Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη με τα 2 αγαπημένα της μπικίνι δεν προκάλεσε σασμό αλλά σεισμό

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη με τα 2 αγαπημένα της μπικίνι δεν προκάλεσε σασμό αλλά σεισμό

Η γοργόνα του Σασμού, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, πέρασε ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι μακριά από βεντέτες και με τα δύο πιο αγαπημένα της fashion items στη βαλίτσα της. 

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη ετοιμάζεται για την επιστροφή της στην Αθήνα και τα γυρίσματα του τρίτου και τελευταίου κύκλου του Σασμού. Μέχρι να τη δούμε σε νέες και δυσκολότερες τηλεοπτικές περιπέτειες ως Αργυρώ, θαυμάσαμε για μία ακόμη φορά το καλοκαιρινό της στυλ και τα δύο μπικίνι της που έγιναν στην κυριολεξία το δεύτερο δέρμα της αυτό το καλοκαίρι.

https://www.instagram.com/p/CvZTjuTIYLG/

Από τη Μυτιλήνη στην Ανάφη

Καλοκαίρι σημαίνει ξεγνοιασιά, βουτιές στη θάλασσα και ανέμελες βόλτες στην παραλία. Το φετινό καλοκαίρι είχε όλα αυτά τα στοιχεία για την Χριστίνα Χειλά Φαμέλη ή αλλιώς την αγαπημένη Αργυρώ του Σασμού . Από το χαμόγελό της στις no filter στιγμές της στην παραλία φορώντας το πράσινο μπικίνι της, καταλάβαμε το πόσο ανάγκη είχε φέτος αυτές τις ανέμελες διακοπές.

Η καλοκαιρινή φωτογραφία του Ορφέα Αυγουστίδη ξετρέλανε τις θαυμάστριες και την Αργυρώ του

https://www.instagram.com/p/CvC4vBzIx09/

Η Χριστίνα μαζί με τον σύντροφό της και γνωστό σκηνοθέτη Θανάση Τότσικα, πέρασε το πρώτο μέρος των διακοπών της στην Μυτιλήνη και στη συνέχεια στην Ανάφη. Η άγρια ομορφιά του κυκλαδίτικου τοπίου την μάγεψε από την πρώτη στιγμή αν κρίνουμε και από την διάθεσή της όπως αποτυπώνεται στις φωτογραφίες που ανάρτησε στο προφίλ της στο Instagram. «Ανάφη σκέτο» όπως χαρακτηριστικά έγραψε.

Με το ροζ μπικίνι της, το οποίο θα δεις σε δύο αναρτήσεις της, να είναι το αγαπημένο της σε κάθε εμφάνισή της στην παραλία.

https://www.instagram.com/p/Cvj3GLFI4tQ/

Στην δεύτερη μάλιστα την βλέπουμε να κάνει μία απογευματινή βουτιά στη θάλασσα και να βγαίνει ξαφνικά από το νερό. Και σύσσωμος ο Σασμός έσπευσε να κάνει like. «Καταπληκτικιά» όπως έγραψε και η φίλη της Ευγενία Σαμαρά.

samara.jpg

Η γοργόνα του Σασμού όπως την αποκάλεσαν οι φανς της, δέχθηκε και αρκετά σχόλια για την συνέχεια της τηλεοπτικής σειράς του Alpha. Με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει και το τρέιλερ που προειδοποιεί για συμφορές που έρχονται από τον Σεπτέμβριο στον τρίτο και τελευταίο κύκλο, όλοι φανταζόμαστε ότι ως ρόλος η Χριστίνα θα δυσκολευτεί αρκετά.

Κάποιοι συνεχίζουν να προειδοποιούν πως θα αντιδράσουν αν ο αγαπημένος της Αστέρης έχει τραγικό τέλος.

fameli2.jpg

Όλα θα κριθούν μεταξύ ζωής και θανάτου για την Αργυρώ. Αλλά δεν νομίζουμε ότι δεν θα έχει happy end μαζί με τον Αστέρη. Μπορεί να μας ταλαιπωρήσουν, αλλά δεν απογοητεύσουν το κοινό τους.