Στον Σασμό ξεσπά νέος πόλεμος και τα «θύματα» θα είναι πολλά εξαιτίας του Βασίλη Μπισμπίκη

Κατερίνα Μπούσιου
Στον Σασμό ξεσπά νέος πόλεμος και τα «θύματα» θα είναι πολλά εξαιτίας του Βασίλη Μπισμπίκη

Ο Ανδρέας Βρουλάκης αλλάζει τις ισορροπίες ανάμεσα στις δύο μεγάλες οικογένειες. Ο επίλογος στον Σασμό δεν θα είναι ευχάριστος. 

Η τρίτη και τελευταία σεζόν του Σασμού, έχει χαρακτηριστεί και επίσημα ως επίλογος, αλλά θα είναι σα να ξεκινά την ιστορία μας από την αρχή. Με τρεις δυνατές υποθέσεις και πολλούς από τους τηλεοπτικούς ήρωες ως θύματα. Δύο πρόσωπα δίνουν την ύστατη μάχη της επικράτησης. Πιστεύεις ακόμη στο happy end του φινάλε;

https://www.instagram.com/p/Cuw5zD4rkij/

Το Ανδρέας VS Καλλιόπης θα είναι το viral της χρονιάς

Πισωγυρίσματα θα έχουμε στον Σασμό από τον Σεπτέμβριο. Και αρκετές κόντρες ενώ όλοι πιστεύαμε πως ήταν η ώρα της ανακωχής μεταξύ των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων.

Πριν φτάσουμε σε αυτό, καταρχάς θα έχουμε μία συνθηκολόγηση. Στο πρώτο πλάνο και στο πρώτο επεισόδιο με μία μεγάλη μάχη που θα δώσουν για τη ζωή τους, ο Μαθιός και η Βασιλική.

Ο πρώτος λόγω του πυροβολισμού του Νικηφόρου, η δεύτερη λόγω του ατυχήματος που είχε. Και οι δύο φυσικά θα επιζήσουν και αυτή η περιπέτεια θα τους ενώσει ξανά. Ως αληθινή οικογένεια πλέον με τον Νικηφόρο που θα γνωρίζει πια, πως ο Μαθιός είναι ο βιολογικός του πατέρας.

https://www.instagram.com/p/CueAe8uotac/

Και οι τρεις θα κάνουν συμμαχία για να κρατηθεί το μυστικό της δολοφονίας του Στεφανή κρυφό. Ο Νικηφόρος δεν μπορεί να προδώσει τον αληθινό του πατέρα.

Το δεύτερο πισωγύρισμα θα γίνει με την έλευση στο χωριό του Ανδρέα Βρουλάκη, θείου της Αργυρώς και πρώτου ξαδέλφου του Παύλου. Για κανέναν δεν θα είναι ευχάριστη αυτή η επιστροφή και η έλευση στον Σασμό του Βασίλη Μπισμπίκη.

Η φωτό του Βασίλη Μπισμπίκη με κρητικό σαρίκι και ο νέος ρόλος στον Σασμό που έφερε αντιδράσεις

Πρώτα απ' όλα γιατί εκείνος ανήκει σε αυτούς που είναι ορκισμένοι εχθροί των Σταματάκηδων και βάζει βέτο στον Παύλο για τις διαδικασίες του σασμού που έχει ξεκινήσει.

Δεύτερον, γιατί με τον κρυφό γάμο του Αστέρη και της Αργυρώς που γίνεται πλέον γνωστός σε όλους, βγαίνει εκτός εαυτού.

Έρχεται πια αντιμέτωπος με την Καλλιόπη και τον Μαθιό ανοιχτά και βάζει σε όλους τους όρους του. Το Μαρία Τζομπανάκη VS Βασίλη Μπισμπίκη, ως καπετάνισσα και Ανδρέας Βρουλάκης θα είναι και το πιο σημαντικό και κρίσιμο κομμάτι αυτής της τρίτης σεζόν.

https://www.instagram.com/p/CulyVEjo5KH/

Αν δεν συνθηκολογήσουν - πράγμα απίθανο - θα καταστραφούν οι ζωές όλων. Και κυρίως του Αστέρη και της Αργυρώς. Τα «θύματα» θα είναι και η Μαρίνα με τον Αντώνη, αλλά και ο Μαθιός με τη Βασιλική.

Το αίμα που βλέπουμε στο τρέιλερ της τρίτης σεζόν, δεν είναι ένα σκηνοθετικό εύρημα. Είναι καθρέφτης του σεναρίου, κυριολεκτικά αυτή τη φορά.