Η τρίτη σεζόν του Σασμού με ή χωρίς τον Βασίλη Μπισμπίκη και η φυγή 3 ζευγαριών

Κατερίνα Μπούσιου
Η τρίτη σεζόν του Σασμού με ή χωρίς τον Βασίλη Μπισμπίκη και η φυγή 3 ζευγαριών

Μετά το «Αυτή η νύχτα μένει» ο Βασίλης Μπισμπίκης εισβάλλει στον Σασμό; Η τρίτη και τελευταία σεζόν θα είναι εντελώς διαφορετική από όσα τυχόν φαντάζεσαι. 

Η αυλαία του Σασμού θα πέσει αυτή τη σεζόν αφήνοντας τους φανς στην αγωνία για το αν τελικά έχει τραυματιστεί ο Μαθιός από τον Νικηφόρο. Όμως από τον Σεπτέμβριο, 3 ζευγάρια της σειράς παίρνουν την απόφαση να αλλάξουν τη μοίρα τους και να φύγουν μακριά από τις βεντέτες.

Η Αργυρώ, ο Αστέρης και ο Βασίλης Μπισμπίκης

Η συγκατοίκηση του Αστέρη και της Αργυρώς με την Καλλιόπη στον Σασμό φαίνεται πως θα έχει εξαρχής προβλήματα. Γιατί η καπετάνισσα θα κάνει πάλι τα δικά της και μία μέρα που θα έχει πάρει τον μικρό Πετράκη για βόλτα αλλά χωρίς να ενημερώσει τη Αργυρώ, θα τους κάνει όλους να ανησυχήσουν. Φυσικά και αυτό θα αναγκάσει το ζευγάρι εκ νέου να σκεφτεί να μείνει μακριά της.

https://www.instagram.com/p/CuOkAJsI3hI/

Όχι μόνο όμως αυτό. Με τη νέα σεζόν και με όσα στενάχωρα συμβούν ξανά, θα πάρουν στο τέλος μία μεγάλη απόφαση: Να φύγουν οριστικά από το χωριό μαζί με το παιδί τους και να κάνουν μία νέα αρχή στη ζωή τους.

Δεν θα είναι οι μοναδικοί όμως που θα σκεφτούν τη φυγή ως τη μόνη λύση. Και ο Λευτέρης με την Θοδώρα, αλλά και η Τζένη με τον Μανώλη θα πάρουν την ίδια απόφαση, όταν δουν τις εξελίξεις. Αυτός θα είναι ο επίλογος της επόμενης πια σεζόν.

https://www.instagram.com/p/CuM1vkfPEda/

Η μορφή της επόμενης χρονιάς αποτελεί έκπληξη. Καταρχάς γιατί θα έχουμε ένα αρκετά μεγάλο prequel. Τη ζωή των Σταματάκηδων και των Βρουλάκηδων πριν ξεκινήσει η βεντέτα. Χρονικά ωστόσο δεν θα κρατήσει πολύ αυτή η... ανασκόπηση.

Σίγουρα θα έχουμε το οριστικό κλείσιμο του κεφαλαίου του Μαθιού με τη δολοφονία του Στεφανή. Και θα έχουμε και new entry, δηλαδή ηθοποιούς που θα μπουν στη δράση για να καλύψουν το κενό που θα αφήσει ο Δημήτρης Αλεξανδρής (ο οποίος αυτοκτονεί) και ο Στέλιος Μάινας ο οποίος τον πυροβολεί μεν αλλά δεν τον σκοτώνει.

Η Αργυρώ στον Σασμό «έπαθε» Θεοδοσία από τις Άγριες Μέλισσες και το Twitter αντέδρασε με την αλλαγή

Μυστήριο ακόμη όμως αποτελεί το θέμα του γιου του με την Αιμιλία. Θα έχουμε τελικά την αποκάλυψη πως αυτός ζει;

Στις συζητήσεις για τους νέους ηθοποιούς που θα μπουν στη σειρά έχει ακουστεί και το όνομα του Βασίλη Μπισμπίκη. Οι πληροφορίες που ανέφερε σήμερα το πρωί η Φωτεινή Πετρογιάννη στο Πρωινό, έχουν μία βάση. Η πρόταση από την εταιρεία παραγωγής έχει γίνει στον ηθοποιό, αλλά δεν έχει τίποτε ακόμη αποφασιστεί.

https://www.instagram.com/p/CtuFIyOojwm/

Σίγουρα αν ευοδωθεί η συνεργασία δεν θα μιλάμε για έναν βασικό ρόλο ο οποίος θα εξαντλήσει τη σεζόν, όπως λένε οι πληροφορίες μας. Θα πρόκειται για έναν guest ρόλο ωστόσο που θα έχει τη σημασία του στο σενάριο.