Όλοι μιλούν για τα νέα τατουάζ της Angelina Jolie: Είναι τελικά αφιερωμένα στον Brad Pitt;

Πατούλια Κατερίνα
Όλοι μιλούν για τα νέα τατουάζ της Angelina Jolie: Είναι τελικά αφιερωμένα στον Brad Pitt;

Η αλήθεια για τα τατουάζ της Angelina Jolie μόλις αποκαλύφθηκε και ο άνθρωπος που δημιούργησε τα tatoo μίλησε για τον Brad Pitt.

Δύο νέα τατουάζ «χτύπησε» η Angelina Jolie και ο άνθρωπος που τα δημιούργησε έσπευσε να κάνει ένα ιδιαίτερο ποστ στο Instagram δείχνοντας τα δάχτυλα της Jolie. Ο Mr. K μας ενημέρωσε πως η Angelina τον επισκέφτηκε στη Νέα Υόρκη στις 18 Αυγούστου και έκανε τα δύο τατουάζ στο εσωτερικό των δαχτύλων της, τα σχέδια των οποίων βέβαια, ο καλλιτέχνης έκρυψε.

Και κάπου εκεί ξεκίνησε η παραφιλολογία για το τι γράφουν τα μυστηριώδη τατουάζ, τα οποία ο Mr K κάνει με μια βελόνα.

https://www.instagram.com/p/CwQO0d-O46x/

Ο καλλιτέχνης που έχει δημιουργήσει τατουάζ και στον Matt Damon και τη Rita Ora και το όνομά του έχει γίνει διάσημο, ήταν αυτός που εμπιστεύτηκε η Jolie, η οποία έχει ξεκινήσει τη λατρεία με τα τατουάζ από νεαρή ηλικία.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι πως οι fans του Mr. K άρχιζαν να υποπτεύονται πως στα τατουάζ της Jolie – ειδικά στο μεσαίο δάχτυλο, έχει γραφτεί ένα μήνυμα για τον Brad Pitt και ήταν τόσα τα σχόλια που ανάγκασαν τον Mr K να αποκαλύψει πως στα τατουάζ δεν υπάρχει κανένας Brad και να υποσχεθεί να τα ποστάρει αργότερα χωρίς μωσαϊκό.

jolie.jpg

Brad Pitt: Συνεχίζει να το ζει με την 32χρονη αγαπημένη του στο Chateau Miraval

Η Jolie έχει μιλήσει για τη λατρεία για τα τατουάζ με το πρώτο να είναι μια προσευχή που «χτύπησε» σε ηλικία 20 ετών στο δεξί της χέρι. Η Jolie είχε προχωρήσει και σε τατουάζ με το όνομα του πρώην της Billy Bob Thornton το οποίο κάλυψε αργότερα με τις συντεταγμένες του μέρους που γεννήθηκαν τα έξι παιδιά της. Η Jolie έχει τις συντεταγμένες και του μέρους που γεννήθηκε ο Brad Pitt στο χέρι της, παρότι φήμες την θέλουν να το έχει αντικαταστήσει μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου το 2016.

«Αγαπώ τα τατουάζ, είναι μοντέρνα τέχνη», είχε πει η Jolie στη Marie Claire.

Η νέα αγωγή της Jolie κατά του Brad για το Miraval

Φαίνεται πως οι Brangelina δεν σκοπεύουν να ησυχάσουν ποτέ- τουλάχιστον δικαστικά σε ό,τι αφορά το κτήμα Miraval και η Jolie επανέρχεται νομικά κατά του Pitt, κατηγορώντας τον για ψευδείς δηλώσεις, σχετικά με τα όσα είπε για το πώς έχτισε την αυτοκρατορία του Miraval και το πώς επισκεπτόταν το κτήμα για να βλέπει από κοντά τη δουλειά των οινοπαραγωγών.

Είναι αλήθεια πως ο Pitt και φωτογραφίες και βίντεο έχει γυρίσει στο Miraval, στο οποίο το 2014 ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τη Jolie ενώ ο ηθοποιός έχει υποστηρίξει πως συχνά πυκνά αναλαμβάνει τον ρόλο του αγρότη και μαθαίνει τα πάντα για το κρασί στο κτήμα αυτό που απέκτησε από κοινού με την 48χρονη Angelina το 2011.

Στα έγγραφα που προσκόμισαν στο δικαστήριο οι δικηγόροι της Jolie, η ηθοποιός τονίζει καυστικά:

«Ο Pitt είναι ηθοποιός, όχι οινοπαραγωγός, έχεις να αντιμετωπίσει τις ψευδαισθήσεις του και όχι τις ρώγες από το σταφύλι και τη λάσπη. Όλα αυτά τα χρόνια εκείνος υποστηρίζει πως έχτισε το κτήμα, έχει παίξει σε δεκάδες ταινίες και έχει γυρίσει τον κόσμο σε παγκόσμιες περιοδείες. Ναι, έχει επισκεφτεί και τις εκτάσεις του Miraval για να θαυμάσει μόνο τον κόπο των Γάλλων παραγωγών που βοήθησαν την επιχείρηση να είναι επιτυχημένη, ο Pitt όμως δεν είναι οινοποιός», τονίζουν τα νομικά έγγραφα της πλευράς Jolie που συμπληρώνουν πως ο Pitt μόνο ξοδεύει εκατομμύρια, όπως η ανακατασκευή του στούντιο ηχογράφησης στο Miraval ενώ καταλήγει πως ο Brad αντιδρά σαν μικρό παιδί από το 2021, όταν η Angelina πούλησε το μερίδιό της στο κτήμα. Οι δικηγόροι της Jolie τονίζουν πως ο Pitt χρωστάει περίπου 350 εκατομμύρια δολάρια στην Angelina.

H Angelina Jolie κοροϊδεύει ανελέητα τον Brad Pitt και αφορμή είναι πάλι το Château Miraval