Η Μαρία Τζομπανάκη σε ένα σπάνιο πλάνο με τον σύζυγό της Γιάννη Βάλβη λίγο πριν την 7η επέτειο τους

Κατερίνα Μπούσιου
Η Μαρία Τζομπανάκη σε ένα σπάνιο πλάνο με τον σύζυγό της Γιάννη Βάλβη λίγο πριν την 7η επέτειο τους

Το #love που περιγράφει τον μεγάλο έρωτα της Μαρίας Τζομπανάκη για τον σύζυγό της και μία μικρή λεπτομέρεια στο στιγμιότυπο. Η καπετάνισσα του Σασμού μόλις ξεκίνησε τις διακοπές της στην Αμερική. 

Η καπετάνισσα του Σασμού Μαρία Τζομπανάκη, μόλις ξεκίνησε τις διακοπές της. Και αυτό σημαίνει ένα comeback στην Αμερική όπου έχει ζήσει αρκετά χρόνια μαζί με τον σύζυγό της Γιάννη Βάλβη. Η ηθοποιός μας χάρισε ένα πολύ τρυφερό in love στιγμιότυπο μαζί του που κρύβει μία γλυκιά λεπτομέρεια.

Και από τον έρωτα στην σκληρή συνέχεια της σειράς η οποία θα είναι πικρή για την τηλεοπτική Καλλιόπη.

https://www.instagram.com/p/CmmDG3MIxib/

Οι ανυπόστατες φήμες για την κρίση στον γάμο τους και οι διακοπές τους

Αντί του κλασσικού ρητού «Μία εικόνα χίλιες λέξεις» η Μαρία Τζομπανάκη , η αγαπημένη τηλεοπτική Καλλιόπη του Σασμού, χρησιμοποίησε το καταλληλότερο hashtag για να περιγράψει τη σχέση με τον σύζυγό της από το 2016, Γιάννη Βάλβη. Και έτσι στο σπάνιο στιγμιότυπο που μοιράστηκε μαζί μας από το προφίλ της στο Instagram έβαλε το #love με ένα emoticon για να δηλώσει λιτά αλλά τόσο ουσιαστικά την αγάπη του για εκείνον.

Η ζωή της Καλλιόπης κινδυνεύει στον Σασμό αλλά η Μαρία Τζομπανάκη γλέντησε αλλιώς το φινάλε

tzompanaki2.jpg

Οι καλοκαιρινές τους διακοπές ξεκίνησαν από την Αμερική, εκεί που έχουν αρκετούς φίλους. Το σπίτι που έζησαν στη Νέα Υόρκη για 3 χρόνια μετά το γάμο τους μας το είχε παρουσιάσει στις αναρτήσεις της στο Instagram η ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/CCO2IeWJU6R/

Και συχνά μας έδειχνε τη θέα από το διαμέρισμά τους στην περιοχή του Μανχάταν.

https://www.instagram.com/p/CCCQV1UJSBB/

Το ζευγάρι θα συνεχίσει τις διακοπές του στην Κρήτη στην ιδιαίτερη πατρίδα της Μαρίας, στις Μαργαρίτες Μυλοποτάμου. Εκεί που ο γιος της Ορφέας Αυγουστίδης πριν από 7 χρόνια, τον Σεμπτέμβριο του 2016 τηρώντας όλα τα κρητικά έθιμα, την παρέδωσε συγκινημένος στον γαμπρό.

Το ζευγάρι τα τελευταία δύο χρόνια, που η Μαρία Τζομπανάκη έπρεπε να βρίσκεται στην Ελλάδα για τα γυρίσματα του Σασμού και ο σύζυγός της μεταξύ Ελλάδας, Ελβετίας και Αμερικής λόγω των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων, δεν επηρεάστηκε καθόλου από τη χιλιομετρική απόσταση. Αυτό το αναφέρουμε και λόγω κάποιων ανυπόστατων όπως αποδείχτηκαν στη συνέχεια, φημών για κρίση στον γάμο τους.

Η Μαρία Τζομπανάκη «απαντάει» με δεύτερο «μήνα του μέλιτος» στις φήμες περί κρίσης στον γάμο της

Καλλιόπη, Μαθιός και Βασιλική στην εντατική στη δεύτερη σεζόν του Σασμού

Το φινάλε της δεύτερης σεζόν του Σασμού, μας άφησε σε αγωνία για την τύχη της ηθοποιού ως Καλλιόπη. Την είδαμε να λιποθυμά, αισθανόμενη τον κίνδυνο που αντιμετωπίσει ο γιος της Μαθιός από τον Νικηφόρο και στην αρχή του δεύτερου κύκλου θα την δούμε στο νοσοκομείο. Ευτυχώς όλα θα πάνε καλά.

Το ίδιο και με τη Βασιλική η οποία έπεσε θύμα ενός σοβαρού ατυχήματος, χωρίς να προλάβει τον Νικηφόρο που έχει ήδη πυροβολήσει τον Μαθιό, μόλις έμαθε ότι εκείνος σκότωσε τον πατέρα του.

Και οι τρείς τελικά θα γίνουν καλά. Τότε είναι που επιτέλους η Βασιλική θα αποκαλύψει το μυστικό και το αποτέλεσμα του DNA και όλοι θα μάθουν πως ο Μαθιός είναι ο βιολογικός πατέρας του Νικηφόρου.

Έτσι η Καλλιόπη θα αποκτήσει ένα δεύτερο εγγόνι μετά τον Πετράκη του Αστέρη.