Από τις αμφιβολίες στο αιματηρό φινάλε: Στον Σασμό ο Νικηφόρος γίνεται ο δολοφόνος του πατέρα του

Κατερίνα Μπούσιου
Από τις αμφιβολίες στο αιματηρό φινάλε: Στον Σασμό ο Νικηφόρος γίνεται ο δολοφόνος του πατέρα του

Είναι τελικά ο Μαθιός ο δολοφόνος του Στεφανή στον Σασμό; Θα γίνει δικός του δολοφόνος ο γιος του Νικηφόρος; Με απορίες θα λήξει η δεύτερη σεζόν της σειράς. 

Ο Σασμός δεν θα αποτελέσει την εξαίρεση και όπως όλες οι σειρές της μυθοπλασίας φέτος, θα έχει τραγικό επίλογο. Για να μην περιμένεις μέχρι τον Σεπτέμβριο και την αρχή της τρίτης σεζόν για το ποιος θα επιβιώσει και ποιος θα χαθεί, σου έχω τις τελευταίες πληροφορίες. Ο Δημήτρης Λάλος ως Μαθιός και ο Γιώργος Αμούτζας ως Νικηφόρος, είναι τα δύο πρόσωπα που ορίζουν το φινάλε.

Η συμφορά της συμφοράς

Στον Σασμό τίποτε δεν είναι δεδομένο και εκεί που νομίζεις πως έχουν ηρεμήσει τα τηλεοπτικά πνεύματα, έρχονται μαζικά οι ανατροπές. Μία από αυτές αχνοφαίνεται από χθες.

Δημιουργήθηκε σε μία σκηνή του Δημήτρη Αλεξανδρή ως Ευθύμη, η αμφιβολία πως ίσως ο Μαθιός δεν είναι εκείνος τελικά που σκότωσε τον Στεφανή, καθώς και ο Ευθύμης είχε εκδηλώσει την πρόθεση να το κάνει. Δεν ξέρουμε ακόμη αν αυτό κρατηθεί ως η ανατροπή των ανατροπών για τον δεύτερο κύκλο. Αλλά είναι αδύνατον να υποστηριχθεί σεναριακά, καθώς έχουμε δει ξεκάθαρα τη σκηνή του πυροβολισμού στον πρώτο κύκλο. Ήταν άστοχος ο Μαθιός και ο Ευθύμης πυροβολούσε από αλλού; Λέμε τώρα. Φαντασία να υπάρχει.

https://www.instagram.com/p/Ct8wYL-okKs/

Από τα φανταστικά σενάρια, ας περάσουμε στα πραγματικά.

Στο αιματοβαμμένο φινάλε του Σασμού, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Νικηφόρος ακούει μία συνομιλία της Βασιλικής με την Καλλιόπη πως ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή και όπως είναι φυσικό, θυμώνει.

Ο Δημήτρης Λάλος έγινε το μεγαλύτερο τρολ του Σασμού: «Μα πότε επιτέλους θα παραδοθεί ο Μαθιός;»

Θα πάρει τον νόμο στα χέρια του και θα επιτεθεί στον Μαθιό για να τον σκοτώσει. Βέβαια αυτό εν μέρει δεν δικαιολογείται γιατί στο σημερινό επεισόδιο είδες πως ο Νικηφόρος δεν λέει και τα καλύτερα για τον μπαμπά Στεφανή.

Δεν είναι το μόνο παράλογο ως σεναριακό εύρημα το τελευταίο διάστημα. Το θέμα είναι πάντως, ότι θα είναι μία ιδιαίτερα σημαντική δραματική σκηνή της σειράς. Ειδικά όταν η Βασιλική εκείνη τη στιγμή πει το: «Είναι ο πατέρας σου».

https://www.instagram.com/p/CrOcDq-oD53/

Σύγκρουση μέχρι θανάτου στον Σασμό για Καλλιόπη και Βασιλική - Η δολοφονική απόπειρα

Η Μαρία Τζομπανάκη ως Καλλιόπη που έχει δει τον έξαλλο Νικηφόρο, θα μας χαρίσει μία πολύ ωραία στιγμή της, γιατί θα την δούμε να καταρρέει (χωρίς να γνωρίζουμε αν θα ζήσει) την ώρα που εκείνος πηγαίνει να συναντήσει τον Μαθιό.

Στην επόμενη σεζόν θα δεις όμως ότι όλοι χαίρουν άκρας υγείας.

Αλλά η απορία στους φανς θα παραμείνει: «Τελικά θα τιμωρηθεί κάποια στιγμή ως δολοφόνος ο Μαθιός; Γιατί το καθυστερούμε;».