Φωτεινή Πετρογιάννη: Οι τέλειες λήψεις με μαγιό στον φακό του άντρα με τον οποίο παντρεύεται

Φωτεινή Πετρογιάννη: Οι τέλειες λήψεις με μαγιό στον φακό του άντρα με τον οποίο παντρεύεται

Η συνεργάτιδα του Γιώργου Λιάγκα είχε αποκαλύψει στον παρουσιαστή πως σύντομα θα παντρευτεί τον αγαπημένο της σκηνοθέτη. Οι φωτογραφίες με μαγιό και τα σπάνια πλάνα με τον σύντροφό της.

Μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της διανύει η Φωτεινή Πετρογιάννη, η οποία είχε και μια εξίσου καλή επαγγελματική σεζόν. Το «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα στον ANT1 σημείωσε εξαιρετικά νούμερα τηλεθέασης, με την επιτυχία φυσικά να πιστώνεται σε όλα τα μέλη της ομάδας, όπως η ίδια, η Άρια Καλύβα και ο Τάσος Τεργιάκης. Ενώ λοιπόν ετοιμάζονται πυρετωδώς για τη νέα χρονιά όπου η πρωινή infotaitement εκπομπή θα μετρήσει κι άλλες προσθήκες (όπως αυτή της Ελένης Βουλγαράκη και του Βαγγέλη Περρή), εκείνη δεν έχει μόνο αυτές τις προετοιμασίες να σκεφτεί.

https://www.instagram.com/p/Cvfc7xSMW4n/

Οι άλλες βέβαια είναι πολύ πιο ευχάριστες- όσο κι αν παραμένουν απαιτητικές- και την κρατούν σε εγρήγορση και δημιουργικό αναβρασμό. Ο λόγος για τις προετοιμασίες του γάμου της, μιας και η δημοσιογράφος αποδέχθηκε την πρόταση που της έκανε ο σύντροφός της μετά από πολλά χρόνια κοινής πορείας και συγκατοίκησης. Πρόκειται επί της ουσίας για μια ρομαντική επισφράγιση του έρωτά τους αφού ζουν ήδη σαν παντρεμένοι και ουσιαστικά διάγουν ένα «έγγαμο βίο».

Όλες οι προετοιμασίες βέβαια μπορούν να περιμένουν λίγο ακόμη, αφού προς το παρόν οι δυο τους απολαμβάνουν τις διακοπές τους στα ελληνικά νησιά, εξερευνώντας νέα μέρη και ανακαλύπτοντας τις ομορφιές της πατρίδας μας. Εκεί, η όμορφη δημοσιογράφος ποζάρει με αέρινα ρούχα και φυσικά με το μαγιό της, κοινοποιώντας ακολούθως τα στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι αναλογίες της είναι εντυπωσιακές, ενώ η ίδια δείχνει πιο ήρεμη και γαλήνια από ποτέ.

Κάποιες από τις φωτογραφίες τις οποίες έχει τραβήξει ο σύντροφός της.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η παρουσιάστρια δεν αποκαλύπτει πολλά πράγματα για την προσωπική της ζωή, όπου προτιμά να παραμένει φειδωλή και να αναφέρεται σε πολύ συγκεκριμένες λεπτομέρειες. Όπως για παράδειγμα όταν προέβη σε μια εξομολόγηση που αφορούσε πολλές γυναίκες, στον αέρα της εκπομπής «Pop Up» όπου συμμετείχε, με παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Σέβομαι όλες τις γυναίκες που δεν θέλουν να κάνουν παιδιά, εκείνες που δεν μπορούν να κάνουν, το ίδιο εκείνες που δεν θέλουν και ακριβώς το ίδιο, εκείνες που θεωρούν ότι η μητρότητα είναι το σπουδαιότερο πράγμα στον κόσμο. Από ‘κει και πέρα όμως, ως μια γυναίκα που λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας μου έχει μπει στο μυαλό από πολύ μικρή ηλικία ότι ίσως να μην το καταφέρω ποτέ και να μην μπορέσω, και ως μια γυναίκα που έχει προσπαθήσει να πείσει τον εαυτό της πολλές φορές ότι ίσως δεν θέλω παιδιά -γιατί αυτό το δεν θέλω είναι το “ας πω ότι δεν θέλω γιατί μπορεί να μη μπορέσω” και να είμαι λίγο πιο χαρούμενη μέσα μου- ως μία κοπέλα, η οποία και της έχουν πει “πώς έχεις παχύνει έτσι”, ενώ κάνω ενέσεις για να μπορέσω να αντεπεξέλθω στο πρόβλημα υγείας μου, παίρνω χάπια, όλα αυτά, δεν μου αρέσει να ακούω από μια γυναίκα ότι ένιωθε λίγη επειδή δεν μπορούσε να κάνει παιδί.

