Η Αργυρώ στον Σασμό «έπαθε» Θεοδοσία από τις Άγριες Μέλισσες και το Twitter αντέδρασε με την αλλαγή

Κατερίνα Μπούσιου
Η Αργυρώ στον Σασμό «έπαθε» Θεοδοσία από τις Άγριες Μέλισσες και το Twitter αντέδρασε με την αλλαγή

Η μεταμόρφωση της Αργυρώς στην συνάντηση με την Καλλιόπη στον Σασμό προμηνύει και άλλες αλλαγές πριν γίνει νύφη στο πλευρό του Αστέρη. 

Μπορεί τη Χριστίνα Χειλά Φαμέλη να την γνωρίσαμε στην ταινία «Ουζερί Τσιτσάνης» αλλά την αγαπήσαμε όταν υποδύθηκε τη Θεοδοσία στις Άγριες Μέλισσες. Χθες το κοινό έκανε ένα throwback σε αυτόν τον ρόλο, μετά τη συνάντηση που είχε ως Αργυρώ με την Καλλιόπη. Αυτή η μεταμόρφωση έφερε αντιδράσεις, αλλά φέρνει και άλλες αλλαγές μέχρι να γίνει νύφη στο πλευρό του Αστέρη.

https://www.instagram.com/p/B2R-YeUoLd4/

Η δυναμική και ασυμβίβαστη Αργυρώ μεταμορφώθηκε

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στον Σασμό λίγο πριν το φινάλε του. Λίγο πριν δούμε τη συμφιλίωση των ορκισμένων εχθρών και πριν ντυθεί η Αργυρώ νύφη στο πλευρό του Αστέρη της.

Πριν δούμε να φεύγει επιτέλους από τη ζωή του ο Σταύρος και ο γιος τους να παίρνει το όνομα του βιολογικού του πατέρα, η Αργυρώ επιχείρησε μία συνθηκολόγηση με την μαμά του Αστέρη. Αυτή η συνάντηση θα καταγραφεί ως μία από τις καλύτερες σκηνές της σειράς. Κυρίως για το αγέρωχο βλέμμα της Μαρίας Τζομπανάκη .

Οι σεναριογράφοι όμως ξέχασαν τις απειλές προς την Αργυρώ και το πως η Καλλιόπη προκάλεσε ακόμη και τον θάνατο του Πετρή (εξοργίζοντας τότε εναντίον του τον Αστέρη) και κυρίως ξέχασαν πως κάποτε η Αργυρώ ήταν πιο δυναμική και διεκδικούσε τα πάντα για τον έρωτά της.

Άβουλη, σχεδόν φοβισμένη εμφανίστηκε στην καπετάνισσα και το Twitter όχι απλά αντέδρασε αλλά θυμήθηκε και το πως φερόταν ως Θεοδοσία στις Άγριες Μέλισσες. Η ατάκα που είχε είπε άπειρες φορές στον τότε πεθερό της Γιώργο Γάλλο το «Πατέρα να σου βάλω να φας;» και είχε γίνει viral, ήρθε ξανά στην επιφάνεια από τους φανς.

Η Αργυρώ χθες δέχθηκε να μετακομίσει με τον Αστέρη και τον γιο τους στο σπίτι τους, αλλά μάλλον αυτό δεν θα βγει σε καλό. Η Καλλιόπη θα κάνει ξανά αυτά που θέλει και κάποια στιγμή που θα εξαφανιστεί με τον μικρό εγγονό της, θα δημιουργήσει εντάσεις.

https://www.instagram.com/p/CthDGD5oGRX/

Ο κρυφός γάμος του ζευγαριού είναι πια αναπόφευκτος. Είναι η μοναδική στιγμή που δεν θα υπολογίσουν κανέναν και θα κοιτάξουν μόνο να είναι ευτυχισμένοι. Ευτυχώς που ο επίλογος της σειράς θα έχει και μία τέτοια τροπή.