολύ δύσκολα και νομίζω ότι για οποιονδήποτε άνθρωπο, που παθαίνει κάτι παρόμοιο, είναι. Για πολύ κόσμο είναι δύσκολη κι η πορεία, η συνέχεια και το να ζει με αυτό, ό,τι και να είναι, είναι στο παρελθόν και δεν υπάρχει κάτι αρνητικό».

Η πορεία του Νίκου μέσα στο MasterChef

Οι πρώτοι μήνες για τον Τράκα στο παιχνίδι κύλησαν βελούδινα και ο Τράκας έχαιρε της εκτίμησης του κόσμου και των κριτών μέχρι τη στιγμή εκείνη που o 29χρονος κέρδισε το ποσό των 10.000 ευρώ, καθώς παρουσίασε το πιο πετυχημένο πιάτο στη δοκιμασία Silver Award.

Κάπου εκεί, άρχισε από τις προσωπικές του συνεντεύξεις να φαίνεται μια αλλαγή στον χαρακτήρα του Νίκου, μια έπαρση όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν τα σχόλια στο Twitter.

https://www.instagram.com/p/CkG80FGMdbi/

Η μεγάλη μεταστροφή του κοινού έγινε σε εκείνη τη λογομαχία του Τράκα με τον Ηλία Καζιόλι και τον επικό διάλογο του «Ποιος είσαι εσύ».

«Ηλιά Ρίχτο», είπαν στον Καζιόλι του MasterChef για το επικό «Εσύ ποιος είσαι» στον Νίκο Τράκα

O Nίκος πάντως δεν μάσησε ποτέ τα λόγια του. Ακόμα κι όταν ήξερε πως οι δηλώσεις του θα παίξουν στο κοινό, εκείνος ξεκαθάρησε πως δεν συμφωνει με την Μαρία Μπέη για την επανάληψη πιάτων και με τους κριτές που τα αποδέχονται:

«Με έχει κουράσει η επανάληψη σε αυτό τον διαγωνισμό. Αυτή ήταν η πρώτη μου σκέψη και έκλεισε εκεί. Δεν είναι παράπονο αλλά είναι δικό μου εσωτερικό, βαρεμάρα», ανέφερε ο Νίκος Τράκας λίγο πριν τον τελικό.

Ο Νίκος ήταν δεύτερος στη μαγειρική δοκιμασία και στην καρδιά του κοινού:

Από τη δεύτερη θέση του Νίκου Τράκα θα κρατήσουμε το εξής βασικό, που παραδέχτηκε και η μοναδική Ελληνίδα MasterChef, Μαργαρίτα Νικολαΐδη μιλώντας στο Queen: Ο Νίκος είναι άξιος μάγειρας και δίκαια έφτασε στον τελικό. Το αν είναι καλός σεφ θα το δείξει ο χρόνος. Το αν είναι καλός χαρακτήρας πάντως, είναι κάτι για το οποίο το κοινό έχει ενστάσεις. Και το έδειξε με τα σχόλιά του στο Twitter.