Δεν έχει να κάνει καθόλου με τη Βικτώρια Χαλκίτη αυτό. Έχει να κάνει με τις γυναίκες, όμως, που είναι σε έναν καναπέ και μας βλέπουν αυτή τη στιγμή ή και όχι που δίνουν τον δικό τους αγώνα και μπορεί να μην καταφέρουν ποτέ να κάνουν παιδάκι, όπως εγώ. Εγώ απευθύνομαι σε αυτές τις γυναίκες που είναι σαν κι εμένα. Που μπορεί να μην καταφέρουν ποτέ να κάνουν ένα παιδί. Δεν έγινε και κάτι αν δεν δείτε την κοιλίτσα σας να μεγαλώνει, αν δεν καταφέρετε με οποιονδήποτε τρόπο να κάνετε παιδί. Μπορείτε να είστε μια ολόκληρη ύπαρξη μόνη σας και είναι όλα καλά, δεν έγινε κάτι», είχε πει χαρακτηριστικά «αγγίζοντας» πράγματι πάρα πολλές γυναίκες που ίσως αντιμετώπιζαν ανάλογα θέματα.

https://www.instagram.com/p/Cv7dbhIM3lA/

Όσον αφορά την ευχάριστη αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή όμως, όλα ξεκίνησαν από τον Γιώργο Λιάγκα. Πιο συγκεκριμένα, είπε στο «Πρωινό» ότι η συνεργάτιδά του παντρεύεται, με εκείνη να το επιβεβαιώνει, αποσαφηνίζοντας ότι σύντομα θα επισημοποιήσει τη σχέση της με τον σύντροφό της και σκηνοθέτη, Μιχάλη Ρουμπή. «Δεν έχω παντρευτεί, όταν παντρευτώ θα χορέψω. Εσείς θα χορέψετε στον γάμο μου; Θα σας καλέσω. Το θέμα είναι αν θα έρθετε, γιατί εγώ θα σας καλέσω», είπε χαρακτηριστικά η Φωτεινή Πετρογιάννη με τον παρουσιαστή να τη ρωτά «Τον Μιχάλη θα παντρευτείς; Πότε θα παντρευτείτε;» για να λάβει την απάντηση «Πιστεύω σύντομα». «Η είδηση είναι ότι του χρόνου θα φάμε κουφέτα! Συγκινήθηκε κιόλας… Κοίτα! Μας ανακοίνωσε ότι παντρεύεται, δεν ξέρω αν το καταλάβατε» είπε με τη σειρά του ο Γιώργος Λιάγκας για τη συνεργάτιδά του.

To σπίτι της Φωτεινής Πετρογιάννη έχει τζάκι, υπέροχα διακοσμητικά και ιδέες για να αντιγράψεις

Ποιος είναι όμως ο διακριτικός σύντροφός της; Εκείνος προτιμά να έχει μια πολύ διακριτική παρουσία στο πλευρό της όλα αυτά τα χρόνια της κοινής τους πορείας και είναι σπάνιες οι φορές που κάποιος paparazzi τους έχει πετύχει μαζί. Η Φωτεινή Πετρογιάννη, αν και πολύ ενεργή στο Instagram, έχει ανεβάσει λίγες κοινές τους φωτογραφίες. Ο σκηνοθέτης από την πλευρά του έχει μοιραστεί τρία στιγμιότυπα με τη σύντροφό του, όλα από το εσωτερικό του cozy σπιτιού τους όπου συνηθίζουν να περνούν πολύ από τον ελεύθερο χρόνο τους.

Μερικά πλάνα από το σπίτι του ζευγαριού μπορούμε να δούμε παρακάτω:

Δες περισσότερες φωτογραφίες από το σπίτι του ζευγαριού εδώ.